Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
27 augustus 2010 Rapporteer

Algemeen Ik heb deze kaart inmiddels al een tijd in bezit en hij bevalt buiten de geluidsproductie prima. Prestaties zijn voor de prijs goed en in absolute zin kan hij nog aardig mee met nieuwere kaarten. Niet gek voor een GPU-ontwerp uit 2008 Features Qua features is het een onopvallende kaart met 512 MB en 2x DVI. Hij ondersteunt SLI. Het meest in het oog springende is de GPU-koeler die goed koelt maar helaas met een slecht geregelde ventilator is uitgerust. Hij is vrij kort en past dus makkelijk in je kast. Prestaties Ik speel hoofdzakelijk Battlefield: Bad Company 2. Tot mijn verbazing kan hij dit prima aan op 1920x1080 met alles aan m.u.v. HBAO. Dit is onder Windows XP met AF uit en AA geforceerd op 2x. Meestal...

Pluspunten

• Prijs
  • Prijs/prestatie
  • Werkt altijd

Minpunten

• Geluidsproductie

3 van 5 sterren (Voldoende)
10 februari 2010 Rapporteer

25 september 2009 Rapporteer

Dit is niet echt een product review, maar meer een waarschuwing voor degenen die overwegen deze kaart te kopen.
Ik ging er zelf van uit dat er tegenwoordig niet meer gelet hoeft te worden op het geluidsniveau (idle) van 3D kaarten, overal zit tegenwoordig wel een fan op welke zijn snelheid automatisch aanpast aan de temperatuur.
En zeker bij dit model met 'Gladiator fansink' (ENGTS250/DI/512MD3/A) ging ik er van uit dat het wel een stil kaarjte zou zijn.
Daar blijkt helaas niets van waar. De fansnelheid is gefixeerd op 100%. Deze past zich niet aan na het installeren van de laatste nvidia drivers (ook niet die door Asus geleverd worden). Tevens is het ook niet mogelijk de snelheid aan te passen met smart doctor.
Het blijkt dat...

Pluspunten

• Goedkoper dan andere

Minpunten

• Fan snelheid gefixeerd op 100%, overheersend aanwezig

2 van 5 sterren (Slecht)
4 januari 2017 Rapporteer

Asus ENGTS250/DI/512MD3

Goede videokaart voor mensen met weinig eisen. Hij maakt wel veel herrie, maar is wel stiller bij laag verbruik.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Goed voor de prijs

Minpunten

• Herrie

Heb jij ook een Asus ENGTS250/DI/512MD3?