Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
27 juni 2025 Rapporteer

Ik gebruik een iPad, mijn vrouw dit apparaat. Omdat zij alleen Ziggo en Solitaire gebruikt, was een voordelig tablet wel genoeg.
Ik gebruik al jaren Poco telefoons, dus via de Mi app met puntenkorting gekocht.
Mijn plus- en minpunten zijn vooral in vergelijking met de iPad, beoordeel dus het op deze wijze.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Goed scherm
  • Genoeg opslagruimte

Minpunten

• Traag starten
  • Lastige bediening
  • Tekort geheugen

29 februari 2024 Rapporteer
Product gekocht

Xiaomi Redmi Pad SE, 8GB ram, 256GB opslag, geen oplader Grafiet

Tablet voldoet aan verwachtingen. Ideaal voor Youtube en films kijken. Fijn dat de meerprijs voor extra geheugen en opslagruimte beperkt is.

Pluspunten

• Scherm
  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

• Geen accessoires meegeleverd

12 januari 2024 Rapporteer
Product gekocht

Xiaomi Redmi Pad SE, 4GB ram, 128GB opslag, geen oplader Grafiet

Mijn eerste tablet en voor € 165,- een prima product.
Ik heb hem vanaf augustus 2023 in mijn bezit dus ik heb hem nu al een tijdje en hij bevalt mij nog steeds prima.

Over de batterijduur ben ik zeer tevreden ook bij intensief gebruik kun je er lang mee doen.

Hij is iets groter dan de gewone Redmi pad wat voor mij een pluspunt is en ik vond het scherm ook prettiger aanvoelen.
Ik heb beide getest bij de Mediamarkt waar beide waren opgesteld en vond de Redmi pad se gewoon beter aanvoelen.

Pluspunten

• Batterij
  • Refreshrate 90hz

Minpunten

• Weinig accessoires beschikbaar

Heb jij ook een Xiaomi Redmi Pad SE, 8GB ram, 128GB opslag, met oplader Grafiet?