Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
10 juli 2010 Rapporteer

Al een tijdje opzoek naar een mooie monitor met een goede / prijs kwaliteit verhouding.
Eindelijk een monitor gevonden, en het betreft de Acer V193HQ.
Zoals bij de meeste monitoren is het plug & play en krijg je direct beeld, dat was ook hier gelukkig het geval.
Een minpunt is misschien dat het maar een uitgang heeft, namelijk de welbekende VGA uitgang, dit is voor mij geen probleem aangezien mijn moederbord (Intel D945GCLF2) alleen maar een VGA uitgang heeft.
Bij dit beeldscherm missen dus de uitgangen DVI en ook HDMI is niet op deze monitor aanwezig.
De beeldkwaliteit is goed, mooi scherp en helder beeld, niks op aan te merken.
De monitor heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels.
Kortom; een prima monitor voor hedendaags gebruik!

Pluspunten

• Mooi design
  • Scherp en helder beeld

Minpunten

• Slechts een aansluitmogelijkheid d.m.v. VGA

19 juli 2009 Rapporteer

In goed vertrouwen in het merk Acer heb ik deze monitor gekocht en daar heb ik nu goed spijt van. Ok hij was niet al te duur , maar dat geen reden om zulke bagger te leveren. Wat ik ook probeer , de kleuren blijven als een indiase rozewater reclame. Zelfs na gebruik van cleartype tuner blijven de letters slecht leesbaar. Rode en groene schaduw naast de letters. Andere monitoren aan dezelfde kabel (+alles wat eraan hangt) geven wel een goed beeld !!! Dus het ligt echt aan de Acer. Ik hoop hier duidelijk en bondig te hebben aangegeven wat er naar mijn mening loos is met deze monitior en hiermede potentiele kopers te behoeden voor dezelfde teleurstelling en de tijd verspilling aan dit ondeugdelijke product besteed. U bent gewaarschuwd.

Pluspunten

• Geen piano finish
  • voortaan beter geen acer meer.

Minpunten

• beeld kwaliteit

1 van 5 sterren (Waardeloos)
15 november 2016 Rapporteer

Acer V193HQ Zwart

Ik heb er 3 naast elkaar staan, en ziet er heel mooi en professioneel uit.

Pluspunten

• Sterk
  • Mooie kwaliteit

Minpunten

• Niet gevonden na 1 jaar gebruik

Heb jij ook een Acer V193HQ Zwart?