Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

14 augustus 2008 Rapporteer

Inleiding
Ik was op zoek voor een processor en moederbord voor een systeem voor te downloaden, een filmpje op te kijken en te internetten.
Al snel kwam ik via diverse sites uit bij de Intel Atom.
Eerst wilde ik voor het gigabyte exemplaar gaan, maar deze was 25 euro duurder dan de intel en had niks meer of minder te bieden.
Op de site was het zo besteld en had het een weekje erna binnen.
Eerste indruk
Eenmaal binnen gekregen kreeg ik een klein doosje van intel dat nouwelijks groter was dan een processordoosje.
eenmaal uitgepakt zat het gebruikelijke erbij, zoals een sata, ide kabel, cd-rom en kleine handleiding
Featureset
Het moederbordje heeft standaard 2 sata aansluitingen en een ide slot, dus voor de meeste...

Pluspunten

• Prijs
  • installatiegemak
  • Maximaal energieverbruik
  • Alles wat je nodig hebt onboard

Minpunten

• Prestaties
  • energieverbruik iddle

ByteDelight
8 augustus 2008 Rapporteer

Intel Desktop Board D945GCLF

Ik heb dit bordje onlangs willen gebruiken voor een CarPC in dit topic, maar eigenlijk horen die bevindingen hier thuis. Doel was dus het inbouwen van dit bord in mn Opeltje (Vectra wagon diesel uit 2000). Allereerst viel me op dat de doos veel kleiner is dan ik dacht dat ie zou zijn, van wat ik op foto's gezien heb, maar dat is natuurlijk ook niet zo verwonderlijk gezien de afmetingen van het bord. Ik heb er een PicoPSU van 120Watt bij (12V input, dus niet die nieuwe serie met variabele input), een 9" TFT touchscreen (komt van eBay, dit was echt het beste 9" touchscreen dat er is! En dat voor een 150 euro! Zie afbeeldingen hieronder) en 160 GB Samsung SATA 2.5"...

Pluspunten

• Intel GMA 950 graphics wordt door zowel Vista als XP Media Center Edition volledig ondersteund
  • PCI slot
  • Eerste bord van Intel met embedded CPU op mITX formaat (als ik me niet vergis)
  • Zeer betaalbaar (<50 euro)

Minpunten

• Geen PCI-e slot of mini pci
  • Niet echt zuinige chipset
  • Lastige grote actieve koeling op de chipset
  • Gewone ATX voeding nodig; geen onboard voeding met variable ingangsspanning
  • Geen DVI (of hdmi)

Perkouw
26 juni 2011 Rapporteer

MaPo Monster
7 juni 2010 Rapporteer

Intel Desktop Board D945GCLF

Heb jij ook een Intel Desktop Board D945GCLF?