![]() |
Vrijdag begint het WK en inmiddels kan iedereen al uitgebreid aan de slag met het World Cup-spel. EA Sports werkt ondertussen echter hard aan FIFA 11, en Tweakers.net kreeg de kans om die game vast te spelen. |
![]() |
Review - FIFA 11 versus PES 2011 Omdat afzonderlijke reviews over FIFA en Pro Evolution Soccer altijd uitdraaien op een wederzijdse vergelijking, doen we het dit jaar anders. In deze review nemen we beide games onder handen en leggen we ze gewoon naast elkaar. |
Fifa 11 is een geweldig spel, ik speel al sinds jaar en dag fifa, en moet zeggen dat de laatste jaren EA Sports ontzettend is gegroeid met zijn spellen. Fifa 11 is echt een geweldig spel, wat ik nog steeds dagelijks speel.
Al is speltype coach na een tijdje wel minder intressant maar gelukkig kun je je eigen team maken, en je eigen gezicht aan een speler toevoegen wat het spel toch wat intressanter maakt.
Ook stadion geluiden toevoegen is leuk, alleen nadeel is dat op de xbox het niet heel makkelijk gaat. Het kost behoorlijk wat moeite om de juiste geluiden bij de juiste teams te krijgen.
Ook het nederlandse commentaar begint na een paar jaar wel te vervelen, zou wel leuk zijn voor de toekomstige versie's om een andere comentator te...