![]() |
Hands-on - Spelen in drie dimensies, the Sony way Omdat deze maand de eerste tv's van Sony die 3d kunnen weergeven op de markt verschijnen, zijn vanaf vandaag de eerste 3d-games voor de PlayStation 3 te downloaden. Wij konden beide alvast testen. |
![]() |
Review - Liveblog: Persconferentie Sony Nu de persconferentie van EA er op zit, zijn de redacteuren op weg naar Sony. Rond 18:45 zal deze liveblog live gaan, waarna Sony Computer Entertainment zijn persconferentie rond 19:00 zal aanvangen. |
![]() |
Achtergrond - 2009: Eindelijk schot in hd Na jaren van gedane beloften en voorbereide hardware kwam in de loop van 2009 high definition-content stap voor stap en via diverse manieren breed beschikbaar. Breekt hd dan toch definitief door? |
Gemiddelde gebruikersscore
Review PS3 Slim 120 GB: * mijn eerste review, dus probeer positieve en opbouwende kritiek te geven.* In combinatie met Samsung LE40M87BD specs Logitech Z-5400 specs Aanleiding tot koop Waarom de slim, als je ook een grote ps3 hebt. Die vraag stelde ik me zelf ook, maar omdat ik een hardware junkie ben en geld over had, ben ik overstag gegaan. De Playstation 3 Slim: De eerste indruk van het beestje is vreemd, ik ben namelijk de grote gewend, en deze is echt een heel stuk kleiner. Zijn uiterlijk is ook wat minder slick dan de grote. De doos is...
Veel plezier van gehad. Vervelend zijn de bekende issues, lenzen die kapot gaan, voeding die kapot gaat. Vervangen is gemakkelijk, maar kostbaar en irritant. Z'n kleine broertje heeft nog steeds geen kik gegeven, daar deze al vaak kapot is gegaan.
Is natuurlijk achterhaald door de tand des tijds, maar nog steeds leuk en tegenwoordig goedkope manier om goede games te spelen.