€ 34,90 bij bol

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Na betaling direct de licentiekey ontvangen.
De installatie voltooid in enkele minuten.
Het is een gebruiksvriendelijke apps met stabiele snelheid en tot 10 toestellen tegelijk.
Servers worden automatisch gekozen met de optie manueel te selecteren.
Detecteert gelekte gegevens.
Werkt goed op Mac, iPhone en tablet.
Minpunt: printer/NAS werkt soms niet.
Weinig geavanceerde opties, maar is ideaal voor beginners die een simpele VPN zoeken.

Pluspunten

• Eenvoudig
  • Doet wat het moet doen
  • Installatie is zeer vlot

Minpunten

• Beperkte geavanceerde instellingen
  • Iets duurder dan andere op de markt
  • Soms storing met printer, nas,...

NordVPN heeft keuze uit talloze servers uit vrijwel alle landen en daarom zeer geschikt voor dagelijks gebruik voor iedereen.

Pluspunten

• Veel servers en veel landen om uit te kiezen
  • kill switch maakt gebruik veilig

Minpunten

• soms traag

11 juni 2025 Rapporteer

Werkt prima, snel en effectief.

Pluspunten

• Makkelijk
  • Geen verlies van snelheid

Minpunten

• Alleen licentie voor 1 jaar mogelijk

Helaas viel mijn ervaring behoorlijk tegen.

Vlotte installatie op Windows 10 Laptop.
Activatiecode invoeren is een uitdaging.
Interface is rommelig, druk en straalt 2014 uit.
Trage verbinding, valt ook soms weg.
Malware scanner verwijderd ook bestanden die zeker geen malware zijn.
Linksboven in beeld melding "VPN verbonden". Niet weg te krijgen.
Na paar dagen geheugengebruik >85%.

Voor mij geen blijver.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Veel functionaliteiten

Minpunten

• Trage verbinding
  • Malware scanner werkt niet goed
  • Irritante meldingen in beeld
  • Ouderwetse interface
  • Snoept geheugen op

1 van 5 sterren (Waardeloos)

NordVPN kennen we allemaal van de reclames. Nu heb ik recent thuis de beveiliging opgeschroefd en hierbij kan een VPN niet ontbreken. Voor nu is de keuze op NordVPN gevallen en... dat gaat soepel.

De installatie is makkelijk te volgen en ik kan dit ook met plezier laten gebruiken door mijn moeder zogezegd. Ook in het gebruik is het eigenlijk allemaal meer dan netjes.

Pluspunten

• Soepel in gebruik
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

• ERG aanwezig

Wat mij betreft een prima VPN voor simpele taken. Zelf voornamelijk nodig gehad om content in het buitenland te kunnen bezoeken.

Dit ging snel en zonder problemen. Direct verbinding, snel, stabiel en viel nooit weg.

Wat je dan nog meer moet verwachten? Het heeft ook voor de genoemde Basic variant voldoende extra functionaliteiten. Dit zorgt echter wel weer voor een hoop chaos in de interface.

Voor mij doet het wat het moet doen en wat dat betreft vind ik het die paar tientjes zeker waard. Heb je meer veeleisende wensen, check dan vooraf duidelijk of dit wel tot de mogelijkheden hoort met dit programma, om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Wil je echter net als mij gewoon doen alsof je uit een ander land komt om zo streaming content uit dat land te kunnen bekijken, dan is dit je vriend. Twijfel niet langer, koop die VPN, red de economie etc etc.

Pluspunten

• Snel
  • Betrouwbaar
  • Simpel

Minpunten

• Rommelige interface

Product gekocht 0

Na het initiële , ik heb een PC nodig om het te activeren, probleem ging alles bijzonder vlot!

Pluspunten

• Makkelijk in gebruik
  • 10 tal toestellen
  • Snel geleverd

Minpunten

• Enkel via pc of laptop te installeren

Het is veiliger dan het was en toch vind ik het wel lastig af en toe om veilig te verbinden op openbare wifi. Daarvoor heb ik deze aangeschaft maar dat geeft toch wel wat problemen zo nu en dan. Met hulp van de helpdesk is het gelukt maar deze manier werkt niet altijd dus dat vind ik nog lastig.

Pluspunten

• Veilig
  • Goede helpdesk

Minpunten

• Complex in gebruik
  • Hulp lastig te vinden

Stabiele VPN service

Pluspunten

• Veilig
  • Snel
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

• Prijs

Prima product wat doet dat het beloofd.

Pluspunten

• Makkelijk te installeren
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

• Niet alle websites werken

Omdat ik vaak in het buitenland werk, ben ik veel afhankelijk van openbare netwerken. Sinds ik NordVPN gebruik, voelt dat een stuk veiliger.

Pluspunten

• Snel
  • Betrouwbaar

Minpunten

• Abbonnement

Voor de laptop werkt het minder, want na de installatie is het internet wat trager, en het installeren ging minder snel als gedacht maar alsnog is het toch goed gekomen en werkt het fantastisch en geeft een veilig gevoel zeker de bescherming tegen het dark internet. Op de smartphone gaat het beter en blijft de snelheid van internet ook snel .
Kortom het is betaalbaar en ik krijg er een veilig gevoel van.

Pluspunten

• veilig gevoel
  • installatie gaat snel
  • betaaalbaar

Minpunten

• internet wordt trager

Product gekocht 0

Prima VPN

Pluspunten

• voor meerdere apparaten te gebruiken

Minpunten

• split tunneling werkt niet voor mobiele telefoon

Prima product dat makkelijk in gebruik is en extra beveiliging biedt.

Pluspunten

• Snel
  • Simpel in gebruik

Minpunten

• Prijs

8 mei 2025 Rapporteer

Prima product alleen jammer dat niet alles werkt tijdens een vpn verbinding

Pluspunten

• Makkelijk te installeren
  • Voel me veilig

Minpunten

• Niet elke website is beschikbaar met vpn aan

Prima VPN pakket. Sneller dan mijn vorige VPN.

Pluspunten

• Snel
  • Betrouwbaar
  • Veel servers

Minpunten

• Abonnementsvorm

9 augustus 2025 Rapporteer

NordVPN Basic

Handige app (iPhone) die snel een vpn verbinding kan opbouwen. Veel keuze uit landen waarmee je kunt verbinden. Bied meer bescherming dan alleen een vpn verbinding. De app geeft inzicht in de vpn verbinding. Daarnaast is er ook een Dark web monitor die weergeeft of en hoe vaak er data van jou te vinden is op het dark web. Dit geeft goed beeld wat er met je data gebeurd. Daarnaast is er nog thread protection die je web activiteiten beter beschermt. Dit kan je gebruiken tijdens de vpn verbinding of los daarvan. Kortom, fijne, makkelijk te gebruiken app met snelle vpn verbindingen.

Pluspunten

• Makkelijke app
  • Snel geïnstalleerd

Minpunten

• Veel opties

NordVPN Basic

Ik gebruik NordVPN nu bijna 3 weken en ben er zeer tevreden over! De installatie en het gebruik zijn supergemakkelijk; met één klik ben je verbonden met het land van je keuze. De belangrijkste functies die ik gebruik zijn de kill switch en de auto reconnect. Het is ook ideaal voor het streamen van content uit het buitenland. De upload- en downloadsnelheden zijn vrijwel identiek aan mijn normale snelheden, wat het een snelle VPN maakt voor zowel browsen als streamen. Bovendien kun je tot 10 apparaten tegelijk gebruiken, wat erg handig is.

Kortom, NordVPN is gebruiksvriendelijk, snel en veilig: perfect voor dagelijks gebruik!

Pluspunten

• veel functies
  • snel

Minpunten

• prijs

NordVPN Basic

Dit lijkt op zich een prima VPN te zijn, maar ik merk wel dat wifi niet overal meer werkt en in het begin had ik niet door dat de vpn af en toe ook automatisch verbindt. ik gebruik het met name om te kunnen streamen bij providers met een geo-blokkade en dat lukt op zoch prima. Wat betreft wifi wat niet overal meer werkt weet ik niet waar dat door komt.

Pluspunten

• gebruiksvriendelijk
  • snelheid

Minpunten

• wifi
  • verstorend

3 van 5 sterren (Voldoende)
Product gekregen

NordVPN Basic

Ik heb NordVPN Basic getest. De activatie via telefoon was wat ingewikkeld, maar uiteindelijk is het gelukt. Ik gebruik NordVPN voornamelijk om series uit andere landen te kijken. Je kunt eenvoudig een server kiezen in het gewenste land en vaak zijn er meerdere beschikbaar. Streamingdiensten merken niet dat je een VPN gebruikt, dus dat is fijn. De verbinding is snel en betrouwbaar. Bovendien kun je het abonnement op tot wel 10 apparaten gebruiken, wat erg handig is. Al met al ben ik heel tevreden.

Pluspunten

• Snelle verbinding
  • Veel keus uit landen

Minpunten

• Activatie via telefoon was wat ingewikkeld

NordVPN Basic

Deze VPN heeft een duidelijke user interface met veel opties. Je kan je IP vanuit veel verschillende landen instellen en krijgt ook meteen interessante monitoring gegevens te zien. Je kan tot tien devices toevoegen en de installatie verloopt super gemakkelijk. Dit is een aanrader, ook voor mensen die niet super technisch zijn aangelegd.

Pluspunten

• veel opties
  • gemakkelijke installatie

Minpunten

• Veelvuldige updates en vraag voor restart

NordVPN Basic

Ben blij met dit product, het werkt goed en gemakkelijk. Zeker in hotels in het buitenland is het een aanvulling. Ook werkt dit goed met mijn chrome cast in het buitenland. Kwaliteit is prima voor mij je betaald iets maar dan krijg je ook wat goeds.

Pluspunten

• Snel
  • Werkt goed

Minpunten

• Is abbonament

NordVPN Basic

Mijn huidige VPN abonnement was aan vernieuwing toe en was duur. Toen zag ik bij Bol het Basic - Premium pakket van NordVPN. Ik kende NordVPN al van naam en het product was goed geprijsd. Na aanschaf kon ik mijn pakket direct downloaden. Het was wel een beetje lastig dat dit initieel via een laptop of pc moet gebeuren, want daar maak ik nog maar weinig gebruik van. Door het ontbreken van download en installatie instructies was ook niet helemaal duidelijk wat de bedoeling was. Het gebruik van de VPN is als alles gelukt is prima. Ik kan vanaf elke locatie een verbinding maken waardoor ik niet alleen een veilige verbinding heb, maar ook kan verbinden met mijn Nederlandse diensten en verder kan kijken wanneer ik in het buitenland ben door mijn locatie op Nederland in te stellen. Heel fijn dat de dienst voor 10 verschillende apparaten te gebruiken is.

Pluspunten

• Betrouwbaar
  • Veilig
  • Voor 10 apparaten
  • Betaalbaar

Minpunten

• Geen instructies

NordVPN Basic

Super fijn en handig voor alles wat je op het internet doet. De app en extensie maken het super gemakkelijk om op al je apparaten te gebruiken, echt top!

Pluspunten

• Snel
  • Handig
  • Overal te gebruiken

Minpunten

• geen

NordVPN Basic

NordVPN werkt super goed! Snel internet, geen haperingen en makkelijk te gebruiken. Ideaal dat je tot 10 apparaten tegelijk kunt verbinden. Ik voel me veel veiliger online, vooral als ik op openbare wifi zit. Ook handig voor het kijken van buitenlandse content. Zeker een aanrader voor iedereen die privacy belangrijk vindt!

Pluspunten

• Veilig
  • Betrouwbaar
  • Snel

Minpunten

• Installeren op de computer noodzakelijk

NordVPN Basic

Ik heb hem vorige maand geïnstalleerd en ik heb absoluut tevreden. Het is gemakkelijk te installeren en werkt gemakkelijk. Ik ervaar geen snelheidsverlies en ervaar weinig beperkingen. De prijs vind ik schappelijk en zeker met het idee dat het het op zoveel apparaten kunt installeren. Zelf heb ik de code geïnstalleerd op de telefoon en ben ik vervolgens via de tablet ingelogd. Met twee kleine kinderen en daarmee mogelijk nog meer komende devices, is dat ideaal.
Enkele sites worden geblokkeerd, maar vaak begrijp ik die 'keuze' wel. Het zijn geen belangrijke sites en je kunt ze naar wens altijd handmatig vanuit een eigen netwerk toelaten.

Pluspunten

• Snelheid
  • Betrouwbaar
  • Prijs

Minpunten

• Soms wordt een site geblokkeerd, maar dat zijn gelukkig geen belangrijke sites

NordVPN Basic

Ik ben erg blij met deze VPN. Het installeren gaat heel erg gemakkelijk. Binnen een paar minuten had ik het op al mijn apparaten geïnstalleerd en ook de rest van mijn gezin heeft de VPN geïnstalleerd. Het geeft een fijn en veilig gevoel wanneer we buitenshuis gebruik maken van het internet. Ik vind het fijn dat de VPN direct wordt ingeschakeld. Ik merk bijna geen verschil met wanneer ik nog geen VPN had. Het enige nadeel vind ik dat de VPN soms sites blokkeert. Gelukkig kan je voor je eigen thuis netwerk in stellen dat deze veilig is en dan is het probleem voor veel sites verholpen.

Pluspunten

• snel
  • betrouwbaar

Minpunten

• niet alle sites werken

NordVPN Basic

Goed standaard VPN service. De serverkeuze is ruim. Voor basisgebruik een solide keuze.

Pluspunten

• Ruime serverkeuze
  • Overzichtelijke app
  • Snel

Minpunten

• Krijg soms Cloudflare challenge

NordVPN Basic

Ik ben erg tevreden met het gebruik van deze VPN. Ik maak geregeld gebruik van openbare wifi-netwerken en maakte me daarbij altijd zorgen over mijn privacy en persoonlijke gegevens. Nu ik de VPN gebruik hoef ik me hier helemaal geen zorgen meer over te maken, wat erg fijn is! Het installeren ging eenvoudig en snel, en ook het gebruik ervan en het eventueel overschakelen naar een ander land, gaat eenvoudig. Het is ideaal dat je er op meerdere apparaten gebruik van kunt maken. Dit gaat erg handig met behulp van een QR code. Door de functie van de Dark Web Monitor is mijn partner erachter gekomen dat zijn gegevens, gekoppeld aan zijn e-mailadres, mogelijk aanwezig zijn op het dark web. Hij heeft direct actie kunnen ondernemen, aangezien het advies was om alle wachtwoorden te wijzigen. Mocht zoiets ooit opnieuw gebeuren, dan stuurt VPN een melding. Dat geeft een prettig gevoel!

Pluspunten

• Veilig op internet

Minpunten

• Internet soms iets trager

NordVPN Basic

Ik raad iederen dit abonnement van nord vpn aan! Heel gemakkelijk te activeren en je kunt veilig internetten.

Pluspunten

• Snel te activeren
  • Veilig internetten
  • Werkt zoals beschreven

Minpunten

• Geen minpunt

NordVPN Basic

Wij zijn een internationaal gezin en kijken regelmatig TV via o.a. BBC iPlayer. Deze app is normaalgesproken ge-geoblocked als je zonder VPN kijkt. Ik heb de NordVPN app kunnen downloaden op onze Google TV. Eenmaal ingelogd is het echt een kwestie van op de Engelse vlag klikken. Dan nog heeft BBC iPlayer soms door dat je je in een ander land bevind. Na enig speurwerk kwam ik er achter dan je dan nog de klok op je TV op de Britse tijd moet zetten en... voila alles werkt!

Dit geklooi met de klok is overigens helemaal niet nodig als je in andere apps zoals Netflix het buitenlandse aanbod wil bekijken. Puur een kwestie van een land aanklikken in de NordVPN app.

De NordVPN app is te downloaden op je telefoon, Macbook en dus ook op je TV. De interface in de app is mega gebruiksvriendelijk en heel makkelijk te gebruiken.

Pluspunten

• Fijne apps op alle platformen
  • Goede user interface
  • Snel

Minpunten

• Geen

7 mei 2025 Rapporteer

NordVPN Basic

Nord VPN is inmiddels natuurlijk een gevestigde naam in VPN land. Over de werking hoeven we het hier op Tweakers denk ik niet lang te hebben, plus met de apps van Nord is het activeren van de VPN ook kinderspel. Of er een reden is waarom je Nord boven een van de andere aanbieders zou kiezen weet ik niet, daarvoor zal de prijs doorslaggevend zijn.

Maar ben je op zoek naar een VPN van een van de gevestigde namen en wil je gewoon iets dat simpel werkt, dan is Nord een prima keuze waar je geen spijt van gaat krijgen.

Pluspunten

• Simpele app
  • Doet wat je ervan verwacht

Minpunten

• Geen

NordVPN Basic

Via Reviewclub kreeg ik de mogelijkheid om NordVPn Basic te testen en reviewen. NordVPN is in mijn ervaring snel. Je hebt legio landen om uit te kiezen, waarmee het ook mogelijk wordt om georestricties te omzeilen.
Wel merk ik dat het gebruik van NordVPN ervoor zorgt dat op veel sites Cloudflare wordt getriggered. Hierdoor moet ik nu vaak captchas invullen, wat wel irritant is.
Ik heb bewust gekozen voor de basic uitvoering. Ik gebruik reeds Keepass voor mijn wachtwoordberheer, en Synology voor mijn lokale cloudopslag. Waarom alles bij èèn partij onderbrengen, als dat niet hoeft. Dat is toch een single point of failure.
De applicaties van NordVPN vind ik overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook is de verbinding snel en merk ik niks van snelheid die ik inlever.
Al met al vind ik NordVPN Basic een aanrader, al loont het om aanbiedingen via de NordVPN-website zelf af te wachten, zoals Black Friday.

Pluspunten

• Vlotte vpn verbinding
  • Overzichtelijke app
  • Omzeilen van georestricties

Minpunten

• Vaak dat cloudflare wordt getriggerd
  • Wellicht vals gevoel van privacy?
  • Letten op mogelijk automatisch geactiveerde auto-renewal

Heb jij ook een NordVPN Basic?