Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
simmayor
12 juni 2009

Philips 37PFL9604H Zwart

Doos & Inhoud De TV is verpakt in een flinke doos, maar goed in je eentje te tillen. Al met al dus niet echt zwaar. De onderkant van de doos zit vast aan de bovenkant met twee klipjes, als je die verwijderd kan je de bovenkant er als een soort deksel vanaf halen. Dan komt de TV tevoorschijn verpakt in van dat zachte plastic. Tot mijn verbazing zag ik dat de voet al was gemonteerd. De afstandsbediening, kabels, handleiding en de Quick Start Guide zaten los in de doos. Eerste indruk Afmetingen : Mijn oude TV was een 56cm dus de 94cm van de 9604 was wel even wennen. Afwerking : De brushed aluminium rand van de TV geeft een kwalitatief hoogwaardig uitstraling.

Pluspunten

• Full HD
  • Media speler
  • Multifunctionele afstandsbediening
  • DVB-C & CI+
  • Firmware update

Minpunten

• Nog geen kunnen ontdekken.

Kahlan
9 augustus 2010

Philips 37PFL9604H Zwart

Ik heb sinds de WK-finale dag deze televisie in huis dankzij een aanbieding van de Philips Myshop.
Intussen heb ik wat indrukken kunnen opdoen en deze zal ik hieronder even toelichten. Als ik tijd heb zal ik later nog wat foto's toevoegen.
1. Afmetingen: Ik had een 51cm beeldbuis en nu staat er dus een 94cm lichtbak. Een enorm verschil, maar ik merk wel hoe gauw ik nu andere televisies als 'klein' ervaar.
2. Ambilight: Een feature die door mij in eerste instantie als 'overbodig' is geclassificeerd. Aangezien het niet stoort heb ik het wel aan laten staan. Ik weet alleen nog steeds niet of het echt wel wat toevoegt. Wel storend is dat de CI+ module verlicht wordt door de ambilight.
3. Aansluitingen: Mijn oude TV had welgeteld 1 scart...

Pluspunten

• veel aansluitingen
  • goed beeld
  • goed geluid
  • goede remote

Minpunten

• de kleurechtheid laat te wensen over
  • CI+ module wordt door de ambilight beschenen
  • Universal remote moeilijk in te stellen

chickpoint
3 december 2012

olii1507
23 november 2010

Philips 37PFL9604H Zwart

Heb jij ook een Philips 37PFL9604H Zwart?