Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
10
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Vraaag 16 juli 2011

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Pluspunten

  • Prijs
  • Spreiding

Minpunten

  • Warmtegeleiding

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Warmtegeleiding Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

brid 23 april 2020 Product gekocht

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Makkelijk aan te brengen en niet al te duur, maar na brengen waren de temperaturen 5 graden lager dan meegeleverde pasta.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • makkelijk aan te brengen
  • Beter dan de meeste meegeleverde pasta

Minpunten

  • uh

Eindoordeel

Score: 4
SleepyMario 29 oktober 2019 Product gekocht

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Gewoon goede thermal paste.

Pluspunten

  • spul werkt
  • minder dik dan MX2

Minpunten

  • geen idee

Eindoordeel

Score: 5
NLSander84 31 mei 2018 Product gekocht

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Stock thermal compund vervangen van mijn H110i met deze variant. Processor staat overclockt op 3,95Ghz (Ryzen 5 1600) en na het vervangen is de temperatuur onder full load gezakt met 6-7 graden. Aanzienlijke verbetering zichtbaar dus tov de standaard compound van Corsair AIO's.

Pluspunten

  • Prima geleiding
  • Makkelijk aan te brengen
  • Spreiding
  • Lange levensduur

Minpunten

  • Nog niets

Eindoordeel

Score: 5
Saitama 17 juni 2016

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Dit spul houdt m'n i7 4790k zonder oc, heerlijk koel icm met een scythe mugen 4. Makkelijk aan te brengen, en het spreid makkelijk.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te brengen
  • Koelt goed

Minpunten

  • Geen?

Eindoordeel

Score: 5
S3nz 11 mei 2014

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 5
Installatiegemak Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Kithuriel 29 januari 2014

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Meessen 26 mei 2013

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
pimpimmers 6 mei 2013

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Prijs Score: 5
Koelvermogen Score: 4
Installatiegemak Score: 4
Compatibiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Fordox 11 maart 2013

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 4
Installatiegemak Score: 4
Compatibiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
rain2reign 10 april 2012

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Prijs Score: 5
Warmtegeleiding Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
bertp1 5 maart 2012

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Prijs Score: 5
Warmtegeleiding Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
cbraafhart 20 februari 2012

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Prijs Score: 5
Warmtegeleiding Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
eXsownur 16 mei 2011

Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)

Prijs Score: 4
Warmtegeleiding Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Arctic MX-4 Thermal Compound (4g)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee