Dit was een prima product voor de prijs. Ondertussen is het systeem verouderd maar ik denk dat met een nieuwe HDD of SSD het systeem nog wel even mee kan.
Gekocht begin 2009 en nooit verwacht zolang met deze pc te doen. De CPU is gewijzigd naar een I7-975 de videokaart is een paar keer gewijzigt en nu een GTX1070 8GB ook het geheugen eerst uitgebreid en later over naar sneller geheugen. PC draait vlotter dan menige nieuwe Windows PC. Sinds 2011 van Windows af en over op Linux Mint. Na een paar maanden vloeken steeds meer van gaan houden. Vandaag de dag speel ik 90% van alle spellen via Steam of Lutris op deze PC. Warhammer 40.000 Darktide moet op simpele settings worden gespeeld om het nog leuk te laten draaien. Alle andere spellen draaien verrassend goed. Conclusie: het heeft zin een door de fabrikant samengestelde pc aan te schaffen, mits deze kan worden uitgebreid met betere onderdelen. Luister niet naar Microsoft want dan lag deze pc al 12 jaar op de schroothoop.
Gekocht in 2009 het is inmiddels 2015 en werkt nog steeds goed, reeds een 500gb SSD geplaatst, want de standaard WD begon te ratelen en werd traag. Computer is weer snel en draait op w7 x64. Met zijn 6gb als werkgeheugen kan hij zeker nog een paar jaartjes vooruit.