Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
7
Score: 3
2
Score: 2
3
Score: 1
1
+2
Oceria 3 juli 2012

Samsung SMT-C7140

Pluspunten

  • Goede beeld kwaliteit
  • Goede opname mogelijkheden
  • Goede integratie met andere Samsung apparaten

Minpunten

  • Persoonlijke instellingen worden niet onthouden
  • Matige documentatie
  • Online support matig
  • Betrouwbaarheid/bouwkwaliteit van dit specifieke apparaat

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 1
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4

0
Pmoer 16 december 2010

Samsung SMT-C7140

Pluspunten

  • Als hij het doet is het wel een fijn apparaat wat aan de verwachting voldoet.
  • Programeren en bedienen gaat goed en gemakkelijk.

Minpunten

  • Duurt wat lang voor hij is opgestart, en het volume reset zich steeds naar 50% ( default waarde )

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 1
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

Remag22 16 juli 2021 Product gekocht

Samsung SMT-C7140

Een betaalbare Digitale tuner recorder waar per GB veel meer op past dan op een Humax. De keerzijde is dat snel vooruit en achteruit spoelen niet goed werkt, dat hapert en blijft hangen. De hoeveelheid die je nog kan opnemen is alleen omslachtig in het menu te bekijken.

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • veel opname capaciteit per GB
  • onthou functie waar je was met kijken
  • Geen Humax remote conflicten

Minpunten

  • Spoelen werkt niet goed
  • rest capaciteit lastig te zien
  • Geen export van opnames

Eindoordeel

Score: 4
Sparks.nl 16 juni 2015

Samsung SMT-C7140

De recorder beviel in eerste instantie goed. Helaas heeft hij erg veel last van bugs. Op dit moment heb ik een tijdschakelaar geplaatst zodat hij 2 keer per dag 1 minuut uit gaat. Dit geeft het minste aantal bugs. Helaas kan je er niet voor kiezen om updates te weigeren.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • HD

Minpunten

  • Veel bugs
  • Updates niet te weigeren
  • 2 keer per dag reset noodzakelijk

Eindoordeel

Score: 1
MK_ 11 oktober 2014

Samsung SMT-C7140

Prima decoder, doet wat je ervan verwacht. Wel de tijd ervoor nemen, bij opstarten niet de snelste en na snel dingen achter elkaar doen wil hij wel eens uitvallen.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • HDD

Minpunten

  • Snel dingen achter elkaar doen kan zorgen dat hij opnieuw opstart

Eindoordeel

Score: 4
Werkhoven 10 februari 2013

Samsung SMT-C7140

Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 2
dere12 18 juli 2012

Samsung SMT-C7140

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Sendak239 15 februari 2012

Samsung SMT-C7140

Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
SilenceMurderer 10 januari 2012

Samsung SMT-C7140

Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Winkiller 1 september 2011

Samsung SMT-C7140

Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
baskabas 23 juni 2011

Samsung SMT-C7140

Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 80466 15 juni 2011

Samsung SMT-C7140

Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 367780 29 oktober 2010

Samsung SMT-C7140

Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
VAN_OO 12 oktober 2010

Samsung SMT-C7140

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung SMT-C7140?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee