Ik zal het kort houden
Ergonomie
De Razer lachesis zit heel prettig in mijn handen. En na langdurig gebruik zul je er echt geen last van krijgen.
Alle knoppen zitten ook makkelijk in gebruik.
Functionaliteit
Deze muis zit vol gepropt met allerlei functies, waarvan ik maar weinig gebruikt. Wel handig is de knop waarmee je de snelheid van je cursor kan bepalen. Dit kan heel handig zijn als je veel FPS speelt.
Na een weekje gebruiken begonnen de problemen. Als eerst ging de curser telkens haken. Om dit te oplossen moest ik telkens de muis uitpluggen en dan weet inpluggen. Dit moest aantal keren gebeuren voordat ik ongestoord de muis kon gebruiken. Na een aantal weken was ik het zat, dus heb ik een bericht gestuurd naar...
Hallo mede Tweakers
Hier mijn eerste review op deze site dus hoop dat het een beetje goed is
Hoe ben ik bij deze muis gekomen?
Ik doe sinds een halfjaar de opleiding Gamedesigner en naast dat ben ik zelf ook een fanatieke gamer. Ik had net een nieuwe laptop aangeschaft en daar miste ik nog een muis mee toen heb ik besloten om maar eens wat meer geld uit te geven voor een goede gamemuis met een goede precisie. Na even zoeken kwam ik uit op de Razer Lachesis. Waarom niet de Razer Deathadder of diamondback? Het woordje dpi was een van de belangrijkste dingen en aangezien deze destijds de 1na hoogste dpi in de wereld had en 11 instelbare knoppen was mijn beslissing duidelijk.
Evaring met de muis
Ik heb deze muis nu al sinds...
Al 4,5 jaar in mijn bezit.