Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
23 augustus 2011 Rapporteer

De aanvulling die ik op de overige reviews wil geven is deze:
de handleiding vertelt weinig en ook de website van Asus vermeldt niet veel over een bijzondere en niet onbelangrijk feature nml. dat de opamp (operational amplifier) op de kaart te vervangen is door eenvoudig hem uit de socket te wippen en er een andere in te drukken.
So what?
Een opamp bepaalt in hoge mate de kwaliteit van het geluid en zit in alle CD en DVD spelers en wellicht ook in iPods en ander MP3spelers. Standaard zit er in vrijwel alle spelers (ook de heel dure hifi) goedkope opamps.
Vervang je deze dan gaat er een wereld aan (nieuw) geluid voor je open. Diepte en helderheid neemt toe alsof er gordijn is weggeschoven.
Deze kaart biedt deze mogelijkheid om hem te...

Pluspunten

• Geluidskwaliteit belangrijk te verbeteren door eenvoudige wisseling van een chip (opamp) op de kaart.

Minpunten

• Geen

24 september 2010 Rapporteer

Voorheen heb ik twee jaar lang een Soundblaster Audigy SE gebruikt die ik een keer snel gekocht had omdat ik niet tevreden was over mijn onboard-audio. Ik zat al een tijdje te kijken naar een nieuwe geluidskaart die betaalbaar was. De reviews over de Xonar serie waren over het algemeen erg goed dus uiteindelijk heb ik besloten om een Xonar te kopen. Ik heb zitten twijfelen tussen de D2, de D1 en de DS. Uiteindelijk sprak de prijs en featureset van de DS me het meest aan en heb ik die gekocht. UItpakken en installatie De doos ziet er goed en to-the-point uit. Geen onnodige afbeeldingen om het product een spectaculaire indruk te geven. De Xonar heeft dat mijnsinziens niet nodig. De verpakking is ook degelijk. In de doos vinden...

Pluspunten

• Uitstekend geluid
  • Veel settings in Audio Center
  • Linux support: playback en mic input (alsa 1.0.23)
  • HDA Front Panel connector
  • Prijs

Minpunten

• ASIO werkt niet goed in ASUS driver

8 december 2016 Rapporteer

ASUS Xonar DS

Wordt geleverd met Low Profile bracket. In gebruik in een SFF PC. SP/DIF jack - Toslink verloopje bijgeleverd. Digitale uitvoer was eenvoudiger dan ik dacht, gewoon zorgen dat je de Luidspreker als default gebruikt, kaart doet de rest. Geluidskwaliteit klinkt prima.

Pluspunten

• Low Profile bracket meegeleverd
  • DTS Connect
  • TOSLINK digitale uitvoer inclusief verloopje

Minpunten

• Geen

1 januari 2015 Rapporteer

ASUS Xonar DS

De geluidskaart zelf is prima maaar de meegelverde driver zorgt voor veel problemen bij windows 7 en hoger. gelukkig is er wel een alternatief die je hier : http://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/ kunt downloaden

Pluspunten

• Goed geluid
  • prijs

Minpunten

• Driver problemen voor windows 7 en hoger

16 september 2012 Rapporteer

13 december 2011 Rapporteer

28 mei 2011 Rapporteer

9 december 2010 Rapporteer

ASUS Xonar DS

Heb jij ook een ASUS Xonar DS?