€ 320,- bij HiFi Klubben

Review door de redactie

Door Sjef Weller - Redacteur 23 mei 2025

Bowers & Wilkins Pi8 - De duurste in-ears die we ooit hebben getest

De Bowers & Wilkins Pi8 is een luxe set draadloze in-ears, gericht op veeleisende muziekliefhebbers. De oortjes combineren een ijzersterke sound met bescheiden noisecancelling en prima prestaties tijdens handsfree bellen. Daar staat wel een stevige prijs tegenover, terwijl de accuduur helaas aan de krappe kant is. Lees verder »

Pluspunten

• Subliem geluid
  • Comfortabel
  • Heldere telefoongesprekken
  • Fijne aanraakbediening

Minpunten

• Stevige prijs
  • Korte accuduur
  • Anc/transparantie niet te tweaken
Tweakers zegt: Excellent

Toon reviews van:
Dutchiee.tv
20 september 2024

Bowers & Wilkins Pi8 (Zwart)

Bowers & Wilkins heeft de opvolger van de Pi5 S2 en Pi7 S2 gepresenteerd: de Pi8. Maar de Pi8 brengt iets extra’s met zich mee. Benieuwd wat dat precies is? Je ontdekt het in deze review!

Pluspunten

• Prachtige in-ears die niet alleen classy ogen maar ook eens van goede materialen zijn gemaakt
  • Case van de Pi8 is van plastic, maar daardoor ook lekker licht
  • De case heeft ook nog eens opties voor snel- én draadloos laden en de mogelijkheid voor het doorgeven van audio via de meegeleverde 3.5 inch jack naar usb-c
  • Geweldig geluid, heel diep en vol
  • Oortjes gaan 6.5 uur mee én 20 uur totaal (in-ears+ case)
  • 15 minuten opladen = 2 uur speelplezier
  • Eindelijk weer een EQ - met nu ook een True Sound optie
  • D.m.v. een aanraking zijn de oortjes te bedienen

Minpunten

• ANC is niet slecht, maar ook niet ge-wel-dig. De AirPods Pro 2 dekken herrie 10% beter af
  • Met 399 euro, 399 dollar én £349 is het ook niet een bijster goedkope aankoop - toch zijn ze op dezelfde prijs gebleven als de voormalige Pi7 S2, waar de Pi8 wel echt een stuk beter is!

Tam44 Newbie
15 oktober 2024

Bowers & Wilkins Pi8 (Wit)

Zeer mooi product en ik beveel het zeker aan. Ik niet als enige ook mijn kinderen vinden het tov andere type oortjes een zeer mooi product met verrassend goed geluid.

Pluspunten

• Prachtig geluid
  • Mooi design
  • Gebruiksgemak
  • Enorm bereik

Minpunten

• Iets te groot

PiAs1976 Newbie

Mooie, luxe oordopjes.

Pluspunten

• Goeie kwaliteit
  • Prachtig geluid
  • Lange batterij duur

Minpunten

• Ereg duur
  • Te groot voor kleine oren

jessereviews Newbie

Bowers & Wilkins Pi8 (Wit)

Ik heb deze oordopjes mogen testen en ik ben super fan. Ze zijn in verschillende hippe kleuren te krijgen. Ik wilde geen saaie zwarte oordoppen, dus heb voor gebroken wit (dove white) gekozen. Zien er zeer luxe uit. De groene vond ik ook erg mooi. Maar het draait natuurlijk vooral om het geluid van de oordoppen. En dat is echt fenomenaal. Ik heb nog nooit zo iets gehoord. Je kan heerlijk jezelf verliezen in de muziek met deze oordoppen. Enige nadeel vind ik dat de oordopjes tijdens het sporten niet altijd blijven zitten. De pasvorm is onder normaal gebruik prima en dan blijven ze ook echt zitten. Maar tijdens het sporten ben ik daar niet honderd procent zeker van. Ik heb al de andere pasvormen gebruikt, maar het blijft niet honderd procent. Maar verder niks te klagen.

Pluspunten

• vele opties
  • noice cancelling

Minpunten

• blijft niet altijd zitten tijdens sport

e uit o

lekkere oortjes

Pluspunten

• lekkere oortjes

Minpunten

• prijs

Jens770 Newbie

Bowers & Wilkins Pi8 (Wit)

Top geluid met een luxe uitstraling

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Luxe uitstraling
  • Transparency

Minpunten

• Transparency werkt heel af en toe niet in 1 oortje

Erry
10 juli 2025 Product gekocht

Bowers & Wilkins Pi8 (Zwart)

Heb deze in-ears gekocht ter vervanging/upgrade van mijn Sennheiser Momentum True Wireless 4.
Totale geluidsbeeld, rust en bas weer een stapje boven de Sennheiser.
Hogere prijs dan ook meer dan waard!

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Strak
  • prijs/kwaliteit
  • Comfortabel

Minpunten

• Nog geen

agentwiola Newbie

Bowers & Wilkins Pi8 (Wit)

Ostatnio otrzymałam do testów słuchawki Bowers & Wilkins Pi8. To świetny produkt! Polecam każdej osobie lubiącej najwyższą jakość dźwięku, przy minimalnym rozmiarze. Ważnym dla mnie atutem jest bardzo ładne pudełko, które ma mocne magnesy, więc ciężko, aby któraś z słuchawek wypadła. Kompatybilna aplikacja pozwala na różne ustawienia według swoich upodobań. Bezproblemowo łączą się z telefonem i bardzo szybko ładują.

Pluspunten

• Piękny kolor
  • Wysoka jakość dźwięku
  • Wygoda użytkowania
  • Dobre basy

Minpunten

• Brak

ninosins Newbie

Bowers & Wilkins Pi8 (Wit)

Mooi product, geweldig afgewerkt en mooie sjieke kleur.
Heel mooi en vol geluid. De koppeling met je telefoon gaat vlekkeloos maar met andere randapparatuur is het soms even zoeken en geduld hebben.
De pasvorm is fijner dan bijvoorbeeld apple airpods en ook het geluid is superieur daaraan.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Fijne pasvorm
  • Beter geluid dan airpods

Minpunten

• Koppelen met macbook is omslachtig
  • Heeft moeite met schakelen tussen telefoon en laptop

AvD Newbie
26 september 2024

Bowers & Wilkins Pi8 (Blauw)

Een goede tegenhanger voor de hele bekende earbuds. De prijs is aan de maat maar daar staat wel veel kwaliteit en comfort voor de gebruiker tegenover! De geluidskwaliteit is geweldig en via de app heel makkelijk aan te passen naar wens/ soort muziek. Ook de noise cancellation werkt goed. Via de earbuds zelf kan je heel makkelijk het geluid bedienen waardoor je omstanders ook zo weer kan horen. In de case kunnen de earbuds draadloos worden opgeladen.
Enige minpunt is met fietsen; dan is het geluid van de wind niet weggefilterd & storend

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Pasvorm/ draagcomfort
  • Gebruiksgemak app
  • Draadloos opladen
  • Degelijke kwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

• Ruis door wind

dees-x Newbie

Bowers & Wilkins Pi8 (Wit)

Deze oortjes heb ik nu enkele weken mogen testen. Ze zien er mooi en luxe uit en zijn via een app in te stellen. Hierna gaat de verbinding altijd vanzelf dus dat is heel fijn. Qua geluid kan het eigenlijk niet beter naar mijn mening, erg mooi. De noise cancelling vind ik ook goed werken. Met hardlopen blijven ze goed zitten en voor een duurloop van 1,5 uur gaat de batterij ook lang genoeg mee. Ik vind deze oortjes zeker een aanrader!

Pluspunten

• Prachtig geluid
  • Batterijduur
  • Design

Minpunten

• Prijs

Mich111 Newbie

Bowers & Wilkins Pi8 (Wit)

De Bowers & Wilkins Pi8 oordopjes zijn een absolute aanrader voor muziekliefhebbers. Het stijlvolle design, het comfort, de fenomenale geluidskwaliteit en de effectieve noise cancelling maken deze oordopjes tot een topproduct. Gezien het hoge prijskaartje had de accuduur had iets beter gekund, maar dat doet niets af aan de overall ervaring.

Pluspunten

• Fantastische geluidskwaliteit
  • Prachtig design met luxe uitstraling
  • Goede noise cancelling
  • Goede app met uitgebreide mogelijkheden
  • Draagt prettig in de oren

Minpunten

• Hoge prijskaartje
  • Accuduur had beter gekund

JN1992

Bowers & Wilkins Pi8 (Zwart)

Ik heb deze earbuds uitgetest. Ik vind de kwaliteit van het geluid en de noise cancelling goed. De oordoppen hadden wat mij betreft wel een langere accuduur mogen hebben. De quickcharge is daarentegen wel handig. Ik heb een kleine gehoorgang dus het is fijn dat er vier maten kussentjes bij zitten. Zo zit er voor iedereen wat bij. Je kunt de earbuds koppelen met twee apparaten tegelijk, als je tegelijk op je laptop en smartphone zit bijvoorbeeld.

Pluspunten

• Noise canceling
  • Meerdere maten kussentjes
  • Geluidskwaliteit
  • Quick charge

Minpunten

• Accuduur

Audio08 Newbie
25 september 2024

Bowers & Wilkins Pi8 (Blauw)

Toen ik de Pi8 earbuds voor het eerst inzette, viel meteen de hoge geluidskwaliteit op. Ik heb dit product mogen testen en was vooral verrast door de diepe bassen en heldere klanken. Het ontwerp is strak en modern, maar ik had een klein beetje moeite om ze direct comfortabel te laten zitten. Na wat aanpassingen zaten ze gelukkig prima en bleven ze goed in mijn oren, zelfs tijdens het sporten. De batterijduur is indrukwekkend en ik kan ze meerdere dagen gebruiken zonder constant op te laden. De noise-cancelling functie is redelijk effectief, maar ik merk dat er in rumoerige omgevingen soms nog geluid doorkomt.

Pluspunten

• Sterke batterijduur
  • Uitstekende geluidskwaliteit

Minpunten

• Pasvorm vereist wat gewenning
  • Noise-cancelling kan iets beter in drukke omgevingen

Heb jij ook een Bowers & Wilkins Pi8 (Zwart)?