€ 39,99 bij Amazon.nl

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
25 februari 2012 Rapporteer

Een nette stand die ik gebruik om te draaien met mijn MacBook Pro. Scheelt mij een hoop (kostbare) ruimte, maar beschermt mijn MacBook ook tegen omvallende drank, wat op een feest nog wel eens wil gebeuren.
De stand is heel simpel opgebouwd, het is een kwestie van de 2 poten in de basis schuiven en je bent in principe al klaar. Je kunt daarna ook nog 2 extra clipjes aan de poten schuiven zodat de laptop er niet vanaf schuift. Dit gebeurt sowieso al niet door de anti-slip laag op de poten.
Doordat de stand heel makkelijk te monteren en te demonteren is, is het erg makkelijk om deze mee te nemen in de doos, die makkelijk in een gemiddelde tas past. Opbouwen kost ongeveer 30 seconden.
Een negatief puntje aan de stand is dat hij af en toe...

Pluspunten

• Super duurzaam
  • Makkelijk mee te nemen

Minpunten

• Wiebelig

2 april 2010 Rapporteer

Een vaste laptopstandaar die je laptop verhoogt met ongeveer 14 cm. Het doet precies wat het moet doen en voelt solide aan.
De armen zijn van dik metaal, waardoor ze stevig aanvoelen.
Het monteren van de onderdelen is binnen 1 minuut gebeurd, dat is dus heel eenvoudig. Later zag ik ook nog een A4'tje met een beschrijving hoe het een en ander gemonteerd moet worden.
Op zich had de voet onder wel iets korter van mij gemogen, maar dat zal praktisch wel niet haalbaar zijn, omdat het gewicht op de bovenkant dan teveel kan worden, waardoor hij kopzwaar wordt.
Al met al een prima product in mijn beleving. Blij dat ik er nu 2 heb gekocht voor thuis en op de zaak.

Pluspunten

• Voelt solide aan
  • Eenvoudig te monteren
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

• Poten onder mochten wat mij betreft korter

12 januari 2017 Rapporteer

Griffin Elevator

Jaren op gewerkt en net een besteld voor thuis. Fijne stand met mooi design dat goed bij een Apple laptop past. Op Amazon.co.uk besteld, daar is hij goedkoper dan in NL winkels.

Pluspunten

• Elegant
  • Compact
  • Ruimte onder laptop te benutten
  • Eenvoudig te monteren

Minpunten

• Hoge prijs in NL winkels

Griffin Elevator

Heb jij ook een Griffin Elevator?