Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
19 mei 2010 Rapporteer

Na enkele jaren gebruik te hebben gemaakt van een FloppyDTV besloot deze ermee op te houden. Aangezien Digital Everywhere gestopt is met de verkoopvan de Floppy moest ik een alternatief zoeken.
Na het vergelijken van alternatieven heb ik besloten om de Anysee E30C Plus aan te schaffen. Er is ook een Anysee E30TC Plus met ondersteuning voor DVB-C en DVB-T. Omdat ik erg slechte ervaring heb met Digitenne zal ik hier toch geen gebruik van maken dus daarom besloten de DVB-C versie aan te schaffen. Hiernaast is de Anysee E30C Plus zwart wat er in combinatie met mijn TV en Media Center beter uit ziet.
Installatie
Na de eerste installatie heb ik dezelfde indruk als in het begin met de FloppyDTV. De drivers zijn nog niet af en zien er...

Pluspunten

• één product, geen losse cam nodig
  • USB aansluiting
  • Niet duur
  • Mogelijk softwarematig te updaten naar CI+

Minpunten

• Single tuner drivers zijn goed, dual tuner drivers zijn momenteel in beta stadium

9 december 2012 Rapporteer

De Anysee E30C Plus is een prima kabel TV tuner kaart om DVB-C mee te ontvangen op een HTPC. Ook voor HD kanalen. Hij is onder W7 vrij gemakkelijk te installeren en met de handleiding op http://www.rumpff.eu/pcinfo/pnl-htp-0064-onderdelen-htpc-anysee-e30c-plus.html kan ook de beginnende HTPC liefhebber nog dezelfde avond genieten van TV via Windows Media Center.

Pluspunten

• Postief zijn de stabiliteit en de mogelijkheid om de tuner onder Windows Media Center te tegbruiken. Bij Windows 7 is de kaart wel veel gemakkelijker te configureren dan onder Vista. Ook HD kanalen worden zonder problemen weergegeven. Is USB, dus ook op laptop te gebruiken. Smartcards van de meeste kabelaars (niet UPC) kunnen zo in de tuner gestoken worden, zonder dat je een extra adapter moet aanschaffen

Minpunten

• Installatie is zonder de handleiding die hierboven vermeld is wel een uitdaging. Als je niet weet wat je tijdens de installatie van de driver het beste kunt instellen dan heb je grote kans dat je de installatie nog een paar keer moet overdoen.

3 april 2010 Rapporteer

goeden dag .ik ben in het bezit ven de anysee30 c,ik draai op xp prof maar hij deed het niet,geinformeerd daarna een update van de video kaart en alles was er tot grote tevredenheid.met de nieuwste update van anysee kijk ik naar een geweldige tv op de pc.(ik woon in harderwijk en daar hebben ze de cai dus dvb c)

Minpunten

• geen

17 september 2010 Rapporteer

Anysee E30C Plus

Heb jij ook een Anysee E30C Plus?