€ 150,99 bij NBB.com

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

De Gigabyte B650 GAMING X AX V2 is een super fijn moederbord voor iedereen die een snelle en betrouwbare pc wil bouwen. Het werkt perfect met de nieuwste AMD-processoren en zorgt voor snelle prestaties. Er zijn ook veel aansluitingen voor je apparaten, wat handig is voor zowel gamers als mensen die creatief bezig zijn. Kortom, een sterke keuze voor wie een veelzijdige en krachtige computer wil bouwen.

Naast dat zijn er een paar porten die niet ideaal zijn geplaats zoals de USB locatie

Pluspunten

• Veel aansluitingen
  • Perfect voor nieuwe AMD processoren

Minpunten

• Locatie van sommige porten zijn soms niet fijn geplaatst

10 oktober 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Voor deze prijs is het een aardig goeie. DDR5 support en AM5 dus helemaal perfect voor mijn setup.

Pluspunten

• DDR5 support
  • Leuke RGB

Minpunten

• geen minpunten

5 oktober 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Een mooie moederbord met een prima prijskaart. Ik ben er zeer tevreden mee. De prestaties zijn goed, de installatie was eenvoudig, de bouwkwaliteit is prima en de connectiviteitsopties zijn top. Het enige dat wat minder is, is de locatie van de USB 3.0 Connector.

Pluspunten

• Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Design

Minpunten

• Plek USB 3.0 connector

5 oktober 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Solide ervaring met dit moederbord, in combinatie met Ryzen 5 7600 CPU en 32GB DDR5-6000 CL30 en RX 7800 is dit een stabiel platform om op te gamen en te ontwerpen. Componenten zijn van goede kwaliteit, bouwkwaliteit is uitstekend, bord is voorzien van diverse koelelementen die de warmte van de verschillende componenten buffert.
Ook het vaste IO shield scheelt wat gepruts met uitlijnen en geen kans meer op metalen uitsteeksels die zich in je IO poorten nestelen.

Software installatie ging heel vlot na het automatisch installeren van Gigabyte Control Center, hoewel ik daarvoor eerst een netwerkkabel moest gaan trekken naar de PC, want deze heeft onboard wifi, maar de driver ervoor was nog niet standaard in de Windows 11 22H2 setup aanwezig, waardoor ik geen netwerkverbinding kon instellen zonder kabel.

Aanrader voor wie op zoek is naar een bord op een beetje budget maar niet wil inboeten in stabiliteit

Pluspunten

• Robust design
  • Stabiel
  • PCIe socket verstevigd voor GPU
  • koelelementen voor alle M.2 SSD's
  • Vast IO shield
  • Wifi en Bluetooth onboard

Minpunten

• Wifi niet ondersteund in Windows 11 setup (22H2)

4 oktober 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Dit moederbord gekocht als onderdeel van een complete PC bij YourBuild.
Prijs/kwaliteit voor dit product is gewoon goed. Voor deze prijs 3 NVME sloten, WiFi, degelijke heatsinks op het bord, etc. Ik ben er zeer tevreden mee!

Pluspunten

• Veel opties
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Veelzijdige Bios

Minpunten

• Geen

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Het is een hoog kwaliteit moederbord voor de prijs.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Goed voor de prijs
  • Veel SSD slots

Minpunten

• Helaas niet alle SSD slots zijn version 4.0

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Prima bordje voor game pc, goede kwaliteit, flinke VRM heatsink, gebruikt met AMD Ryzen 7 7800X3D bios is meteen up to date hiervoor, verder voldoende I/O aansluitingen en alle M.2 slots met heatsinks, voor een goede prijs.
RGB software vind ik prima werken, enige echte minpunt is de vreemde USB 3.0 aansluiting voor je kast stekker dit kan onhandig zijn met aansluiten zoals ik mijn geval.

Pluspunten

• Goede kwaliteit en prijs
  • Bios up to date voor 7800X3D
  • Genoeg aansluitingen
  • Heatsinks op M.2 sloten

Minpunten

• Onhandige USB 3.0 (kast) aansluiting zijkant
  • Bios niet up to date voor 9000 serie

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

ik vind dit een super moeder bord en zou hem ook zeker aan raden. de handleiding was erg duidelijk en alles was makkelijk aan te sluiten. ook vond ik het handig dat er wifi op zit.

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • ziet er mooi uit
  • duidelijke handleiding

Minpunten

• past maar net in mijn case

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Deze aankocht bij het bouwen van een nieuwe (gaming) pc.
Gezien de prijssetting en zijn capaciteiten is deze zeer geschikt voor een groot aantal van de gebruikers.
Pc wordt ondertussen ruim een maand gebruikt en het moederbord werkt naar behoren!

Geen opmerkingen bij het in elkaar zetten van het moederbord / werking ervan.

Pluspunten

• Prijs
  • Mooi ontwerp
  • Ports / Slots
  • Wifi

Minpunten

• geen

29 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

De Gigabyte B650 Gaming X AX V2 is een uitstekende keuze voor gamers. Stabiele prestaties, geavanceerde connectiviteit, en gebruiksvriendelijke BIOS maken het ideaal voor een krachtige en betrouwbare gaming-ervaring. Ook is het een goed product met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

• kwaliteit
  • Prijs
  • Veel poorten en slots

Minpunten

• Geen

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Het is een goed product voor een redelijke prijs, allleen de USB 3.0 aansluiting zat op een ingewikkelde plek.

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • veel aansluitingen

Minpunten

• USB 3.0 rare plek

24 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

De kwaliteit van dit product is een van de beste die je zal vinden binnen de prijscategorie, het enige wat me tegenviel was dat er was harde schroeven in zaten die je er niet vlot uit kreeg.

Pluspunten

• Prijs
  • Kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijkheid

Minpunten

• Harde schroeven

24 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Gekocht als onderdeel van eigen computer bouwen / samenstellen.
Goede prijs/ kwaliteit verhouding, voldoende ssd poorten, rbg verlichting, duidelijke poort benumering wat je terug vind in de handleiding.

Pluspunten

• makkelijk de installeren
  • voldoende koeling

Minpunten

• geen

23 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Ik heb dit moederbord gekocht als onderdeel voor mijn eerste gebouwde PC. Ik heb de computer nu een week. Gedurende de instalatie heb ik veel aan het boekje en uitgebreide online versie gehad. Het maakt het duidelijk waar welke kabels ingestoken dienen te worden.

Pluspunten

• Prijs-kwaliteit
  • Duidelijk boekje en online manual met veel details over poorten
  • Beschermt geleverd

Minpunten

• Nog geen gevonden

21 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Zelf gekocht, Oogt mooi. Had alleen wat moeite met de handleiding begrijpen en heb hierdoor mijn ramsticks in de verkeerde slots gedaan. Klein probleempje en was weer zo opgelost.

Pluspunten

• Mooi ontwerp
  • Veel poorten

Minpunten

• Handleiding beetje onduidelijk

17 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Goeie kwaliteit / prijs vergelijking. aansluitingen zijn duidelijk gecodeerd.
Heatsink voor de SSD is erg fijn.
Meerdere aansluitingen voor een NEVM SSD.
voor het aansluiten van mijn waterkoeling was het echt prettig om aan te sluiten.
Kan geen klachten bedenken.

Pluspunten

• Fijne heatsink voor SSD
  • Stevig board
  • Genoeg aansluitingen
  • Prijs

Minpunten

• geen

15 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

een goed en goedkoop product voor een atx moederbord dat am5 socket ondersteunt. Heeft geen i/o shield nodig wat handig is. En de software van gigabyte is goed. Er was geen manueel in de doos maar ik heb er wel een online gevonden en die was heel handig. Alle draden waren gemakkelijk om erin te zetten en heb geen problemen gehad tijdens het installeren van het moederbord.

Pluspunten

• goed gebouwd
  • handig
  • ingebouwde wifi
  • goedkoop

Minpunten

• ik heb niet direct iets dat ik niet leuk vond

10 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Goed moederbord met veel ruimte voor opslag en heel goed voor de prijs

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Makkelijke handleiding
  • Veel plek voor extra NVMEs

Minpunten

• Geen

9 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Top moederbord die zeker weten het kopen meer dan waard is, het installatie menu ( wat waar moest ) mocht duidelijker worden afgebeeld / beschreven.
Verder is het design straks en mooi!
Al met al een aanrader.

Pluspunten

• Mooi
  • Groot
  • Heeft veel optie’s

Minpunten

• Geen handige installatie instructie

5 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Met dit moederbord heb ik mijn eerste pc gebouwd en dat was een prettige ervaring. Er staat duidelijk op het moederbord aangegeven welke slots je voor bepaalde onderdelen (RAM, SSD) het beste als eerste kan gebruiken voor de beste performance. Ook is er genoeg ruimte voor een grote CPU-heatsink met twee fans naast de RAM.

Het enige onduidelijke vond ik de markeringen bij de headers aan de 'onderzijde' van het moederbord met o.a. de frontpanelconnectors. Dit was het enige moment waarop ik echt afhankelijk was van de handleiding om de juiste pins te gebruiken.

Pluspunten

• Veel uitbereidingsslots
  • Mooi uiterlijk
  • Overzichtelijke layout
  • Veel heatsinks

Minpunten

• Sommige headers niet duidelijk gemarkeerd
  • Matige (digitale) handleiding en geen fysieke

4 september 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Voor de eerste keer zelf een Gaming PC gebouwd. Moederbord was makkelijk te installeren en werkt snel. Een aanrader!

Pluspunten

• Eenvoudige installatie
  • Goed uiterlijk
  • Werkt snel

Minpunten

• Niet in wit verkrijgbaar

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Perfect moederbord voor games. Ik heb deze speciaal aangeschaft om Cozy games te kunnen draaien, maar zelfs hogere kwaliteit spellen gaan prima. Erg blij met dit product. Daarnaast is de prijs ook nog leuk, echt iets om enthousiast van te worden!

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit
  • Veel poorten en slots

Minpunten

• Geen

23 augustus 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Na de B550 Gaming x ax te hebben gekocht voor mijn AM4 cpu, terug voor deze gegaan voor mijn AM5 cpu. Nooit problemen mee gehad en doet wat het moet doen. Voor deze prijs zeker een aanrader. Op Youtube zijn er ook tal van video's die positief zijn over deze moederbord.

Pluspunten

• 3 M2 slots
  • WiFi
  • Prijs

Minpunten

• Design is wat minder

19 augustus 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Alles was er snel in te klikken en alles had genoeg ruimte voor mijn cpu fan daar heb je vaak last van maar bij deze niet dus echt een aanrader

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Alles zit er op
  • Goed koop voor wat je krijgt
  • Alles heeft genoeg ruimte

Minpunten

• Past misschien niet in je case

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Dit is een zeer goede keuze voor mensen die een moederbord zoeken dat niet al te duur is maar wel de nodige functies heeft. Dit moederbord is stevig, is makkelijk te gebruiken en heeft meer dan genoeg usb-poorten. Zeker een aanrader.

Pluspunten

• Mooi design
  • Prijs-kwaliteit
  • troubleshoot LED's

Minpunten

• nog geen opgemerkt

18 augustus 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Prima product met een goede prijs/kwaliteit verhouding!
In eerste instantie moeite met de Windows 11 installatie omdat er verwarring was over de TPM setting. Uiteindelijk prima gelukt.

Pluspunten

• Mooi ontwerp
  • Prijs/Kwaliteit
  • I/O Shield al gemonteerd

Minpunten

• Moeite met Windows 11 installatie

Goede no-nonsense B650 board

Pluspunten

• Bluetooth
  • Prijs
  • 3 M.2 slots

Minpunten

• BIOS

15 augustus 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Ik ben tevreden met dit product.
Mijn build met 7600X CPU en 7800XT GPU gaf geen enkele issues bij de installatie.
De heatsink op de moederbord werkt prima.
Dusver heb ik maar een paar (veeleisende) spellen getest, met de CPU op 70 graden (eco modus) bleef de GPU tussen 63-66 graden celcius.

De WiFi werkt ook goed; na aanbrengen van de bijgeleverde antenna (2).

Pluspunten

• poorten
  • EZ latch
  • 192 GB RAMM max
  • 3X PCI gen 4
  • led light indicators

Minpunten

• maar 2 RGB (kleuren) connectors voor fans

29 juli 2024 Rapporteer

Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)

Voor de prijs die je betaalt bied deze moederbord een behoorlijk compleet featureset. Voldoende connectivity mogelijkheden, zowel bedraad als niet bedraad.

Dat er standaard voor iedere m2 ssd slot een passieve koelplaat erop zit in de zwarte kleurstelling als de rest van het bord is een mega plus. Schroeven zijn los te draaien met een standaard philips schroevendraaier.

Wat mij echt tegen valt is de standaard Gigabyte RGB fusion software. Na een update herkende de software mijn RAM kaarten niet meer en kon ik het niet aanpassen. Bij een volgende update is het hersteld en staan ze er weer bij alleen onthoud de software de instellingen niet. Het moet dus nog verbeterd worden.

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit
  • Koel lichamen voor m2 SSD

Minpunten

• Gigabyte RGB Fusion

Heb jij ook een Gigabyte B650 GAMING X AX V2 (rev. 1.x)?