Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Chiel340
16 november 2009

Asus Eee PC 900HD Zwart

Inleiding: Netbooks, notebooks, nettops etc. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Grote hangt af van je persoonlijke voorkeur, maar dan moet je nog kiezen uit de verschillende merken. Asus, MSI, Acer, Packerd Bell, HP & Medion. Daarna kan je nog kiezen uit een dozijn kleuren… tja, het kiezen van je persoonlijk Netbook is niet altijd makkelijk. Hieronder ga ik jullie uitleggen hoe en waarop ik mijn keuze heb gebaseerd. 5pmjm2L0 De Asus EeePC 900HD, HTC Touch voor grote vergelijking Merk & kleur: Ik heb lang zitten dubben. Na heel veel reviews te hebben gelezen op tweakers.net en andere sites ben ik gaan strepen. Wat was voor mij belangrijk? Qua merk heb ik altijd van alles geprobeerd,...

Pluspunten

• * Klein & licht
  • * Voor normaal gebruik ideaal
  • * Ideale reisgenoot.
  • * Grote hardeschijf (160 GB)

Minpunten

• * Klein toetsenbord
  • * Accuduur iets wat aan de korte kant.
  • * Je mist soms een DVD speler
  • * Boxen aan de onderkant.
  • * Aan toets komt wat gammel over.

25 december 2008

Asus Eee PC 900HD Zwart

Ik heb de Asus EEE 900HD gekocht voor erbij. Ik ben veel onderweg, en voor mijn werk draag ik mijn werk laptop mee, dus wat voor mij belangrijk was, is het gewicht.
Hij weegt ongeveer 1 kg (heeft een kleine/lichte oplader), en is lekker klein dus dat is ideaal.
Ik ben er te vreden mee maar ik verwacht er ook niet veel van.
Ik zou hier zelf geen zware applicaties opdraaien zoals bijvoorbeeld photoshop of eclipse, daarnaast is het scherm hiervoor te klein (het beeld kwaliteit en de resolutie is prima). Overigens zit er wel een aansluiting op voor een monitor.
Het touchpad werkt goed maar het toetsenbord heeft kleine toetsen. Het is even wennen (met name de positie van de rechter shift knop). Daarnaast stelt de webcam niet zo veel voor.
Hij...

Pluspunten

• gewicht, gemak, wifi, hardeschijf

Minpunten

• toetsenbord, webcam,

Heb jij ook een Asus Eee PC 900HD Zwart?