Gemiddelde gebruikersscore
Prima VPN pakket. Sneller dan mijn vorige VPN.
Prima product alleen jammer dat niet alles werkt tijdens een vpn verbinding
Prima product dat makkelijk in gebruik is en extra beveiliging biedt.
Ik ben erg tevreden met het gebruik van deze VPN. Ik maak geregeld gebruik van openbare wifi-netwerken en maakte me daarbij altijd zorgen over mijn privacy en persoonlijke gegevens. Nu ik de VPN gebruik hoef ik me hier helemaal geen zorgen meer over te maken, wat erg fijn is! Het installeren ging eenvoudig en snel, en ook het gebruik ervan en het eventueel overschakelen naar een ander land, gaat eenvoudig. Het is ideaal dat je er op meerdere apparaten gebruik van kunt maken. Dit gaat erg handig met behulp van een QR code. Door de functie van de Dark Web Monitor is mijn partner erachter gekomen dat zijn gegevens, gekoppeld aan zijn e-mailadres, mogelijk aanwezig zijn op het dark web. Hij heeft direct actie kunnen ondernemen, aangezien het advies was om alle wachtwoorden te wijzigen. Mocht zoiets ooit opnieuw gebeuren, dan stuurt VPN een melding. Dat geeft een prettig gevoel!
Ik raad iederen dit abonnement van nord vpn aan! Heel gemakkelijk te activeren en je kunt veilig internetten.
Wij zijn een internationaal gezin en kijken regelmatig TV via o.a. BBC iPlayer. Deze app is normaalgesproken ge-geoblocked als je zonder VPN kijkt. Ik heb de NordVPN app kunnen downloaden op onze Google TV. Eenmaal ingelogd is het echt een kwestie van op de Engelse vlag klikken. Dan nog heeft BBC iPlayer soms door dat je je in een ander land bevind. Na enig speurwerk kwam ik er achter dan je dan nog de klok op je TV op de Britse tijd moet zetten en... voila alles werkt!
Dit geklooi met de klok is overigens helemaal niet nodig als je in andere apps zoals Netflix het buitenlandse aanbod wil bekijken. Puur een kwestie van een land aanklikken in de NordVPN app.
De NordVPN app is te downloaden op je telefoon, Macbook en dus ook op je TV. De interface in de app is mega gebruiksvriendelijk en heel makkelijk te gebruiken.
Nord VPN is inmiddels natuurlijk een gevestigde naam in VPN land. Over de werking hoeven we het hier op Tweakers denk ik niet lang te hebben, plus met de apps van Nord is het activeren van de VPN ook kinderspel. Of er een reden is waarom je Nord boven een van de andere aanbieders zou kiezen weet ik niet, daarvoor zal de prijs doorslaggevend zijn.
Maar ben je op zoek naar een VPN van een van de gevestigde namen en wil je gewoon iets dat simpel werkt, dan is Nord een prima keuze waar je geen spijt van gaat krijgen.
Via Reviewclub kreeg ik de mogelijkheid om NordVPn Basic te testen en reviewen. NordVPN is in mijn ervaring snel. Je hebt legio landen om uit te kiezen, waarmee het ook mogelijk wordt om georestricties te omzeilen.
Wel merk ik dat het gebruik van NordVPN ervoor zorgt dat op veel sites Cloudflare wordt getriggered. Hierdoor moet ik nu vaak captchas invullen, wat wel irritant is.
Ik heb bewust gekozen voor de basic uitvoering. Ik gebruik reeds Keepass voor mijn wachtwoordberheer, en Synology voor mijn lokale cloudopslag. Waarom alles bij èèn partij onderbrengen, als dat niet hoeft. Dat is toch een single point of failure.
De applicaties van NordVPN vind ik overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook is de verbinding snel en merk ik niks van snelheid die ik inlever.
Al met al vind ik NordVPN Basic een aanrader, al loont het om aanbiedingen via de NordVPN-website zelf af te wachten, zoals Black Friday.