Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Briljant idee, beroerde uitvoering
Met de 7640 op stap kan ik de twee voedingen van mijn laptops en mobieltjes thuislaten. Heel handig! Op mijn VAIO 17" multimedia laptop levert hij een extra uurtje. Op mijn ACER 12" travelmate doet hij het meerdere uren. Mijn mobieltje met Tom Tom kan ik met deze batterij ook urenlang in de auto of op wandelingen gebruiken. Opnieuw heel handig.
Het apparaat is overigens flink aan de prijs, want voor de helft van de adviesprijs koop je oplossingen van andere leveranciers. Gelukkig kun je de Power2Go via internet voor veel minder geld kopen.
Wat deugt er dan niet aan?
De batterij heeft een tweetal miniscule pin-stekkertjes voor de verbinding met de laptop en de Philips voeding. Die zitten zo beroerd op...

Pluspunten

• Universele voeding;
  • Uitvoerige set met onversiestekker voor vele laptops en mobieltjes.

Minpunten

• Onbetrouwbare uitvoering met mini pinstekkertjes
  • Adviesprijs onrealistisch hoog, acceptabele prijs is 70 euro

7 februari 2009 Rapporteer

Het leek zo mooi, een accu voor alle toepassingen. Een accu met verschillende stekkers die op al je laptops past , ongeacht welke je op dat moment ook bij je hebt.
De praktijk is helaas ongeveer ontnuchterend als het in de auto stappen op maandagochtend na een leuk weekend. Het zuigt, het was allemaal een grote leugen, bedacht een uitgewerkt door het marketing gespuis. Je staat gewoon weer in dezelfde file naar de regen te luisteren, en je moet nog 5 volle dagen . . . .
De Philips 7640/12 power2go bevat niet in de verste verte de capaciteit waar hij vrij listig op de meeste plaatsen mee wordt aangeboden. Het apparaat beschikt over 2A (!) en niet de 8A die op veel plaatsen aangekondigd staat. Download de gebruikershandleiding desnoods...

Pluspunten

• Erm. . . eigenlijk geen. Maar als 't moet :
  • Innovatief concept.

Minpunten

• Gebruiksduur van de accu staat in geen verhouding tot de beloften .
  • Incorrectie specs 8A ipv 2A Die het apparaat werkelijk heeft.
  • Protectie circuits zijn zeer conservatief ingericht, met als gevolg dat het apparaat continue uitschakeld als er iets teveel vermogen wordt getrokken. ( En dus ook je laptop als die 'geen accu' meer heeft)
  • Prijs staat in geen enkele verhouding tot de prestaties van het apparaat. (6-cell accu is voor aanzienlijk minder dan e100 te krijgen , en levert meer stroom)

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Philips Power2Go Oplaadbare accu?