Ik ben inmiddels aan mijn tweede Samsung clx 3175 toe binnen één jaar. De eerste ging na 3 maanden stuk, reparatie duurde 7 weken. Circa 4 maanden na reparatie ging die weer stuk. Printer ging naar Samsung terug ter reparatie. Oordeel van Samsung: "de printer is niet te herstellen u krijgt uw geld terug"!
Ik wacht (na vele telefoontjes) al vier maanden op mijn geld. De tweede, ik had inkt ruim ingeslagen, printer ook een clx 3175, ging na 3 weken stuk dezelfde fout, nu zeggen ze dat ik niet de juiste inkt gebruik. Ik gebruik originele inktcartridges van Samsung, wat doe ik nu fout, niets dus!
Samsung levert mij tot tweemaal toe een slechte printer en geeft mij, de klant, schuld wanneer hun slecht gefabriceerd product kapot...
Lekker compleet apparaat voor een zacht prijsje.
Vooral de netwerkaansluiting is een uitkomst als je meerdere pc's op je netwerk hebt.
Controleer goed of je wel de juiste versie besteld! Er staan nl. apparaten in de pricewatch die linken naar het apparaat zonder de 'N'. Dan mis je dus de netwerkaansluiting. Ik spreek helaas uit ervaring... Gelukkig via rma de juiste ontvangen.
De drivers worden niet meegeleverd. Altans de CD die ik er bij kreeg bevat geen drivers. Maar die zijn zo op internet te vinden.
De installatie verloopt verder zoals je die verwacht. Ook direct via netwerk. Je hoeft het apparaat dus niet eerst via USB te installeren.