€ 399,99 bij bol Plaza

1 van 5 sterren
Oceria
3 juli 2012

Samsung SMT-C7140

Vlak voordat KPN bekend maakte dat ze ook BBC1 en 2 gingen doorgeven, besloten ik en mijn britse partner over te stappen op kabel, om (juist ja) BBC1 en 2 te ontvangen. We waren gewend aan een Topfield 5300 en wilden weer opname mogelijkheden. We kozen daarom voor de 7140c van Samsung, omdat we ook al een Samsung TV hadden. In de doos De ontvanger zit goed verpakt en wordt geleverd met een handleiding in verschillende talen, een korte coax kabel en de afstandsbediening. Installeren De afstandsbediening kan ook Samsung TV's of andere anynet apparaten bedienen. Omdat wij al een programmable remote hadden, werkte dat echter tegen ons: de remote zet beide apparaten omstebeurt aan, en dan zal het apparaat dat het eerste opstart het...

Pluspunten

• Goede beeld kwaliteit
  • Goede opname mogelijkheden
  • Goede integratie met andere Samsung apparaten

Minpunten

• Persoonlijke instellingen worden niet onthouden
  • Matige documentatie
  • Online support matig
  • Betrouwbaarheid/bouwkwaliteit van dit specifieke apparaat

Pmoer
16 december 2010

Samsung SMT-C7140

Eerste apparaat ging na twee maanden in storing, opgestuurd naar Selectro. Daar duurde het drie weken om er achter te komen dat hij niet meer te repareren was. Via Samsung en leverancier ( Redcoon ) een ander ( nieuw ) apparaat toegestuurd gekregen, dit duurde ook weer twee weken. Nieuw apparaat werkte niet ( alleen Nederland 1 was te zien ). Vervolgens deze ook deze weer opgestuurd naar Selectro. Na een week geïnformeerd, maar apparaat was zoek, na een dag weer geïnformeerd en apparaat was inmiddels gevonden en onderzocht, er moest een nieuw mainboard in werd me verteld en de onderdelen waren besteld. Al met al ben ik nu 4 maanden de bezitter van een C-7140 en heb er al bijna twee maanden van kunnen genieten.

Pluspunten

• Als hij het doet is het wel een fijn apparaat wat aan de verwachting voldoet.
  • Programeren en bedienen gaat goed en gemakkelijk.

Minpunten

• Duurt wat lang voor hij is opgestart, en het volume reset zich steeds naar 50% ( default waarde )

dere12
18 juli 2012

Remag22
16 juli 2021 Product gekocht

Samsung SMT-C7140

Een betaalbare Digitale tuner recorder waar per GB veel meer op past dan op een Humax. De keerzijde is dat snel vooruit en achteruit spoelen niet goed werkt, dat hapert en blijft hangen. De hoeveelheid die je nog kan opnemen is alleen omslachtig in het menu te bekijken.

Pluspunten

• Betaalbaar
  • veel opname capaciteit per GB
  • onthou functie waar je was met kijken
  • Geen Humax remote conflicten

Minpunten

• Spoelen werkt niet goed
  • rest capaciteit lastig te zien
  • Geen export van opnames

Sparks.nl
16 juni 2015

Samsung SMT-C7140

De recorder beviel in eerste instantie goed. Helaas heeft hij erg veel last van bugs. Op dit moment heb ik een tijdschakelaar geplaatst zodat hij 2 keer per dag 1 minuut uit gaat. Dit geeft het minste aantal bugs.
Helaas kan je er niet voor kiezen om updates te weigeren.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • HD

Minpunten

• Veel bugs
  • Updates niet te weigeren
  • 2 keer per dag reset noodzakelijk

1 van 5 sterren (Waardeloos)
MK_
11 oktober 2014

Samsung SMT-C7140

Prima decoder, doet wat je ervan verwacht. Wel de tijd ervoor nemen, bij opstarten niet de snelste en na snel dingen achter elkaar doen wil hij wel eens uitvallen.

Pluspunten

• Goed beeld
  • HDD

Minpunten

• Snel dingen achter elkaar doen kan zorgen dat hij opnieuw opstart

LaborGardens
10 februari 2013

Sendak239
15 februari 2012

SilenceMurderer
10 januari 2012

Samsung SMT-C7140

3 van 5 sterren (Voldoende)
Winkiller
1 september 2011

Samsung SMT-C7140

3 van 5 sterren (Voldoende)
baskabas

29 oktober 2010

VAN_OO
12 oktober 2010

Samsung SMT-C7140

Heb jij ook een Samsung SMT-C7140?