Al geruim twee jaar stelde ik het met een Logitech Marathon M705 muis om te gamen, een ware prestatie al zeg ik het zelf. De voordelen van deze muis ga ik hier niet opnoemen, want die zijn talrijk, maar één van de spijtige nadelen van de muis was dat deze niet geschikt was om te gamen ; de rechtermuisknop werkt wel, maar vreemd genoeg in game werkt hij maar half en half, waardoor ik in de dagelijkse shooter game frequent in- en uitzoomde zonder dat ik dit wou... Daarom was het eens nodig een nieuwe muis aan te schaffen. Recent ben ik een jaartje ouder geworden en mijn vrienden hadden toch wel niet zeker een Razer Deathadder voor mij gekocht Ik weet dat de muis ook al een jaartje ouder is, maar dat doet niets af aan zijn prestaties die ik...
Er is al vrij veel geschreven op het internet over deze muis en achteraf wou ik dat ik misschien toch iets verder had doorgezocht.
Ik ben een low sensitive gamer (zoals ze dat geloof ik noemen), wat inhoud dat ik mijn muis redelijk vaak op til om een bepaalde richting op te gaan/kijken.
Ik gebruik tot op heden altijd een mx518, maar omdat deze redelijk aan het slijten is...(het logo is weg gesleten en er begint een gat te ontstaan waar ooit het logo zat.) dacht ik een nieuwe muis te kopen.
De DeathAddder van Razer leek mij een goede keuze naar de vele positief geluiden uit te gaming fora.
Mijn eerste indruk van de muis was dan ook redelijk goed, hij ligt lekker in de hand, is niet zwaar, het klikken van de muisknoppen gaat goed.
Maar...
In mijn zoektocht naar de ideale muis (zowel gaming als algemeen gebruik) heb ik enkele dagen met de Deathadder (black edition) gewerkt. Na de Microsoft comfort 3000 en 6000 was deze muis een echte verademing. Na 3 dagen heb ik de Deathadder toch omgeruild voor de Imperator. De reden hiervoor is dat mijn handen te klein zijn om de Deathadder optimaal te kunnen gebruiken. Met name tijdens gamen was ik niet in staat om de rechtermuisknop (inzoomen) constant ingedrukt te blijven houden. De Imperator ligt voor mij net wat beter in de hand.
Wat mij tijdens het gebruik van de Deathadder is opgevallen is het perfecte scrol wieltje dat Razer gebruikt. Deze is echt ideaal om te gamen. De feedback van het wieltje is subliem. Verder ligt de muis...
Na een jaar lang veel plezier te hebben gehad aan mijn Deathadder 1800dpi heb ik besloten de 3500dpi versie aan te schaffen. Reden hiervan is dat ik het idee had dat de 1800dpi sensor voor mij als high sensitivity gamer plaats zou moeten maken voor een muis met een hogere DPI. Omdat ik een groot fan ben van mijn Deathadder was de logische keus om weer een Deathadder aan te schaffen, maar dan met een verbeterde sensor. Mijn besturingssysteem: Windows XP Beeldschermresolutie: 1680x1050(22 inch) Getest spel: Modern Warfare 2 Allereerst wat foto’s(1e 2 links vanwege probleem photobucket): http://i39.photobucket.co...64/reemprive/P1020221.jpg De nieuwe en de oude naast elkaar(ik probeerde het even stofvrij te maken met...
Ik heb de afgelopen 3 maanden een nieuwe muis gebruikt, de razer deathadder. Ik had een nieuwe muis nodig want ja... laten we zeggen dat die muis niet meer leeft... (logitech mx518) Dus ik ga naar mediamarkt en haal deze muis, ik had de grootste glimlach die je ooit hebt gezien. (net als een kind bij Sinterklaas) Ik scheur de doos open en pak hem eruit. Ik had de eerste week wat problemen met mijn pink die steeds mijn muismat aanraakte, verder vind ik het jammer dat de zijkant een 'glossy' textuur heeft, hij is moeilijk op te tillen.
update 10/1/2023: Gebruik deze muis nog altijd dagelijks en deze werkt nog uitstekend!