In het algemeen een goed scherm, mooi beeld en erg stijlvol.
Kan worden gebruikt voor gamen dankzij de Game mode(verlaagt inputlag).
Bouwkwaliteit is in het algemeen goed op de achterkant na, waar het metaal kan doorbuigen doordat het te dun is.
Tv crashed soms bij gebruik apps.
Ik heb deze prachtige tv nu een weekje staan en was onder de indruk van de beeldkwaliteit. BD beeld is zoals gehoopt perfect. Internet toepasingen werkt vrij soepel (25Mbs verbinding) en HD filmpjes via youtube streamen perfect en met haarscherp beeld (echt een wauwmoment)... Zit nu nog even een halve maand zonder HD Tv en dat is wel te merken aan het beeld, maar toch al met al prima te doen. Ik vindt de tv in zijn standaard instellingen al prima kleur geven, heel getrouw en mooi diep. zwart is echt zwart en witter wil je ook niet hebben (wel eens brandend magnesium vlak voor je ogen gehad?) geluid van tv is niet erg vol maar ook niet slecht. maar ik zou minimaal een 2.1 setje aansluiten... Alles is werkt logisch en gaat bijna vanzelf. nog...
Ik heb de tv pas een week staan en kan daardoor helaas niets vertellen over het gebruik op lange termijn. Ik heb de tv gekocht om tv te kijken en te gamen.
Wat me opvalt aan de tv is het gebruiksgemak en de uitgebreide mogelijkheden.
Gebruiksgemak:
• xbox wordt via HDMI direct herkend; geen instellingen nodig.
• divx afspelen vanaf een USB stick via de USB poort werkt meteen (deze mogelijkheid had ik online nog niet gevonden; ik heb alleen divx geprobeerd. Andere formaten voeg ik toe als ik ze heb geprobeerd)
• vinden van de analoge tv kanalen gaat automagisch
• op volgorde zetten van de kanalen naar voorkeur kost even wat tijd maar gaat intuïtief
• Bij de eerste keer aanzetten van de tv...
Makkelijk te installeren. Ik heb glasvezel en ik plug de HDMI in en klaar. WiFi is wachtwoord invoeren en klaar. Netflix draait prima. Beeld is uitstekend en geluid is gewoon goed.
Een hele fijne TV die ik gebruik als PC-monitor. Duidelijke weergave en mooie kleuren, geluid niet ideaal maar volstaat bij normaal gebruik.