Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb de Lenovo Legion 5 15IRX10 ontvangen om te testen. De laptop presteert snel en soepel, ook bij zwaardere taken en games. Het scherm heeft mooie kleuren en het toetsenbord typt prettig. Minder positief vind ik het ontwerp: de laptop is zwaar en daardoor lastig mee te nemen. Ook de oplader is groot, zwaar en mist een USB-C-aansluiting. Daardoor is dit model minder handig voor school of onderweg, maar wel krachtig en betrouwbaar voor thuisgebruik of vasteplek.
Ik maak nu alweer even gebruik van deze laptop, maar het is een echte aanrader voor deze prijs. Goede kwaliteit materialen, robuust en sterk gebouwd en zeer goede prestaties. Alles werkt zoals je verwacht en hij is snel. Wellicht iets te robuust gebouwd waardoor die wat lomp oogt maar verder een super fijne laptop die doet wat je er van mag verwachten.
Ik vind het een fijne laptop, zeker voor de standaard kantoor applicaties. Voor de grafische toepassingen zoals Adobe After Effects is het geheugen wat krap bemeten. Een leuke prijs voor een game laptop met grafische mogelijkheden.