![]() |
Review - Call of Duty: Black Ops Toeval of niet: in het jaar dat de Call of Duty-franchise een echte uitdager heeft in de vorm van Medal of Honor, bereikt de franchise in kwalitatief opzicht een piek. Modern Warfare 2 was goed, Black Ops is nog beter. |
![]() |
Preview - Call of Duty: Black Ops - Multiplayer preview Begin deze maand onthulde Treyarch de multiplayer-modus van Call of Duty: Black Ops in Los Angeles. Tweakers.net was er bij en stortte zich op de multiplayer-modus waar gamers massaal op wachten. |
![]() |
Review - E3: Call of Duty - Black Ops Na het succes van Modern Warfare 2 hoopt Activision op herhaling te gaan met Call of Duty: Black Ops. Aan de marketing zal het niet liggen, want de game was op en rond de E3 overal te zien. En terecht! |
Inleiding Iedereen heeft er wel van gehoord, iedereen kent de serie wel al dan niet alleen van naam. Een feit blijft echter dat het een van de meest gespeelde gamefranchises is van dit moment. We hebben het uiteraard over de Call of Duty serie. De laatste in deze alweer zevendelige serie is CoD Black Ops of kortgezegd Black Ops. In deze review ga ik wat dieper in op de game en bekijk ik het vanuit het oogpunt van de kritische gamer die iets meer zoekt dan puur dom knallen. Ga er dus maar eens goed voor zitten en hopelijk geeft deze review wat meer diepte aan de bevindingen van de tweakers review enige tijd geleden. Deze review is ook op de pc gebaseerd wat bij die van Tweakers (helaas) niet bij mogelijk was gemaakt door...
Ik vind het zonde dat de graphics wat beperkt zijn. Die zijn eigenlijk nog net iets minder dan MW2 wat mij betreft. (het bleek te maken te hebben met problemen die ik met de game had, nu zijn de graphics vergelijkbaar of beter dan MW2). De features van de game, customizen, shoppen, wagers, contracts en dat soort dingen voegen erg veel toe, wat een hele nieuwe dimensie openbreekt wat mij betreft. Je krijgt niet meer zomaar wat voor levelling... Customizen Het customizen is weer uitgebreider, er zijn meer mogelijkheden om je speler aan te passen, meer perks en upgrades te koop, kortom je vecht echt weer naar jouw eigen setup toe! Wagers Wagers zijn spannende websites. Zoals hieronder aangegeven kan je je items en upgrades...
Mooi !
Vandaag heb ik CoD: Black Ops gekregen van een anonieme kennis, om 12 uur vannacht ben ik begonnen met het spelen van de 'epic single player' zoals de achterkant van de hoes het noemt, en ik was verbaasd!
(Ik heb ook CoD: Modern Warfare en Modern Warfare 2 gespeeld, de eerste was gewoon qua gameplay en level-maps geweldig, en ook betreft graphics toen zeer vernieuwend, de tweede was vooral in graphics, geluid en opzet een grote verbetering, maar leverde naar mijn mening iets in op de verhaallijn en de maps.) Maar goed. Nu dus: Call of Duty: Black Ops.
Het spel is een sterke verbetering in eigenlijk alles ten opzichte van de voorgaande CoD's; (ik heb zelf World at War nog niet gespeeld, dus daar vergelijk ik ook niet mee) De...
Nog steeds mijn lievelingsshooter.
Iedereen heeft wel eens call of duty gespeeld.
de verwachtingen waren hooggespannen na Modern Warfare 2, die niet aan zijn hype kon voldoen.
Wie hoopt dat dit deel beter is komt waarschijnlijk van een koude kermis thuis.
ondanks de epische singleplayer valt de multiplayer vies tegen.
het Create a Class 2.0 werkt perfect maar de lag is onaanvaardbaar.
waar MW2 wel perfect met Steam aansluit kan je in BO niet meteen bij een vriend joinen.
ook de grapics vallen tegen ten opzichte van MW2.
de verdeling over de CPU/GPU is erg slecht. Als je in de gaten houdt hoeveel % van je cores en videokaart gebruikt word blijkt dat de CPU al het werk doet terwijl de GPU uit zijn neus vreet.
als je een goede Call of Duty wil spelen, koop dat CoD 2,CoD...
Goede single en multiplayer ervaring, enkel heeft de single player weinig replaywaarde. Maar daar koop je call of duty meestal dan ook niet voor.
De graphics zijn minder dan bij voorganger modern warfare 2 en het is duidelijk te zien dat de engine van world at war komt.
De singleplayer is stabiel maar het spel slaat de scherminstellingen zoals de brightness enzo sms niet op zo dat je ze telkens weer moet ingeven. De stabiliteit bij de multiplayer is iets minder. Ik heb het idee dat het meer als bij mw2 misgaat als er van host verrandert wordt.
Zal maar eens beginnen: Na een wat hobbelige start, vindt ik het over algemeen een goed spel. Zijn wat dingen die niet zo lekker lopen ivm steam... Veel problemen zijn al opgelost, en de andere worden nog aan gewerkt.. Maar overal, Goed spel voor het geld Meer kan ik er ook niet overzeggen.
Super leuke game om met vrienden te doen
Ultieme zombie-mode daar staat de BO ( Black ops) Series bekend om.
Unieke verhaal dat speelt met je gedachtes en keuzes.
2000 Spelers per dag online (Multiplayer)
250 speler Singleplayer (Zombie mode + Storyline)