Snel, slimb en zorgzaam. LG tilt wassen naar een hoger niveau
Superfijne wasmachine wat doet wat die moet doen, Wassen!
Een zuinige wasmachine met een modern ontwerp. Een grote trommel waardoor ik minder vaak moet hoef te wassen. Er zitten heel veel functies om maar is toch eenvoudig te bedienen. Ik ben erg tevreden over het gebruik en de wasprestaties. De wasmachine is verbazingwekkend stil, ook op een hoog toerental. Ik waardeer de AI-functie die automatisch het juiste programma kiest op basis van het gewicht en de soort stof die in de trommel zit. De stoom functie is erg handig voor hardnekkige vlekken. Deze machine is zeker geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke wasmachine zonder consessies te doen aan de wasprestatie.
Een Stille wasmachine met een grote opening. Met een gezin fijn om grote en snelle wassen te kunnen draaien. Standaard gebruiken wij de AI was stand zodat hij onze was weegt en bepaald hoe lang de was draait. Dit werkt voor ons goed. Voor snelle wasjes zijn wij blij met de Turbo wash. In 39min is onze was schoon! Ideaal als je het kledingstuk snel nodig hebt. Wij vinden de wasmachine erg stil, zelfs op centrifugeren op hoge toeren. Geen trillende wasmachine. Je kan wassen van koud (lager dan 20) tot 95 graden. Werkkleding wassen wij op 95 graden. Als de wasmachine klaar is speelt hij een vrolijke melodie. Mijn man vind hem soms iets te vrolijk 🤣
Ik ben heel erg tevreden over deze wasmachine. Het heeft veel verschillende programma's en is heel makkelijk in gebruik. Je kunt de wasmachine handmatig of via de LG thinq app bedienen. Zo kun je de was op afstand aanzetten en is het klaar als je thuis komt.
Stille wasmachine met goede gebruiksgemak en schone was!
Gebruiksvriendelijk en elegant vormgegeven – een slimme keuze voor elk huishouden.
Prima wasmachine met meerdere wasprogramma’s. Schone en frisse was. Energiezuinig en redelijk stil.
Fijn product door de gebruiksgemak en capiciteit.
De machine is wat aan de zware kant maar zodra die staat wil je geen andere wasmachine meer
Top wasmachine. Dit is de eerste keer dat we van LG een wasmachine kopen maar dit is zeker niet de laatste. Als hij het een beetje lang volhoudt, kopen we zeker weer een LG
Deze wasmachine werkt snel en efficiënt. De bediening is simpel en de AI-functie zorgt voor een mooie balans tussen water- en energieverbruik. Voor mij een goede keuze zonder poespas.
Wij zijn zeer tevreden over de LG F4WX809Y. De wasmachine heeft veel bruikbare opties waardoor het wassen een genot wordt! Door de AI technologie wordt onder andere door de wasmachine zelf gekeken hoelang het programma moet duren aan de hand van een detectie vooraf. Verder is een groot voordeel de grote trommel waar 9kg was in kan. Dit is voor (jonge) gezinnen een groot voordeel. Wat wij als minpunt hebben ervaren is de draaiknop. Met de draaiknop ga je door de te kiezen programma's. Scroll je één keer te ver door moet je het hele menu weer door om terug te komen bij het te kiezen programma. Ondanks dit zou ik de wasmachine zeker aanraden!
Heel blij met deze wasmachine! Het installeren ging verrassend eenvoudig en de handleiding was duidelijk stap voor stap beschreven. De machine heeft veel handige functies die het wassen een stuk makkelijker maken. Vooral de automatische berekening van de wastijd op basis van de hoeveelheid was is ideaal, zo weet ik zeker dat hij nooit langer draait dan nodig. Ook de mogelijkheid om de eindtijd uit te stellen gebruik ik vaak, zodat de was er niet onnodig lang in blijft liggen. De ruime trommel is echt een pluspunt; er kan veel in één keer, waardoor ik sneller klaar ben met de was. Kortom: een gebruiksvriendelijke en efficiënte machine die perfect past in ons drukke huishouden.
⸻
Een energiezuinige wasmachine met een strak en modern ontwerp die perfect in onze woning past. Er zijn veel handige programma’s beschikbaar voor verschillende soorten was, en toch is de bediening overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De machine draait opvallend stil, zelfs bij een hoog toerental, wat prettig is voor ons omdat de wasmachine vlakbij de woonkamer staat. Ik vind het ook erg handig dat ik via een app de wasmachine kan bedienen, meldingen ontvang en het programma kan volgen. De stoomfunctie helpt bij het verwijderen van hardnekkige vlekken en zorgt dat kleding fris blijft. Een uitstekende keuze voor wie milieuvriendelijkheid wil combineren met kwaliteit .
De LG F4WX809Y is een stille en slimme wasmachine die wassen makkelijker maakt. Dankzij AI DD herkent hij automatisch het type wasgoed en past het programma daarop aan, wat zorgt voor een schone én zorgzame wasbeurt. De bediening is intuïtief en het display overzichtelijk. Met TurboWash is je was al binnen 39 minuten klaar, ideaal voor drukke dagen. De trommel van 9 kg biedt genoeg ruimte voor grotere ladingen, en via de LG ThinQ-app kun je de machine op afstand bedienen. Een betrouwbare keuze voor wie snel, stil en slim wil wassen zonder gedoe.
Technisch topapparaat voor het moderne gezin!
Als vader van een actief gezin met een overvolle agenda, heb ik weinig tijd (en geduld) voor huishoudelijke apparaten die ingewikkeld zijn of niet meewerken. Sinds deze gloednieuwe LG wasmachine bij ons in huis staat, merk ik hoe een slimme wasmachine het verschil kan maken. Niet alleen in gemak, maar ook in techniek.
Intelligentie die je merkt
Wat deze machine echt onderscheidt, is de superslimme A.I. technologie. Die herkent het type textiel én het gewicht van de lading, en past daar automatisch het wasprogramma op aan. Geen gokwerk meer of je katoen of synthetisch moet kiezen, want de machine regelt het zelf.
Met een inverter direct drive motor is hij niet alleen zuinig, maar ook fluisterstil en trilt niet alle kanten op.
Samengevat
Deze wasmachine is gebouwd voor gezinnen die veel draaien, weinig tijd hebben en het maximale uit hun apparatuur willen halen.
Sinds ik deze wasmachine heb om te testen, is wassen een stuk eenvoudiger geworden. Het apparaat werkt snel en maakt weinig geluid, wat ik erg waardeer. De TurboWash360 zorgt ervoor dat zelfs sterk vervuilde was in korte tijd schoon wordt. De AI Wash functie is handig, omdat de machine zelf bepaalt hoeveel water er nodig is, wat verspilling voorkomt. Wat ik ook fijn vind, is dat het bedieningspaneel overzichtelijk is en makkelijk te begrijpen. Het design is modern en past goed in mijn wasruimte. Voor mij is dit een betrouwbare en gebruiksvriendelijke wasmachine.
De LG F4WX809Y heeft alles wat ik zocht in een moderne wasmachine. Hij is stil in gebruik, energiezuinig en vooral: ongelooflijk handig. Vooral de combinatie van AI Wash en de app maakt het verschil. Ik hoef enkel op start te drukken, de machine doet de rest. In de app zie ik hoelang de was nog duurt, stel ik alles eenvoudig uit en zie ik zelfs wanneer het tijd is voor een trommelreiniging. De stoomfunctie zorgt ervoor dat kleding hygiënisch schoon wordt en minder kreukt, superhandig bij overhemden. De grote trommel is ideaal voor grotere gezinnen of wie minder vaak wil wassen. Echt een toestel dat meedenkt en mijn leven makkelijker maakt.
Prachtig design en superstil! De LG F4WX809Y heeft mijn oude wasmachine moeiteloos vervangen. Vooral de AI-wasfunctie is indrukwekkend – die kiest automatisch het beste programma. Was is schoon, fris én sneller klaar dan ik gewend was.
De stoomfunctie zorgt ervoor dat ik mijn kleding amper hoef te strijken. Verder is de wasmachine op afstand programmeerbaar zodat ik vanaf mijn mobiel het juiste programma kan selecteren, erg handig!