Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
noizeaj
27 maart 2013

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Korte review over de muis, want het meeste is wel verteld in alle reacties die er al staan. Deze review wil ik vooral besteden aan de service van logitech.
Ik had na 4 maanden gebruik problemen gekregen met de ontvanger van de muis waardoor die niet meer werkte (draadloze modus). Ik kon de muis alleen nog met draad gebruiken, terwijl ik juist wireless wilde.
Ik heb contact gezocht met de support van Logitech via hun website.
Dat ging allemaal vrij makkelijk, namelijk:
1. een account aanmaken
2. aangeven welk product het betreft
3. wat het probleem of wat de vraag is
Je krijgt dan nog wat voorgestelde suggesties aan probleemoplossingen die ook echt wel het probleem zouden kunnen oplossen (behoorlijk relevant)
Vervolgens krijg je de...

Pluspunten

• :) degelijke (ietwat dure) muis
  • :) veel knoppen in te stellen
  • :) fijne vormgeving

Minpunten

• :( bouwkwaliteit (m.n. ontvanger)
  • :( ergonomie (slijtage)
  • :( LEVENSDUUR

EXpaND
25 februari 2013

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

nadat mijn vorige muis niet wou doen wat ik wou, en eindigde tegen de muur nadat hij er tijdens een gamesessie mee ophield. Nu had ik dus een nieuwe muis nodig, een ding was zeker..hij moest draadloos zijn. dan zijn ze sowieso al wat duurder, vele webshops doorzocht, maar kon geen goeie vinden. Ten einde raad in de auto gesprongen en naar de dichtstbijzijnde Media markt gereden, na een rondje te hebben gelopen gaan kijken bij de muizen. Daar zag ik een paar muizen, de Logitech G700 en de G9. Beide hadden veelbelovende prestaties -5600 DPI -Draadloos -1000x per seconde mapping mogelijk -lange accuduur De G9 was een grote muis, echt een blok. Alleen vond ik hem qua uiterlijk erg tegenvallen, ook zaten er gewichten in, zo kon je de muis...

Pluspunten

• licht goed in de hand
  • perfect gewicht
  • erg precies
  • lange accuduur
  • goeie bouwkwaliteit

Minpunten

• prijzig

mirno
5 november 2012

Logitech G700 wireless gaming mouse
Inleiding
De logitech g700 is een zeer comfortabele muis die niet alleen bij het gamen goed werkt maar ook heerlijk bij het gewone gebruik.
Ik zat eerst te twijfelen tussen de logitech g500 en de logitech g700, het is uiteindelijk dus de g700 geworden. Door het lezen van meerdere reviews bleek dat het beide goede keuzes waren. Het grote deel sprak erover dat de logitech g700 net wat lekkerder werkte dan de g500, daarom heb ik voor de logitech g700 gekozen! Waar ik geen spijt van heb.
Programmeerbare knoppen
De programmeerbare knoppen zijn in te stellen met de logitech SetPoint software. Ik had zelf in het begin problemen met deze software. Ik weet niet of het aan mij lag of aan...

Pluspunten

• Comfortabel
  • Ligt lekker in de hand
  • Groot, goede pols ondersteuning
  • Draadloos en bedraad
  • Knoppen op goede plekken

Minpunten

• Prijs
  • Logitech SetPoint software
  • Gewicht verdeling
  • Batterij duur

Gman
23 oktober 2012

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Ik was klaar met bedrade muizen die altijd tegen mijn spullen aan tikken wat een vervelend gevoel gaf. Na wat reviews gelezen te hebben kwam ik op deze muis uit.
Gelukkig maar! Dit is tot nu toe de beste muis die ik ooit gehad/gebruikt heb!
Ik heb deze muis nu enkele maanden en besloot maar eens een review te schrijven.

Pluspunten

• Muis ligt lekker in de hand en de functieknoppen zitten op goede plekken, ze zitten vrijwel nooit in de weg. Ook kan je deze volledig programmeren.
  • Handig vind ik de accu check functie zodat ik vrijwel altijd op tijd ben met het wisselen van de accu.
  • Persoonlijk vind ik het gewicht en de ergonomie prima.
  • Heeft plek voor de USB ontvanger naast de accu zodat je die altijd makkelijk mee kan nemen.
  • Het ontvangst is goed, ook als je computer onder het bureau heb staan.
  • Overigens werkt de muis ook zonder ontvanger als je een kabel gebruikt!
  • Nog zo'n briljante keuze is het gebruik van een Micro USB stekker, hiermee kan je ook nog je (android) smartphone aan je pc hangen.
  • Het is ook zeer fijn dat je de accu gewoon kan vervangen en direct door kan, je hoeft niet opnieuw te connecten.
  • Dit is ook handig als je even wat accu's wil testen.
  • Gelukkig onthoudt de muis de instellingen dus eenmaal goed ingesteld heb je de software eigenlijk niet nodig.
  • Er zijn meerdere modus te programmeren (gaming/office/etc) en ook de DPI levels kan je goed instellen en tijdens het gebruik met de functie knoppen wisselen. Het DPI niveau wordt weergegeven met leds zodat je niet hoeft te testen maar gewoon op de muis kan kijken.
  • Zeker niet onbelangrijk is de onmerkbare vertraging, als vervent gamer heb ik hier geen enkele last van.
  • Ook het snel kunnen wisselen van de DPI instellingen vind ik een must en is prima voor elkaar.
  • Accutijd vind ik goed mits je de orginele batterij vervangt.
  • Gelukkig gewoon 1x AA dus makkelijk te vervangen.
  • Met 1x 2000 mAh accu (Eneloop) doe ik ongeveer 3~4 avonden, dit is op high performance gaming mode, anders zou die nog een stuk zuiniger zijn.

Minpunten

• Bijgeleverde batterij is wat slap, die moet je eigenlijk meteen vervangen.
  • De software vind ik wat omslachtig, het is teveel zoeken naar bepaalde functies/modes.
  • De scrollmuis kan je vrij laten rollen of geremt, dit knopje wil je af en toe nog wel eens indrukken, maar dit gebeurt vooral bij het vervoeren van de muis en is niet echt een probleem.

Jel014
7 november 2010

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Allereerst: Ik had deze muis gekocht omdat ik al een jaar of 3 deed met een Logitech Cordless Optical muis (draadloos). Ik zou naar een LAN-Party gaan, dus wilde ik een vrij uitgebreide muis met veel functionaliteiten. Mijn oog viel op de G700, want ik wilde per-se een Gaming muis die draadloos was. Een andere optie zou ook de Razer Mamba geweest zijn, maar 120 euro voor een muis vond ik echt te veel. Tevens scheen de bouwkwaliteit niet geweldig te zijn, dus toen ik las dat de G700 werd uitgebracht, was ik vrijwel meteen verkocht. Ergonomie: De muis ligt zeer lekker in de hand, de duimsteun had iets langer mogen zijn, maar geen reden voor klagen, is evengoed prima. Tevens is de duimsteun van een vrij ruw materiaal, wat het...

Pluspunten

• Veel knoppen
  • Goede bouwkwaliteit
  • Veel aan te passen

Minpunten

• Prijs
  • Geen ''connect'' knop

Keffa18
29 juni 2013

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Ik heb de logitech G700 besteld omdat ik een nieuwe muis nodig had voor bij mijn nieuwe laptop, de enige wireless muis die ik verder nog had was de Mircosoft Bluetrack nog wat, en dit voldeed niet echt als gamemuis.
Hoe ben ik bij deze muis terecht gekomen?
Simpel ik heb eerst gezocht naar game muizen op Google :-), hier kwamen een paar muizen uit die ik natuurlijk al eerder had gezien en geprobeerd maar me niet echt aanstonden, vervolgens kwam ik bij dit model uit, ik ben vervolgens verder gaan kijken naar de toetsen en functionaliteit van de muis, dit beviel me wel.
Wat vind ik zo fijn aan de muis?
- Het scroll wieltje is in te stellen als vliegwiel
- 4 toetsen aan de zijkant
- Meerdere profielen die je kan opslaan in de muis met...

Pluspunten

• Het scroll wieltje is in te stellen als vliegwiel
  • 4 toetsen aan de zijkant
  • Meerdere profielen die je kan opslaan in de muis met verschillende DPI instellingen
  • Zowel draadloos als bekabeld te gebruiken
  • Reageert ook draadloos zeer snel dankzij de 1000 reports per second.
  • Ligt fijn in de hand.

Minpunten

• Kabel is te stug.
  • Batterij is snel leeg.

McRawFull
22 november 2012

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Prima product, echt een hele fijne muis om mee te gamen! Alleen draadloos is de batterijduur wat aan de korte kant voor lange game sessies.

Pluspunten

• Stevig
  • Ligt goed in de hand
  • Instelbare snelheden

Minpunten

• Batterijduur

player-x
4 mei 2011

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Korte omschrijving, met de nadruk op de negatieve kanten van de muis, maar een voor de rest heerlijk muis in gebruik. Muis ligt heerlijk in mijn hand, en is na 3 andere muizen te hebben geprobeerd, waaronder de MX Revolution de eerste muis die mijn nu eindelijk mijn echt oude MX1000 kan vervangen. 1. Om dit een draadloze muis te noemen is gewoon belachelijk, de muis is nieuw, en nu al is hij met een avond intensief Counter Strike al leeg, gebruik hem daar door alleen maar bedraad. 2. De draad is aan de dikke kant, hoewel niet echt storend, hij had een stuk dunner of iig flexibeler mogen zijn, want nu moet je draad zo neerleggen dat de...

Pluspunten

• Ligt heerlijk in de hand
  • Doet op de boven genoemde punten na zijn werk perfect

Minpunten

• Eigenlijk niet draadloos te gebruiken
  • Duimknoppen lay-out niet optimaal
  • Macro functie is zeer beperkt imo

eddieveenstra
7 november 2017 Product gekocht

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Deze muis heeft flink wat knoppen welke naar keuze toegewezen kunnen worden. Een groot nadeel voor mij was dat de 1e muis die ik had een hangende middelste muisknop had en als de zijknoppen gebruikt worden reageert er vaak een knop die ernaast zit ook.

Pluspunten

• Hoge dpi
  • Veel knoppen
  • Bedraad en onbedraad

Minpunten

• Knop gevoeligheid
  • Stevigheid van de knoppen

2 van 5 sterren (Slecht)

15 januari 2012

matthijs-13
3 januari 2012

Logitech Wireless Gaming Mouse G700

Heb jij ook een Logitech Wireless Gaming Mouse G700?