Perfecte Chromecast vervanger voor PS Remote play functionaliteit!
Ik heb een FireTV voor hotels/op reis en mijn ouders hebben er 1 in de slaapkamer en 1 op de camping. Mijn vader wilde een 3e voor de studeerkamer TV maar de FireTV is momenteel slecht verkrijgbaar. Aangezien het voor mijn oudjes lastig is om iets nieuws te leren heb ik voorgesteld om zelf een andere player te kopen en mijn eigen FireTV naar mijn ouders te schuiven. Ik kwam de Thomson 140 tegen op Amazon en voor 40 euro kun je bijna geen buil vallen.
Kwam vandaag binnen en het is tot nu toe een prima apparaatje.
Ik raad je niet aan deze te kopen. Was ter vervanging voor KPN TV+ Box op de slaapkamer, om €6 per maand te besparen. Na standby moet je eerst naar startpagina en pakt 'ie soms de WiFi weer op, maar ook vaak niet. Onder wifi instellingen laat 'ie dan ook geen kanalen meer zien tot een restart.
Volgens Reddit soortgelijke problemen met de 240G. Maand geleden nog Power Saving naar nooit gezet, maar probleem bleef bestaan. Vandaag werkte een restart niet en moest een fabrieksreset. Uiteraard naast Omada netwerk ook ander netwerk geprobeerd (KPN router) en probleem blijft.
Alles wijst naar een probleem met de stick, dus deze gaat retour. Vanwege soortgelijke problemen met ook de 240G, voor de STRONG LEAP-S3 PRO gekozen.