![]() |
Preview - Samsung toont tv-line-up voor 2024 - 4x 4k-qleds: van Q60D tot QN90D Samsung heeft afgelopen week zijn goedkopere qled-televisies voor 2024 gepresenteerd. Ook liet het de vernieuwingen zien die het dit jaar in zijn eigen smart-tv-platform Tizen doorvoert. |
Gemiddelde gebruikersscore
Zoekende, al 3 jaar, naar een tv die ook de details van schaduwen kan weergeven en die beelden die horizontaal bewegen kan tonen zonder trails en stotteringen en een Oled (lees meer kleuren) die ook nog eens helderderder kan zijn. Na goed advies kwam ik uit op deze prijswinnaar (Tweakers en FWD) voor het helderste beeld op OLED gebied. NB: De illusie dat een platte tv van nog geen 2 cm de wens is van iedereen. Totaal niet boeiend en vooral heel eng zo'n stuk glas zonder achterkant. Geef mij maar een TV met een body. Jammer dat total control belangrijker is dan de klant bij Samsung.
Zeer heldere 65"OLED met mat scherm en handige connectie box
Deze tv als upgrade gekocht van mijn 15 jaar oude LCD 44 inch. En het verschil is natuurlijk onwijs. De televisie is erg dun, wat eng lijkt, maar uiteindelijk heel robuust aanvoelt. Via bol besteld en was de dag erna binnen. Makkelijk aan te sluiten en werkt super met de soundbar van samsung. Mijn ps5 sloot gelijk aan en de tv gaat automatisch naar 'game mode'.
De smart tv menu opties moest ik wel aanpassen, omdat er veel spam en onzin tussen zat. Hopelijk hoef ik dit niet nog een keer in te stelllen, maar het werkt wel allemaal soepen met de afstandsbediening.
Op de doos stond ook s90d, maar de stickers gaven aan s92d. Nou ben ik erachter en staat S92D Alleen voor Benelux model> effe goed instellen en ik ben echt tevreden met deze tv, ik mis alleen een beetje dolby-vision (alleen de functie>beeldkwaliteit is haast ok zo goed "zonder").... Ik ben heel tevreden met de aankoop