Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
20 februari 2010 Rapporteer

Ik was op zoek naar een goedkoop en dun toetsenbord met laptopachtige toetsen en aanslag zonder veel extra's ter vervanging van mijn standaard Acer toetsenbord. Toen ik de Elixir II tegenkwam viel me meteen het strakke ontwerp op, en vanwege de lage prijs (€15,50 inclusief verzending) was de beslissing al snel gemaakt. Tv2XHBfP Eerste indruk Het toetsenbord komt in een doos die maar nauwelijks groter is dan het toetsenbord zelf. In de doos vind ik slechts de Elixir II zelf, verpakt in een plastic zak. Er zit dus geen driver-cd, handleiding of iets dergelijks bij. Meteen valt wel al op dat de Elixir II er in het echt er ongeveer hetzelfde uitziet als op de promofoto's van OCZ. De bovenkant en de toetsen zijn van plastic...

Pluspunten

• Mooi, simpel, slank ontwerp
  • Stevig
  • Stil
  • Laptop-achtige toetsen
  • Goedkoop

Minpunten

• Aanslag niet echt fijn
  • 2-toets werkt niet in combinatie met de w-toets
  • Sommige toetsen typen beter dan andere

3 van 5 sterren (Voldoende)

Ik was op zoek naar een goedkoop, compact keyboard, met notebook achtige knoppen. Na wat zoeken vond ik dit slanke OCZ tech keyboardje.
Gezien het ding redelijk goedkoop was besloot ik het maar eens te bestellen voor de grap. En ik moet zeggen dat het een best aardige aanschaf was.
De toetsen
De toetsen op het OCZ keyboard zijn van een goed formaat, met daarop bijzonder groot de letters. Het contrast tussen het wit en zwart is behoorlijk hoog, met een klein beetje licht zal je niet nooit problemen hebben met het lezen van de de toetsen bij nacht. De knopjes hebben daarnaast een rubber coating aan de onderkant, wat prettig aanvoelt, maar geen echte meerwaarde heeft naar mijn mening.
De ergonomie
Het keyboard staat redelijk laag,...

Pluspunten

• Knoppen leesbaarheid
  • Looks
  • Typed redelijk, zeker na gewenning.
  • Compact, maar niet té klein.

Minpunten

• Korte linker shift
  • Knoppen moeten redelijk diep worden ingedrukt
  • Control zit wat ver weg, minder prettig bij games.

19 september 2010 Rapporteer

OCZ Alchemy Series Elixir II Keyboard

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een OCZ Alchemy Series Elixir II Keyboard?