Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
17 september 2011 Rapporteer

Inleiding
Toen m'n vorige headset van 25€ problemen begon te vertonen (ruis), heb ik besloten om eens te investeren in een iets deftigere headset. De prijscategorie van deze valt nog redelijk goed mee in vergelijking met wat je maar krijgt bij andere merken en aangezien deze voor gamers gemaakt is, was ik verkocht.
Bouwkwaliteit & afwerking
Toen ik hem uit de doos haalde was ik verrast dat hij minder woog dan ik had verwacht - hij ziet er immers een beetje 'lomp' uit. Het toestel zelf voelt redelijk solide aan, volgens mij kan hij gerust tegen een stootje. De enige plaatsen waar hij een beetje minder sterk aanvoelt is op de plaatsen waar hij in stukken kan breken (er is een klein beetje speling op).
De afwerking is voor...

Pluspunten

• Uit elkaar te halen
  • Wisselbare oorcups
  • Wisselbare kabellengte
  • Stevige bouwkwaliteit

Minpunten

• Geen? :)

Ik vind dat de 7H goed scoort op zowel geluidskwaliteit als comfort. Belangrijkste feature is de earcups van leer die er standaard op zitten. Deze creëren zo'n goeie geluidsisolatie! Normaal gesproken heb je dat alleen met zo'n helikopter headset of noise-cancelling ding. Je hoort nog wel wat op de achtergrond als er bijv. luide muziek speelt maar het is meer een soort laag, zacht gebrom. Mijn concentratie is stukken beter met dit ding op. Ik neem hem overal mee naar toe waar het luid kan zijn, bijv. een jaarbeurs of expositie. Je wordt als het ware afgesloten van de buitenwereld.
De microfoon is goed spul, pakt geluid mooi en luid genoeg op en geeft puur geluid. Als je hem niet nodig hebt, kun je hem helemaal inschuiven.
Als je de...

Pluspunten

• isoleert geluid omgeving, comfortabel zelfs na hele dag dragen, zeer goede geluidskwaliteit, uitschuifbare microfoon, stevige kabel

Minpunten

• je hoort niet wat men om je heen zegt wanneer je de leren earcups gebruikt en hij kan wat warm worden dan

2 november 2011 Rapporteer

Ik wil iedereen waarschuwen voor de 7H,
ik heb al mijn 2de 7H in gebruik, nadat mijn eerste stuk ging, ook deze 2de is al na een maand gebruik stuk.
gelukkig heb ik nog garantie voor de 2 headsets, en ze gaan allebij terug, met een eis om terugbetaald te worden wegen gebrek aan vertrouwen in het merk en product.
is mijn 4de Steelseries trouwens
-4H ( 2 jaar dienst gedaan, microfoonknopje ging stuk, na een 2 uurtjes solderen werkte ie weer zonder volume regelaar. werkt nog steeds maar is reeds versleten)
-5hv2 (1 jaar dienst gedaan, de volume regelaar ging haperen, ik had de 7h al op het oog, en heb daarom de 5hv2 opgeborgen als backup headset, en ligt nu in de kast. hij is niet echt kapot, maar hij zal het niet meer lang uithouden denk...

2 van 5 sterren (Slecht)
31 augustus 2011 Rapporteer

Steelseries Steelsound 7H 3.5mm

Heb jij ook een Steelseries Steelsound 7H 3.5mm?