Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb deze printer Brother HL-4150CDN, de printer is ter vervanging van mijn oude mono laser printer (2 jaar oud).
In het kort: Super printer. Hij staat altijd klaar.. geen problemen met speciale software, drivers, netwerk,...
De printer is zeer zuinig met energieverbruik in slaapstand (0,5W) en vanuit slaapstand komt de eerste pagina eruit na ongeveer 25 seconden (ook in kleur).
Foto's zijn iets minder, toch op standaard papier. Met fotopapier is er niets om over te klagen.
De printer zelf is groot, maar daarvoor krijg je deze snelheid, capaciteit en kwaliteit waar niet over te klagen valt.
Ik heb de printer op mijn kamer staan, ik ben een student en heb daarom veel afdrukwerk. In gebruik maakt de printer niet zo veel lawaai.
Zeer...
Ik heb deze printer gekocht; omdat mijn dochter ging studeren en zij regelmatig veel printwerk heeft. Het is een van de goedkoopste kleuren lasers van dit moment en ondanks dat deze betaalbaar is, werkt deze uitstekend. We hebben deze nu ongeveer 1 maand ingebruik en 990 A4 pagina 's verder zonder enige storing of verslechterde afdruk.
Het enige probleem wat wij hadden, was dat bij monochroom afdrukken toch zo nu en dan de kleuren tellers ook verbruik aan gaven. Wanneer je dan bijna geen kleuren afdrukken maakt, verwacht je niet dat er 20% en 30% van de kleuren toners verbruikt zijn. Ik heb hierover contact gehad met Brother support en werd uitstekend geholpen. Er bleek voor dit probleem afgelopen week nieuwe firmware uitgekomen te zijn,...
Goede printer zonder fratsen