Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
30 november 2012 Rapporteer

Inleiding
Enkele maanden geleden kocht ik de EyeTV One digitenne na een zoveelste failure van mijn Anysee E30plus. Eenmaal aangesloten worden de drivers gedownload van windows update en kun je via Windows Media Center of Mediaportal zenders gaan zoeken.
Card problem - check card
Helaas had ik last van het bovenstaande probleem. Hierdoor kon ik geen betaalzenders kijken (RTL, SBS, Comedy Central enz.). Na veel heen en weer e-mailen met de helpdesk hadden we nog steeds niet de oplossing. Een tijdje terug kreeg ik een ingeving.
het probleem: de contactjes van de Eyetv One maken geen contact met de chip van de smartcard. Hierdoor ziet de Eyetv one de kaart niet en krijg je bovenstaande foutmelding.
De oplossing:...

Pluspunten

• redelijke beeldkwaliteit
  • na bovengenoemde fix uitstekende decodering

Minpunten

• Wordt erg warm na een tijdje
  • 1 enkele decoder, dus maximaal 1 kanaal

Van het moment van verpakking openen tot daadwerkelijk beeld zat bij mij 10 minuten. Een kind kan de was doen. Je sluit de antenne aan op de USB stick, schuift de mini smartcard in de stick. Vervolgens bel je het vermelde telefoonnummer op de activatie kaart om de simkaart te activeren. Digitenne geeft je binnen 1 uur toegang tot de gecodeerde kanalen. Als je al Digitenne hebt, zoals ik, dan hoef je per maand niets extra betalen. Bijzonder, aangezien je normaliter voor een extra CAMcard wel 4 euro per maand extra moet aftikken. Het installeren van de Eye TV 3 software onder OS X 10.6 neemt 3 minuten in beslag en het scannen naar kanalen idem dito. Aangezien mijn computer in de woonkamer vlak bij het raam staat, heb ik geen problemen met de...

Pluspunten

• Gemakkelijke installatie
  • Digitenne smartcard is reeds aanwezig in pakket
  • (Mac) Software is in het Nederlands
  • Dolby Digital

Minpunten

• EPG service loopt via een apart abonnement
  • Help functie is in het Engels (Mac software)
  • Handleiding is elektronisch, tot dusver nog niet nodig gehad

Heb jij ook een Elgato EyeTV one Digitenne?