Heb deze gekocht vanwege de combinatie prijs/snelheid. Mede omdat deze een rubberlaag bevat dacht ik dat de stick wat veiliger tegen stoten en vallen was.
Echter binnen een week nadat ik de stick in gebruik had, Was hij nagenoeg niet meer uit te lezen en gaf windows xp en vista dat deze geformateerd zou moeten worden. Na diverse pc's en laptop's te hebben geprobeerd heeft hij het welgeteld nog 1 maal gedaan. daarna voor RMA retour gestuurd en een nieuwe gekregen. Hierop weer mijn gegevens (trouwens het meeste op de oude was ik kwijt) gezet, en al na 1 dag ontstond het zelfde euvel. Ik heb ook deze weer retour gestuurd en nu inmiddels de derde ontvangen. Mocht hier wat mee zijn, dan zal ik deze review aanvullen.
Wanneer de stick wel 100%...
Tot aan deze 64GB versie van de Flash Voyager was ik echt een fan van de Flash Voyagers: ik heb achtereenvolgens de 1GB, 16GB en 32GB variant gekocht; hier was ik uitermate tevreden mee.
De 64GB variant was echt een teleurstelling. Het begon al met de grootte: op het plaatje - ik koop alleen via internet - zag ie er hetzelfde uit als z'n voorgangers. Toen ik 'm echter binnenkreeg, bleek ie toch een stuk lomper te zijn: zo'n 3 cm langer en een stuk dikker.
Helaas bleek zelfs de snelheid ver onder de maat. Het erop zetten (en eraf halen) van bestanden ging met kilobytes per seconde; dit in tegenstelling tot de eerdere USB-sticks, die vaak een top halen van 20 MB/s bij het lezen van bestanden. Kleine of grote (100MB+) bestanden maakten amper...