Gemiddelde gebruikersscore
Topding!
Het is schijnbaar hard gegaan met de firmaware's want ik heb hem sinds vorige week en na inpluggen (werkelijk plug and play - kind kan de was doen) werd er gevraagd of ik de firmware wilde upgraden naar versie 2.2.--
Ik heb meteen de WD live HD (€120,- bij MediaMarkt) teruggebracht want die speelde niet eens dvd menu's af! (of je moet bereid zijn om je met Bètafirmware af te laten schepen) en is letterlijk 4 keer zo duur als deze Theater+
Conclusie: ik ben erg blij met dit dingetje en omdat hij letterlijk gewoon alles doet wat je er van verwacht (dus ook gewoon DVD menu's, grootte en plaats srt's). menu is idd in Eng. maar dat is voor mij, mijn vrouw en zelfs de kids (jongste 7) geen probleem)
Gekocht bij Azerty (online) voor...
Om een defecte Apple Mac Mini te vervangen heb ik deze mediaplayer aangeschaft. Dit ook op basis van een positieve review op Bol.com (waar ik hem ook besteld heb).
Aangesloten (wat bij deze apparaten eigenlijk altijd heel eenvoudig gaat) op de tv via HDMI en optisch op mijn receiver en de player aan gezet. Menu voorgeschoteld om een taal in te stellen en de tijd in te stellen, en...dat was het. Spelen maar.
Laatste firmware geïnstalleerd en toen ontstonden de problemen. Na de reboot werd het startscherm getoond en even daarna de melding "This display does not support HDCP. Turn off HDMI". 1...2...3...en het scherm van de tv wordt blauw.
Op basis van deze melding gezocht op Internet en heel veel problemen met deze player gevonden.
Het...