Een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Ik was een beetje back dat het scherm klein zou zijn. Maar het is een ruim geheel waardoor je nog prima kan gamen. Prestaties zijn indrukwekkend. Ik zou deze op dit moment nog aanraden voor de huidige prijs.
Deze laptop is een beest! De bouwkwaliteit is top en het design is strak. Het scherm is super helder en de prestaties zijn fenomenaal. Het toetsenbord is comfortabel en het systeem blijft relatief stil. Een paar kleine minpuntjes zijn de afwezigheid van een numeriek toetsenblok en een fysieke webcam cover. Maar al met al ben ik super tevreden met deze aankoop.
Ik heb deze laptop gekocht via Megekko en ik ben erg blij dat ik voor deze laptop heb gekozen. Hij is ontzettend snel met opstarten en het beeld is ook super helder. Verder zijn de toetsen mooi verlicht met RGB en is hij makkelijk te tillen. BIj het spelen van zwaardere games kan het wel erg luid worden
Heb deze laptop afgelopen week aangeschaft en tot nu toe lijkt alles lekker te werken in eco stand kun je best veel games gewoon op ultra spelen zonder dat de laptop veel lawaai maakt en erg warm word denk hieraan
Apex Legends
Genshin impact
Wuthering waves
Nioh 2
Star rail
ga je games spelen die minder goed ontworpen zijn zoals dragons dogma 2 en jedi survivor kan alles wel op ultra maar heb je wel het gevoel dat je de laptop moet vastbinden voor hij gaat wegvliegen de laptop maakt dan wel ongeveer 58DB geluid en wil je dan nog van het geluid genieten zal een noise cancelling headset een must moeten zijn
geluid van de laptop is prima verwacht alleen geen zware bass
all en all een goede laptop als je het tussen de 1500-1600 kan aanschaffen
Alles werkt goed niet zo heel veel ervaring met laptops maar ben heel blij met deze
De game laptop is een goeie game machine die alles kan runnen zonder problemen alleen zijn er wat nadelen aan deze game laptop zoals de behuizing maar daar kan ik wel mee leren leven en de rest is prima van de game laptop
Sterke laptop aan redelijke prijs alleen de fans zijn luid
Goede laptop voor de prijs
De ventilatoren zijn een beetje luid tijdens het gamen, maar alles loopt soepel. Ik kan zonder problemen genieten van veeleisende games en de ruimte helpt ook. De geluidskwaliteit is niet de beste, maar met een goede headset is dat geen probleem. De ventilatoren zijn goed, de laptop wordt niet zo snel warm tijdens lange uren gamen.
Ik heb de laptop nu een paar dagen en hij doet het super goed. Speelt alle games die ik normaal speel op ultra en het scherm is super helder. Daarnaast is het uiterlijk van de laptop ook super mooi en de lichtjes op het toetsenbord zijn wel leuk.
ik heb deze laptop gekocht op Megekko en moet zeggen wat ben ik blij dat ik het gedaan heb,
mijn oude laptop was super traag en oud nu kan ik weer alle spellen spelen en op de hoogste resolutie!
Erg mooi afgewerkte laptop, niet over de top, buiten de stekker van de oplader die had mooier weggewerkt kunnen worden.
Echter is dat geen punt om deze mooie laptop over te slaan!
Deze laptop heb ik gekocht voor een zakelijke omgeving om Sketchup en rendering mee te doen. Deze laptop moest een andere ook snelle laptop vervangen. Deze laptop is serieus snel. Ik was een beetje bang dat dit tegen kon vallen omdat deze echt gericht is op games spelen. Maar niets is minder waar.
Het design van de laptop is echt gericht op games. Logisch, het is een gaming-laptop. Maar mijn doel was om deze in een zakelijke omgeving te gebruiken. Door de goede prijs (aanbieding op Megekko) ben ik voor de gaming-laptop gegaan ipv een summier, zakelijk design.
Aanrader wat mij betreft.
Deze laptop aangekocht als werkpaard voor veel data-intensieve taken en het draaien van lokale LLM's met de ingebouwde 8GB 4070 + een via TB4 aangesloten EGPU. Machine is erg snel en biedt hele goede specs voor deze prijs. Ventilatoren soms nogal luid helaas, fan curve wel aan te passen in de Gigabyte software. Die software voelt wat onaf aan, maar werkt op zich ok. Tevens vreemd dat het voedingskabeltje wat uitsteekt, sluit niet helemaal aan op de behuizing.
Deze laptop gekocht bij Megekko in Breda.
De Gigabyte Aorus 16X is echt een goede laptop om games op te spelen. Hij heeft een intel core i9 met 24 cores. Een RTX 4070 grafische kaart waardoor games er prachtig uitzien. Het scherm is 16inch met een refresh rate van 165 hz. Dit zorgt ervoor dat je een geweldige game ervaring krijg.
De laptop is stevig en heeft een fijn toetsenbord met mooie RGB verlichting.
De ventilatoren werken goed maar zijn soms wel aanwezig als je een zware game aan het spelen ben.
Prime aankoop misschien wat prijzig maar je kan er jaren mee vooruit.
Heb deze gekocht voor flight sims te spelen. Draait ze zonder problemen op hoge settings in 2K. Ook ben ik zeer tevreden met de 2TB aan storage.
Enige nadeel momenteel is het geluid wanneer ik zware games speel.
De Gigabyte Aorus 16X is echt een supergoede laptop voor gamen. Hij heeft een snelle 16-core i7-processor en een RTX 4070, wat betekent dat hij zware games makkelijk draait. Het 16-inch scherm ziet er heel mooi uit en alles loopt soepel door de hoge verversingssnelheid. Hij voelt stevig aan en ziet er ook strak uit. Hij is wel wat duur, maar als je een gamer bent die een krachtige laptop zoekt, is dit echt een goede keuze!
Goeie laptop!
aanrader om laptop cooler te kopen. Omdat de Fan best aan de luide kant is bij zware games
In mijn zoektocht naar een nieuwe laptop kwam ik de Gigabyte Aorus 16X ASG tegen. Na wat vergelijkingen te hebben gedaan met andere (goedkopere) laptops, kwam deze voor mij het beste uit de test. Ik ben er heel erg tevreden mee omdat alle games die ik graag speel (Total War, Battlefield, BG3) hier zeer soepel op lopen. Zodra de laptop zijn best moet doen voor de games dan gaan de fans aan de slag en kan het wat luid worden. Maar ook voor de fans kun je eenvoudige aanpassingen doen om het minder luid te maken. Ik vind het een zeer sterke mid-range gaming laptop die ook geschikt is voor gaming on the go door de grote accuduur.
Ik heb hem nu een paar dagen en tot nu toe doet hij dingen die zelfs mijn gaming pc nog niet kan! Ik gebruik hem om te gamen en ook om video's op te editen, hij doet het alle 2 super!
Ik heb en gebruik deze laptop nu een paar dagen zonder problemen.
Hij start snel op en houdt de laptop koel tijdens het gamen, tijdens Overwatch bleef de laptop netjes tussen de 50 en 55 graden tijdens een kamertempratuur van 26/27 graden.
De laptop behuizing is van plastic wat fijn is zodat het oppervlakte waar je handen de laptop raken niet heel heet aanvoelt tijdens het gamen.
Gamen is goed te doen op accu en voelt niet "slomer" aan.
De speakers zijn best goed voor laptop speakers en verbaasde mij met de goede kwaliteit.
De software van Gigabyte zelf werkt goed waarmee je de rgb kan controleren en firmware kan updaten.
Persoonlijk vind ik het geluid dat de ventilatoren maken tijdens het gamen niet storend, rond de 50-60 dB.
Zelf vind ik de laptop wel wat zwaar aanvoelen en is hij niet makkelijk op te tillen met één hand.
Dit is een goede laptop voor een prima prijs. Hij kan goed omgaan met zware games en multitasking, maar maakt wel veel geluid. Hier heb je natuurlijk geen last van als je een headset gebruikt.
Dit is een hele fijne laptop. Ziet er goed uit en is snel. Bij het gamen gaat de fan harder blazen, maar dat is normaal. Je kan de fan gelukkig bedienen via het me geïnstalleerd Gigabyte command center.
Het is jammer dat de led verlichting niet per toets in te stellen is, maar is verder goed helder.
Met deze hardware heb je een goed presterende laptop die veel spellen op hoge settings kan spelen.
Trackpad is responsief en fijn in het gebruik.
Beelscherm is helder
Het is een fijne laptop. Het enige naddel ervan is dat als je een spel wil spelen die iets meer van een computer vraagt beginnen de ventilatoren veel geluid te maken
Onlangs deze laptop gekocht en de eerste spellen kunnen spelen. Ben zeer tevreden over de persataties en FPS van deze laptop. Hogere resolutie van het scherm is een mooie bonus.
Bij zware games ben ik wel blij met het gebruik van een headset ivm het geluid van de cooling. Ook zit er een kleine ruimte tussen de adapter en de case, het lijkt net of ze de verkeerde aansluiting hebben gekozen. Ondanks deze kleine minpunten ben ik zeer blij met de laptop en hoop er nog veel plezier uit te halen.
mooie laptop alle games die ik speel genshin/star rail spelen prima alles op max geen probleem
maakt alleen soms wel meer lawaai bij bijvoorbeeld star wars jedi fallen order
Gekocht om een gamemachine met de prestaties van mn eigen PC mee te kunnen nemen, en ben er erg tevreden over. Als eerst was de installatie makkelijk en had in een schone windows versie zonder bloatware. Dit is fijn totdat je de settings van RGB en GPU wil aanpassen, heb toen alsnog GCC moeten downloaden en kon ik eindelijk de luide stock fan curve aanpassen.
Het werken aan niet intensieve taken is prettig doordat de iGPU gebruikt wordt buiten het gamen, en is daardoor een stuk stiller in combinatie met de ECO stand. De touchpad is groot en werkt soepel, evenals het toetsenbord.
Met een strak ontwerp, mooi beeld en goede prestaties is het zeker een aanrader als die in de aanbieding langskomt! (zolang je maar een headset gebruikt tijdens gamen)
het is een fijne laptop die zeer snel is todat je hem van de lader haalt dan is hij een stuk slomer. goede stevige bouw. mooi formaat. en vergelijken met zelfde spec laptops is deze wel de goedkoopste
Voor de huidige prijs vind ik dit een hele fijne laptop, de ventilatoren zijn standaard aan de luide kant, maar dit is aanpasbaar. Vergeleken met andere gaming laptops van dezelfde specificaties runt deze met de standaard ventilator curve een stuk koeler dus dit is dan voorkeur.
ChatGPT
Ik heb de Gigabyte Aorus 16X gaming-laptop beoordeeld en ben onder de indruk van de uitzonderlijke prestaties dankzij de nieuwste Intel Core i9-processor en NVIDIA GeForce RTX 4070 grafische kaart. Het 16-inch QHD-scherm met een verversingssnelheid van 165 Hz levert scherpe en levendige beelden, ideaal voor zowel gaming als creatieve taken. De robuuste bouwkwaliteit en het futuristische ontwerp, samen met aanpasbare RGB-verlichting, maken de laptop visueel aantrekkelijk.
Het efficiënte koelsysteem houdt de temperaturen onder controle tijdens intensieve sessies, en de uitgebreide connectiviteitsopties zijn handig. Echter, de hoge prijs maakt deze laptop minder toegankelijk voor iedereen. De batterijduur is beperkt en het gewicht van ongeveer 2.5 kg vermindert de draagbaarheid. Onder zware belasting kunnen de ventilatoren luidruchtig worden.
Al met al biedt de Aorus 16X een premium ervaring voor gamers en creatieve professionals die bereid zijn te investeren in kwaliteit en prestaties, ondanks de paar nadelen zoals prijs en draagbaarheid.