€ 47,82 bij RaspberryStore

1 van 5 sterren
ComPeter
7 mei 2025 Rapporteer Product gekocht

Home Assistant Connect ZBT-1

De Home Assistant SkyConnect is een USB-apparaat dat naadloze integratie van Zigbee en Thread netwerken in Home Assistant mogelijk maakt. De installatie is eenvoudig en de dual-protocol ondersteuning vereenvoudigt de hardware setup en verhoogt de compatibiliteit met diverse smart home apparaten. De prestaties zijn betrouwbaar en de zelfgeprinte houder is een praktische toevoeging voor een nette installatie. Hoewel het bereik kan variëren, is de SkyConnect een essentiële en toekomstbestendige investering voor Home Assistant gebruikers die een lokaal beheerd en divers smart home ecosysteem willen creëren.

Pluspunten

• Eenvoudig in HA te installeren
  • Betaalbaar
  • Door HA te updaten

Minpunten

• Moet op afstand van Pi worden gehouden

p_jaro
23 augustus 2024 Rapporteer Product gekocht

Home Assistant Connect ZBT-1

Ik heb dus een home assistant green. Na ik mijn home assistant green voor 2 maanden had, heb ik dus dit ding gekocht. En Ik ben er echt kei blij mee!

Je kan super simpel elk zigbee apparaat dat je kan bedenken aan je home assistant koppelen. En dan heb je daar nog het voordeel bij van ook matter/thread ingebouwd te hebben! Echt naar mijn mening de beste en gemakkelijkste zigbee dongle die je kan krijgen! En dat voor 30 euro!

Pluspunten

• Plug and use
  • Mooie prijs
  • Toffe unboxing

Minpunten

• Geen Z-Wave
  • Geen Bluetooth

Heb jij ook een Home Assistant Connect ZBT-1?