Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Anoniem: 337986
8 januari 2010

Sitecom MD-270

De MD-270 heb ik als een van de componenten van het Smart Living gebeuren van Sitecom aangeschaft. Het is voorzien van een nette handleiding waar niets op aan te merken is. Sluit je het apparaat bedraad aan op de TV (met bijgeleverde HDMI kabel en ook een adapter die erbij zit) dan zit je eigenlijk wel goed met dit apparaat. Zeker als je een NAS hebt draaien is het ideaal om je films te streamen zonder een dvd te hoeven branden (heerlijk lui). Ga je draadloos dan is dit apparaat slecht te noemen omdat het niet doet wat het moet doen. Ik heb het zelf met de N-adapter geprobeerd maar het streamen werkt met geluk een minuut of 20 goed, maar laat het dan afweten met een soort van vastlopende mediaspeler als gevolg.
Dit alles werkt overigens...

Pluspunten

• duidelijk systeem (handleiding, intuïtief in gebruik)
  • menus in orde
  • werkt bedraad erg goed
  • ondersteunt de meeste formaten (let op versie 1 ondersteunt geen DTS in bestanden dus koop versie 2 als de keuze zich voordoet)

Minpunten

• doet draadloos niet wat ie moet doen
  • afstandsbediening is niet erg degelijk (knopjes matig)
  • nog geen mogelijkheid om menus van dvd's te gebruiken
  • best duur
  • De eerste versie ondersteunt geen DTS downmixing, of wel je hoort geen geluid bij bestanden die met DTS zijn opgebouwd (volgens mij geldt dat bij Bluray bestanden) KOOP DUS VERSIE 2!

3 van 5 sterren (Voldoende)
Anoniem: 326585
12 november 2009

Sitecom MD-270

Ik heb de sitecom md-270 vandaag binnen gekregen. Het kastje heeft een mooie uitstraling vind ik. Is mooi afgewerkt. Het is niet te licht en heeft een goed grip op de ondergrond. Glijd dus niet zo snel weg. Zit degelijk in elkaar en ook zit de beide usb aansluiting op de juiste plek naar mijn mening,1 aan de achterkant en 1 aan de voorkant,dus achterkant bv voor de externe harde schijf en de voorkant voor een usb stick. Het geluid is prima zelfs zonder gebruik van de optical uitgang voor een dolbi digitale reciever. Ook kan je het apparaat op een gewone tv aansluiten door middel van de tulp aansluitingen. Vind het beeld goed vloeiend,geen happeringen en vastlopers tijdens het afspelen. Ook de afstandbediening zit goed in je hand door het...

Pluspunten

• Mooie uitstraling.
  • Degelijk.
  • Goed geluid.
  • Beeld loopt soepel en geen haperingen.
  • Speeld zeker de meeste bestanden af.
  • Makkelijk ingebruik.
  • Goede formaat afstandbediening.

Minpunten

• Geen ingebouwde harde schijf maar door 2 usb aansluitingen maakt dat het weer goed.

levdr
16 december 2012

Sitecom MD-270

Herkent niet alle harde schijven waardoor hij in feite onbruikbaar is.

Pluspunten

• speelt zo'n beetje alles af
  • beeld en geluid zijn goed
  • klein

Minpunten

• herkent niet alle (externe) harde schijven
  • loopt vaak vast bij fast forward/backward
  • geen dvd menu
  • slechte klantenservice

2 van 5 sterren (Slecht)
KillerBee
31 mei 2011

Sitecom MD-270

3 van 5 sterren (Voldoende)
J.One
12 april 2011

Sitecom MD-270

Heb jij ook een Sitecom MD-270?