€ 313,- bij PhoneMarket.nl

Review door de redactie

Door Eric van Ballegoie - Reviewcoördinator 28 september 2025

Samsung Galaxy Watch 8 - Designupdate en Gemini

De Galaxy Watch 8 Classic is de duurdere variant in de serie, die zich onderscheidt met een fysiek draaibare bezel en een extra, instelbare knop. Helaas is de Watch 8 Classic minder slank en heeft hij een kleiner scherm dan de gewone Watch 8 van 44 mm, terwijl hij wel duurder is. Net als het basismodel kampt de Classic met een wisselvallige hartslagmeting en een matige accuduur, die met gemiddeld 1,6 dagen zelfs nipt korter is. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
2 oktober 2025 Rapporteer
Product gekocht

Samsung Galaxy Watch8 Classic, 46mm, Bluetooth, RVS (Zwart)

Na de Active2, Watch3 en de Watch5 Pro nu dus de Watch 8 Classic. Eindelijk weer een draaiende bezel, al draait hij niet zo bevredigend als de Watch3. Ik vind het design erg mooi, klassiek en stoer. Er zit nu ook een 3e actieknop op waar je zelf functionaliteit aan kan toewijzen die je direct kan oproepen. Handig, al weet ik nog niet hoe ik het ga gebruiken. Eindelijk is het sinds mijn vorige horloge ook mogelijk om mobiel te betalen. Geen sprong voorwaarts t.o.v. mijn mobieltje, maar die kan nu in de zak blijven. Mijn Watch5 hield het bijna 4 dagen vol omdat ik hem alleen als stappenteller gebruik. Met dezelfde instellingen houdt de Watch8 het twee dagen vol. Beduidend minder, maar er is dan voldoende gelegenheid om bij te laden. Het kost wel 1 ster in de beoordeling

Pluspunten

• mooi design
  • extra 'actie' knop
  • mobiel betalen
  • helder scherm

Minpunten

• relatief snel leeg

Heb jij ook een Samsung Galaxy Watch8 Classic, 46mm, Bluetooth, RVS (Zwart)?