Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
23 november 2008 Rapporteer

Inleiding Ik heb dit scherm een week terug gekocht bij Salland Automatisering ter vervanging van een samsung 203B (geen breedbeeld) omdat bij het kijken van een film je dan wel heel erg grote balken krijgt. Ik heb het scherm op donderdag besteld en zaterdag kwam het pakketje (nog 2 dingetjes waren niet op voorraad). Levering De doos waarin het scherm komt is niet zo heel speciaal maar heeft wel een handig handvat. In de doos zit zoals je verwacht piepschuim om het scherm te beschermen tijdens transport, verder alleen een handleiding, een cd'tje, een stroomkabel, de poot en een D-sub kabel. acna1uGt Wanneer je het scherm uit de doos haalt zit op elk stukje van het scherm dat glimt een plastic beschermlaagje, waar...

Pluspunten

• Mooie 16:9 verhouding om series goed in HD te kunnen kijken
  • Mooi, strak uiterlijk
  • HDMI en DVI aansluiting
  • Speakers

Minpunten

• Geluid van de speakers is wel erg zacht en slecht
  • De bijgeleverde poot kan alleen voorover en achterover kantelen
  • Er zit enkel een D-sub snoer bijgeleverd en geen DVI en/of HDMI
  • Ik zie geen mogelijkheid om de hele poot eraf te halen, het 'uitsteeksel' zit vast.

11 april 2009 Rapporteer

Inleiding
2 maand geleden heb ik dit beeldscherm samen met een nieuwe pc aangeschaft.
Na een tijdje zoeken ben ik bij dit beeldscherm terecht gekomen.
Op het moment dat ik het scherm wou aanschaffen was er een aktie bij de mediamarkt.
Volgens mij was het 20% korting. Hier heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt en hem zodoende aangeschaft.
Gebruik
Toen ik thuis kwam heb ik gelijk het scherm aangesloten aan mijn nieuwe computer.
Het beeldkwaliteit van dit scherm was boven mijn verwachting. Het beeld is erg scherp, en de kleuren zijn
geweldig.
2 weken later heb ik mij een Blu-ray dvdspeler en een HDMI-kabel aangeschaft (helaas was deze niet bijgeleverd). Na van een kameraad een blu-ray dvd geleend te hebben....

Pluspunten

• Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving

Minpunten

• Geluid

13 december 2008 Rapporteer

Zeer mooi beeldscherm, net een dag in huis!
Topkwaliteit!
Het beeldscherm is met stijl afgewerkt.
FULL HD kwaliteit, zit een hdmi kabel op.
Mijn mening is kopen dus, voor deze prijs is er na mijn weten nu nog niks beters te krijgen, voor deze prijs een 22'' breedbeeldscherm wat full hd is en waar een hdmi aansluiting op zit.
in 1 woord:
Fantastisch
Een echte aanrader om te kopen, vooral met games is hij zeer goed, je zit voor je gevoel echt in de game.

Pluspunten

• zeer groot scherm
  • full hd
  • hdmi aansluiting

Minpunten

• geen hdmi kabel bijgeleverd

BenQ E2200HD Zwart

Heb jij ook een BenQ E2200HD Zwart?