2. Kenmerken

1 van 5 sterren
Sorcerer8472
2 juni 2010

Samsung HT-BD1250

Deze review hou ik kort, maar ik wilde hem toch schrijven om toekomstige kopers te waarschuwen voor het volgende: de centerspeaker van dit systeem heeft een erg slecht geluid. Als je er gericht op googlet dan vind je dat ook terug in userreviews op Engelstalige websites, dus het is echt een (ontwerp)fout... Ik wil het product verder absoluut niet afkraken, want verder is het een prima set voor een goede prijs, maar als je potentiële koper bent is het wel goed om dit te weten.
Als je gesteld bent op goede geluidskwaliteit (maar geen audiofiel bent) dan zul je best tevreden zijn over de front/rear speakers en de subwoofer, die zijn namelijk gewoon prima voor het geld. Niet perfect, maar wel een (voor de prijs) goed en rijk geluid (wat...

Pluspunten

• Gebruiksvriendelijk, goed beeld, anynet-connectie met Samsungs

Minpunten

• Geluidskwaliteit centerspeaker

ulie89
5 juni 2011

Samsung HT-BD1250

Mooi setje voor een thuisbioscoop in te richten.
Komt vol geluid uit de speakers (op de centerspeaker na) en met name uit de subwoofer.
Als ik een blu-ray film erin doe en zet het geluid op 17 à 18, krijg ik binnen no-time reacties van onder.
De centerspeaker heeft niet veel volume in zich zitten, wat wel jammer is. Het is altijd wel meegenomen als alle speakers ook het juiste volume met zich meebrengen. Zoals er al in vorige reviews staat kun je een andere center speaker halen of een ander setje aanschaffen.
Als er in een game of film wat hoge tonen zitten, kun je wat trillingen horen. Dit is bij mij het geval. Als het maar even duurt is het niet echt storend, maar wel jammer natuurlijk.
Op deze 2 nadelige puntjes na, een mooi en...

Pluspunten

• instelbaarheid
  • Beeldkwaliteit

Minpunten

• matige kwaliteit geluid centerspeaker
  • Hoorbare trillingen bij hogere frequenties

Anoniem: 326876
15 november 2009

Samsung HT-BD1250

Minpunten

• Hierbij een waarschuwing voor iedereen die onlangs een HT-BD1250 heeft aangeschaft en hierop via een netwerkverbinding een firmware upgrade uit wilt voeren: door een zeer ernstige bug in de laatste firmware versie wordt de Blu-ray speler ONBRUIKBAAR.
  • Een aantal weken geleden heb ik deze speler aangeschaft. Ik ben verder zeer tevreden over de kwaliteit van beeld en geluid. Vandaag heb ik een LAN adapter dongle aangeschaft (WIS09ABGN) om deze speler te verbinden met ons draadloze netwerk. Op deze manier kan ik films streamen vanaf de PC naar de Blu-ray speler. Nadat ik mijn netwerkinstellingen correct geconfigureerd had kwam de melding in het scherm dat er een nieuwe firmware upgrade beschikbaar is met de vraag of ik deze wil installeren.
  • Het downloaden en installeren van deze upgrade duurde ongeveer een half uur. De Blu-ray speler schakelde zichzelf na installatie automatisch uit. Toen ik deze weer aanzette kreeg ik alleen "LOAD" in het schermpje te zien en verder deed de speler helemaal niets meer. Op een aantal andere forums wordt hetzelfde probleem gemeld. Tot nu toe biedt niemand een oplossing, ook Samsung niet. Een zware tegenvaller aangezien deze upgrade waarschijnlijk half getest is.
  • Zijn er meer mensen die dit probleem ondervinden na het upgraden van deze firmware?

Heb jij ook een Samsung HT-BD1250?