Van de geteste RTX 4060's springt de ASUS Dual EVO OC er in algemene zin positief uit. De kaart is erg stil onder volle belasting en de temperaturen van de gpu blijven daarbij netjes laag. Het energiegebruik is iets hoger dan bij sommige andere modellen, maar absoluut gezien gaat dat maar om een klein verschil. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Ondertussen een tijdje aan het testen en heel blij van het product. ik kan mijn games allemaal spelen op naar mijn menig goeie kwaliteit.
Ik gebruik deze kaart in combinatie met GPU passthrough in een virtualisatieproject waarin ik game- en desktopstreaming centraal stel. In die rol presteert de kaart perfect: de prestaties zijn uitstekend, het stroomverbruik is laag en de ventilatoren blijven fluisterstil, zelfs bij langdurige belasting. Voor iedereen die een stabiele en efficiënte GPU zoekt voor een VM-omgeving met streaming via bijvoorbeeld Moonlight, is dit een absolute aanrader.
Ik ben echt heel tevreden over de grafische kaart. De fans van Asus zijn krachtig en blijven stil, zelfs tijdens het spelen van zware games. Het ontwerp en de kleur zijn ook best goed. Het enige kritiekpunt is dat de VRAM tekort kan schieten als je een AAA-game in 4K wilt spelen.
De kaart doet wat je verwacht voor een 4060 kwa prestaties. De temperaturen blijven en maar wat vooral opviel ten opzichte van andere gebruikte kaarten is hoe stil de kaart is onder load. Zelfs op kantoor waar het sowieso al stil is is mijn pc amper te horen als ik in 3d software aan het renderen ben.
Daarmee is de kaart voor mij beter dan verwacht.
Goede en performante grafische kaart voor de meeste games en grafische toepassingen. Door de redelijk compacte formfactor past deze ook in kleinere behuizingen. Prijs kwaliteit een van de betere grafische kaarten op dit moment.
Een upgrade van mijn GAME-PC was nodig, de meeste spellen werden niet meer op High of Ultra goed weergegeven.
Ruim voldoende upgrade voor mijn Game-pc. Best value for money!
Ik gebruik deze kaart nu een maand of twee en ben er erg tevreden over. De koeling is erg goed, zowel qua temperatuur als geluid, en de gpu doet het goed op de benchmarks. Een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Goede grafische kaart, niet de snelste helaas maar kwa prijs is deze kaart het wel waard. heb er geen problemen mee gehad kwa instalatie
Hallo allemaal, bij deze mijn korte review over de ASUS Geforce RTX 4060 DUAL-RTX.
Voordat ik begin, wil ik even duidelijk maken dat ik hier vrij weinig verstand van heb en dit een review is vanuit het perspectief van een beginner.
De grafische kaart ziet er netjes afgewerkt uit, een compacte kaart met mooie hoeken. De installatie was makkelijk en de software werkt goed. Ik heb de kaart pas sinds gisteren, maar wat ik er tot nu toe van heb gezien, ziet er erg goed uit. De kaart zorgt voor prachtige beelden en geweldige scherpte. En al helemaal als je naar de prijs kijkt is dit een fantastische deal. Bovendien denk ik dat ik de komende tijd enorm veel plezier zal beleven van mijn nieuwe hardware.
Dat was mijn korte review, bedankt voor het lezen!
Goede videokaart, zoals altijd kun je vertrouwern op de kwalitiet van Asus!
Heb hem gekocht voor encoding decoding GPU in mijn media pc, hij trekt maar 110W zelfs tijdens het gamen.
Voor een entry level kaart is dit een erg goed model en niet eens de duurste.
Upgrade voor mijn oude RX580, die z'n beste tijd had gehad. Nog steeds 1080p gamen hier, en geen zin om een zwaardere voeding aan te schaffen, dus het verbruik moest gelijk zijn.
Voor deze GPU geen probleem, is zelfs nog zuiniger.
Waar games hier en daar wel eens wat bleven hangen, draait nu alles supervlot, en de temperatuur en geluidsproductie ligt een stuk lager! Tevreden!
Ik zou deze gpu niet aanraden met oog op de alternatieven. 8gb is gewoon erg slecht voor 300 euro in 2024. Intel en AMD hebben beiden opties rond deze prijs met betere prestaties en meer vram.
Goede kaart voor 1080p en ook op 1440p kan je goed uit de voeten
(mede door DLLS 3)