2. Gebruikersreviews

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
9 januari 2013 Rapporteer

Er is al een uitgebreide review, waar ik weinig aan heb toe te voegen. Ik wil graag met name mijn ervaringen met de ondersteuning door logitech op dit apparaat melden.
De apparaatondersteuning is behoorlijk goed, meeste apparaten worden herkend. twee opmerkingen nog, omdat daar vaak vragen over zijn:
Marmitek x10 wordt niet draadloos ondersteund, de codes worden alleen via IR verzonden. Je moet er dus een IR ontvanger voor x10 bijkopen.
ZWave wordt op geen enkele manier ondersteund.
Updates voor dit apparaat zijn er niet en zullen er niet komen. De grafische mogelijkheden zijn enorm beperkt, de ingebouwde icoontjes zijn met name voor de amerikaanse markt en zullen voor de gebruiker hier geen toegevoegde waarde hebben. Je bent ook niet...

Pluspunten

• Als het werkt is het mooi. Duur maar mooi. En gebruikersvriendelijk als het eenmaal goed is geprogrammeerd.

Minpunten

• Het is nog allemaal niet zo makkelijk als men belooft, grafische mogelijkheden zijn zeer beperkt. Updates van de software zelf is er niet, en hoewel er ruimte is om zelf icoontjes te maken, blijft dat beperkt tot de voorkeurszenders. Andere icoontjes zijn onbeholpen en beperkt.
  • Ook het niet ondersteunen van ZWave is een enorme misser.
  • In tegenstelling tot de goedkopere afstandsbedieningen van Logitech zijn macro's ook niet mogelijk op deze.
  • Het vinden van het telefoonnummer van de support voor de 1100 online is niet makkelijk: 0800-0226903, nederlands/vlaams.
  • De reden dat ik een onvoldoende voor de ondersteuning geef is het slecht of niet reageren op klachten, slechte afhandeling van klachten, en bij problemen niet thuis geven. De ondersteuning voor de diverse apparaten is echter wel voldoende.

2 van 5 sterren (Slecht)
16 april 2010 Rapporteer

Ik heb al geruime tijd de Harmony 525 in mijn bezit. Maar nadat ik bij vrienden de harmony 1100 gezien had... Ik heb de harmony 1100 sinds december 2009 in mijn bezit. Hieronder mijn bevindingen tot nu toe. Verpakking De Logitech Harmony 1100 zit een een mooie doos. Deze is goed ingedeeld en alles zit netjes ingepakt. Op het beeldscherm zit een beschermfolie met een voorbeeldje. In de doos lijkt wel de handleiding te ontbreken. Deze staat wel op de meegeleverde CD, persoonlijk vindt ik dat er voor dat geld er wel een handleiding vanaf mocht. Uiterlijk De afstandsbediening heeft een vreemde vorm. Deze is namelijk niet zoals normale afstandsbedieningen langwerpig maar een vierkant. Aan de rechterzijde zitten een aantal vaste...

Pluspunten

• Alles vervanger
  • Mooie afstandsbediening
  • Bereik
  • Support vanuit Logitech

Minpunten

• Geen hardcopy handleiding meegeleverd
  • té uitgebreide software om in te stellen

11 november 2015 Rapporteer

Logitech Harmony 1100 Advanced Universal Remote

In 2010 gekocht, nooit meer een software update geweest. Werkt niet met USB 3.0, kan dus oude computer niet wegdoen. Na 5 jaar gratis vervanging defecte ac-adapter door support. Dat dan weer wel.

Pluspunten

• Gebruiksgemak
  • Reactie van support

Minpunten

• Lange termijn ondersteuning
  • Software onderhoud

3 van 5 sterren (Voldoende)
l3p
30 juni 2015 Rapporteer

Logitech Harmony 1100 Advanced Universal Remote

Na 6 jaar gebruik gemaakt te hebben van de Harmony 1000 kon ik goedkoop een Harmony 1100 overnemen.
Deze is nu ook al weer 2 jaar naar volle tevredenheid in gebruik.
Mijn dochter van 4 kan zelf de gehele htpc en tv bedienen. :)

Pluspunten

• Kwaliteits behuizing
  • Mooie verpakking
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

• Touchscreen is niet altijd handig. Bij harde knoppen weet je na een tijdje waar ze zitten :-)
  • Qua programmeren samen met RF module een beetje omslachtig.

1 maart 2015 Rapporteer

Logitech Harmony 1100 Advanced Universal Remote

Universele afstandsbediening die weldegelijk op alle toestellen werkt. Redelijk wat werk om de eerste maal alle toestellen in te stellen maar daarna werkt alles feilloos. Mooi design en zeer handig. Heb dit toestel al 5jaar ondertussen!

Pluspunten

• Werkt op alle toestellen
  • Goede support van klantendienst
  • Volledig customiseerbaar
  • Looks!
  • 1knop meerdere toestellen aan uit.
  • Touch Display

Minpunten

• Display is knap maar nu 5j later toch wel een lage reso

10 december 2010 Rapporteer

30 maart 2010 Rapporteer

Logitech Harmony 1100 Advanced Universal Remote

Heb jij ook een Logitech Harmony 1100 Advanced Universal Remote?