Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

De ASROCK A330ION Omdat ik een veelzijdige network tank/download server/mediabox nodig had welke compact en draagbaar moest zijn en zuinig met de energie om moet gaan, heb ik gekozen voor een mITX bordje met een ION chipset. Mijn oog viel eerst op een Zotac bordje, maar vanwege de prijs en het feit dat er (nog) geen PCI-e slot opzit heb ik daarvan afgezien. Het pakket bestaat uit een vrij standaard setje. Het bordje was verpakt in een anti-statisch zakje, veilig weggeborgen onder een kartonnen plateau Er zaten 2 sATA kabels bij, een bracket voor de achterkant en een CD met alle drivers voor alle gangbare Windows versies, inclusief W7 drivers voor de onboard RAID controller. Veelzijdig Ik was zeer verrast met de...

Pluspunten

• Draait met gemak Windows 7
  • Atom 330 = Dual core met HT
  • >| DDR3 1066
  • Goedkoop
  • Goede driver ondersteuning
  • PCI-e x16
  • Overklokmogelijkheden!
  • Betrouwbaar!

Minpunten

• Geen WiFi
  • NB fan had iets stiller gekund (maar is al redelijk stil)

2 december 2010 Rapporteer

Ik heb dit bordje nu een tijdje, en ik dacht laat ik eens een korte review schrijven. Ik noem alleen even een paar punten die me opgevallen zijn.
1) Mijn monitor (een oude, merkloze TFT) geeft tijdens het opstarten de melding "Out of range". Zodra de desktop geladen is doet'ie het wel weer. Gelukkig heb ik nog wel een ander beeldscherm bij de hand om de bios te kunnen bekijken.
2) De fan zit aangesloten op de "CPU-fan" aansluiting, maar zit gemonteerd op de GPU. Dus wees voorzichtig met terugklokken: de temperatuur waarop hij dan geregeld wordt is niet de temperatuur van hetgeen wat hij koelt. Overigens maakt het moederbord een rare pieptoon als ik de fansnelheid langzamer zet, dus dat is sowieso geen succes.
3) De fan is out-of-the-box...

Pluspunten

• Erg compleet
  • Niet duur

Minpunten

• Ventilator regeling laat te wensen over

2 februari 2013 Rapporteer

yay
28 maart 2011 Rapporteer

3 juni 2010 Rapporteer

8 mei 2010 Rapporteer

ASRock A330ION

Heb jij ook een ASRock A330ION?