€ 193,99 bij NBB.com

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht 0

Ik heb de Gigabyte AORUS Waterforce 2 gekocht voor mijn Ryzen 9 9950X3D, en ik ben tot nu toe zeer tevreden. De doos werd compleet en zeer netjes verpakt geleverd. Alles zat stevig vast en was goed beschermd. Wat mij direct opviel, was hoe eenvoudig de installatie verliep. Dankzij het magnetisch bevestigingssysteem voor de fans was de montage erg snel en zonder gedoe.

Bovendien is het een groot voordeel dat alle drie de fans via één enkele kabel aangesloten kunnen worden – dit maakt het kabelbeheer veel overzichtelijker. De koelprestaties zijn uitstekend; zelfs onder zware belasting blijft de CPU op een veilige temperatuur.

Het enige minpunt is de prijs. Het is zeker geen goedkoop product. Maar als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid, is het wat mij betreft elke euro waard

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Eenvoudige installatie
  • Weinig kabelbeheer nodig
  • LCD Scherm
  • Hoge mate van maatwerk

Minpunten

• Prijs

Gigabyte AORUS Waterforce X II 240

Mooie design cooler die zijn werkt ook nog eens goed uitvoert. Betreft in mijn geval de
Gigabyte AORUS Waterforce X II 240. De RGB is goed aan te sturen met GB control center en de keuze is zeer uitgebreid om je eigen LCD inrichting te maken, dit heeft mij echt verrast.

Set wordt geleverd met thermopasta.

Let op, de aansluiting is met SATA & USB (wat prettig is), geen CPU_OPT / CPU_FAN benodigd om aan te sluiten en is binnen mijn bios herkend als Smart Fan 6.

Pluspunten

• Goede kooling
  • LCD panel is multi instelbaar
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

• Aan de prijs

Gigabyte AORUS Waterforce X II 360

Ik heb de Gigabyte AORUS Waterforce X II 360 gekocht bij MeGekko voor €229 en ben er super blij mee!
Hij koelt heel goed, maakt bijna geen geluid en ziet er echt gaaf uit met dat schermpje erop.
Pluspunten: goede koeling, stil en mooi design.

Klein minpuntje: de software is soms een beetje lastig in gebruik.

Verder echt top, zeker voor deze prijs!

Pluspunten

• Koelt goed
  • Weinig geluid
  • Klein schermpje

Minpunten

• Software

11 juni 2025 Rapporteer

Gigabyte AORUS Waterforce X II 360

Heb ‘m nu een paar weken op m’n 9800X3D zitten en ben er superblij mee. Inbouwen ging eigenlijk verrassend makkelijk, alles zat goed in de doos en was snel gedaan.

Ziet er echt dik uit met dat schermpje op de pomp, en de RGB is niet te overdreven. CPU blijft lekker koel, ook als ik een tijdje zit te gamen. Je hoort ‘m soms wel, maar niks storends.

Niet goedkoop, maar voelt wel als een degelijk ding.

Pluspunten

• Lcd scherm
  • Eenvoudige installatie
  • Premium feel

Minpunten

• Prijs

Gigabyte AORUS Waterforce X II 360

Tijdens het samenstellen van mijn PC had ik besloten om volledig AORUS te gaan. Enerzijds omdat het ontwerp van alle producten mij enorm aanspreekt en natuurlijk daarnaast ook de prestaties. Helaas was de koeling (de versie voor deze) toen niet meer beschikbaar. Toen heb ik op dat moment maar een ander merk gekocht.

Inmiddels heb ik dan toch de Gigabyte AORUS Waterforce X II 360 gekocht. En wat ben ik hier blij mee! Het ontwerp is zoals ik verwacht en past bij de rest van mijn PC. De koeling is uitstekend, precies wat je mag verwachten. Alles is zeer makkelijk te bedienen en in te stellen via de control center, mijn PC herkende de koeler dan ook meteen. Drivers installeren en gaan.

Deze maakt wel wat meer geluid dan de vorige. Maar misschien is het een instelling. Hier ga ik me nog even in verdiepen.

Pluspunten

• Kwaliteit
  • LCD Paneel
  • Koeling

Minpunten

• Prijs

7 augustus 2024 Rapporteer

Gigabyte AORUS Waterforce X II 360

Ik ben ontzettend tevreden met de GP-AORUS WATERFORCE X II 360. De installatie was eenvoudig en mijn CPU blijft nu superkoel, zelfs tijdens intensieve sessies. De RGB-verlichting ziet er geweldig uit en geeft mijn setup een mooie uitstraling. De stille werking is een groot pluspunt; ik hoor bijna niets meer van mijn PC. Ook het LCD scherm kun je zelf instellen dat goed met andere Aorus producten overweg kan bijvoorbeeld de Aorus 4080 Super die ook een LCD scherm heeft.

Pluspunten

• Uitstekende koeling
  • Mooie LCD Paneel

Minpunten

• Prijzig

Heb jij ook een Gigabyte AORUS Waterforce X II 360 ICE?