PCIe 5.0-ondersteuning, Wi-Fi 6E en betrouwbare voeding voor veeleisende toepassingen. Het is een veelzijdig en toekomstbestendig moederbord met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor gamers en power users.
Dit is een gaming gefoccused voor de amd 7000, 8000 en 9000 series.
Het heeft wifi, 2.5Gb ethernet en bluetooth 5.3 of 5.2(ligt aan rev.)
De Gigabyte B650 GAMING X AX V2 is een uitstekend moederbord voor gamers. Het biedt solide prestaties en ondersteunt de nieuwste Ryzen-processors. Met ingebouwde Wi-Fi 6 en uitgebreide aansluitmogelijkheden is het zeer veelzijdig. De bouwkwaliteit is robuust en de installatie verloopt soepel. Een goede keuze voor wie een betaalbaar, maar krachtig moederbord zoekt voor een moderne gaming-pc.
+ goede prijs/kwaliteit. + goede koeling. + goede condensatoren. + premium GPU-latch voor budget prijs. + goede drivers en software.
- bios werkte niet out of the box (ryzen 9000). - rare locatie USB connector.
Ik geef hem daarom een 4/5.
Zeer goed, niet perfect. Maar als je die - punten weet, is het voor jouw gewoon een 5/5.
Dit moederbord biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. De opbouw is stevig en goed ontworpen, met voldoende aansluitmogelijkheden voor moderne componenten. Het BIOS is gebruiksvriendelijk en biedt veel configuratiemogelijkheden. Ideaal voor zowel gaming als zware toepassingen.
Een moederbord met wifi en bluetooth (Nadat de drivers toegevoegd zijn van Realtek) met een hele mooie zwarte uitstraling. Ook zijn de slots voor onderdelen vernieuwd naar de nieuwste opties. Veel mogelijkheid om later de pc onderdelen te upgraden. Ook qua prijs goed toe te voegen voor budget PC's
Zeer goed moederbord
Hoge prijs/kwaliteitsverhouding. Klaar voor de toekomst met wifi 6 en Bluetooth 5. Ondersteund de nieuwste processors van AMD, Zelf een 7 serie en moederbord werkt vlot en vlekkeloos. Prima te updaten en genoeg poorten en verbindingen (USB C, displayport en usb). Top product, erg blij mee
De Gigabyte B650 GAMING X AX V2 biedt PCIe 5.0, DDR5, Wi-Fi 6E en solide prestaties, perfect voor moderne gamers.
Nieuwste AMD socket is heel fijn je kan gemakkelijker upgraden. Het heeft veel USB aansluitingen, 3 M.2 mogelijkheden. 4 HDD/SSD ports. Geschikt voor WIFI 6. Stevig. Ik heb geen moeilijkheden gehad met deze moederboord.
Dit moederboord heeft een top pergromance en is makkelijk in elkaar te zetten en kost niet al te duur. En is dus zeker een aanrader
Met vriendelijk groet Casper
top product!
De Gigabyte B650 GAMING X AX V2 is een uitstekend moederbord met solide bouwkwaliteit, uitgebreide connectiviteitsopties, en betrouwbare prestaties. Ideaal voor gamers en power users die op zoek zijn naar een betrouwbare basis voor hun AMD Ryzen-systeem.
Nou ik begin met dat dit wel echt de beste moederbord is dat ik heb gekocht tot nu toe
dit moederbord is zeer goedkoop voor welke kwaliteit hij geeft
is ook zeer in stel baar met veel varianten van computer delen
een echte aan rader. :D
Mooi moederbord met veel slots voor ssd's en makkelijk in gebruik de handleiding is duidelijk en je sluit alles makkelijk er op aan en alles wijst opzich zelf al
De Gigabyte B650 GAMING X AX V2 is een uitstekende keuze voor gamers en pc-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige moederbordoplossing.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
De Gigabyte B650 GAMING X AX V2 is een moederbord gericht naar gamers en voldoet voor de prijs aan zijn taken. Zoals de snelle pcie gen 5 ssd en vele uitbreiding (naast het feit dat er maar 1 USB-C poort is), echter is de tekst die op het moederbord naar mijn smaak wel een beetje cringe maar dat is persoonlijke smaak. Verder is de kwaliteit goed (kan nog niks zeggen over de lange termijn), Dus zeker een aanrader voor je volgende computer!
Prima moederbord wel! 0 problemen gehad tijdens bouwen of met de bios flashen voor de nieuwe 98003D. Verder ziet hij er goed uit zonder teveel gekke RGB of dergelijke. WIFI en Bluetooth erbij is natuurlijk ook altijd fijn.
Goede product voor een goede prijs. Het is makkelijk te installeren en in de toekomst kun je makkelijk upgraden als je dat wilt. Enige minpuntje is dat de BIOS UI soms onduidelijk is.
De GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 is een super veelzijdig en krachtig moederbord, perfect voor gamers en professionals die werken met AMD Ryzen 7000-processors. Het ondersteunt razendsnel DDR5-geheugen en heeft volop handige aansluitingen, zoals WiFi 6E, USB 3.2-poorten en meerdere M.2-sleuven voor je SSD’s. De heatsinks zorgen ervoor dat alles lekker koel blijft, zelfs als je je systeem flink aan het werk zet.
Heel mooi moederbord van hoge kwaliteit het moederbord heeft goede software en is erg snel. H t ziet er mooi uit in combinatie met de pc onderdelen
Eerste keer een pc zelf gebouwd en dan is de handleiding zeer beknopt, maar op te lossen met een minimale zoektocht op internet. Maar wel een zeer goed product, degelijk gebouwd met veel aansluitingsmogelijkheden.
mooie doos, mooi stuk , veel aansluitingen mogelijk.
Goede prijs kwaliteit.
goed voor elke gaming pc , compatibel met veel grafische kaarten .
visueel mooi in een gaming pc . gedetaileerd
Ik vindt dit een mooi moederbord en de kwaliteit die helemaal toppie. makkelijke instalatie met ingebouwde io shield. het enige min punt is dat ik wat problemen heb met xpo/xmp maar ik las dat amd daar wel meer last van heeft
Dit is een prima product gegeven de prijs waarvoor het momenteel wordt aangeboden. Voelt stevig en degelijk aan, voldoende fan headers en RBG headers. Liet zich goed installeren en werkt nu al een ruime 2 weken goed in het systeem. Out-of-the-box kon ik er meteen mee aan de slag!
Zeer degelijk moederbord voor de prijs. Bouwkwaliteit voelt stevig aan. Het bevat ingebouwde WiFi en BT adapters en komt met 3 gekoelde M.2 slots (1x gen 5, 2x gen 4). Ondanks dat het out of the box geen Ryzen 9000 ondersteunt, maakt de dedicated Q-Flash button het updaten zeer gemakkelijk. De aansluiting voor het USB front panel is 90 graden gedraaid ten opzichte van de andere connectoren, wat moeite gaf bij het aansluiten.
Het is een heel fijn moederbord en hij ziet er goed uit het bouwen van de pc ging ook heel snel en het heeft heel mooi uit gepakt! blij mee!!
Ik geef hem daarom een 4/5.
Een heel goed moederbord. Erg goed gemaakt, het zal vele jaren meegaan.
Het maakt volledig gebruik van de mogelijkheden van de AMD-processor. Het is een plezier om een computer met dit moederbord te gebruiken. Aanrader voor iedereen.
Prima moederbord, was makkelijk alles te installeren. Ziet er mooi clean uit. Enige minpuntje is dat de bluetooth vrijwel niet werkt, wat jammer is gezien ik een moederbord met bluetooth kocht zodat ik mn koptelefoon ermee kon gebruiken. De bluetooth doet het wel, maar alleen als ik het apparaat recht boven mn computer houd. De USB 3.0 kabel voor de front panel zit wel op een rare plek, waardoor de GPU houder van mijn case (Phanteks NV5) er niet langs kan, al zou dat ook aan de case kunnen liggen in plaats van het moederbord...
Een fantastische AM5 moederbord uitgerust met alle benodigheden. Beschikt over Wifi 6 (+ bluetooth), PCIe 4, DDR5, NVME en meer. Support voor ryzen 7000/8000/9000.
Met de Gigabyte control center kun je alle aangesloten fans beheren.
Zeker een aanrader.
De Gigabyte B650 Gaming X AX V2 is een solide moederbord met uitstekende ondersteuning voor AMD Ryzen-processoren en moderne functies zoals PCIe 4.0 en WiFi 6. De bouwkwaliteit en efficiënte koeling zijn prettig, wat stabiliteit biedt bij langdurig gebruik.
Behalve dat de pump header niet automatisch was aangeslagen, werkte dit moederbord perfect in first try! Good job Gigabyte!
Als basis voor instap in het AM5 platform een prima compleet moederbord dat niet te prijzig is.
Prima WIFI voor verbinding met de VR-bril en gamen via de 2.5gb lan. (Wifi in windows wel even zoeken naar andere netwerken uitzetten!)
Voldoende USB aansluitingen, achter maar ook naar "voren".
Een mooie moederbord. Past mooi bij de andere onderdelen, maar het lijkt wel op veel andere designs. Makkelijk om in te stellen. Dit is ook de eerste moederbord voor een desktop computer die bluetooth ondersteund wat ook wel fijn is voor controllers connecten. Het heeft ook genoeg plek voor mijn opslag.
Goede prijs, veel slots
Prima moederbord. Voldoet aan de verwachtingen.
USB poorten zijn zeer snel. Had alleen graag gezien dat er meer M2 slots aanwezig zouden zijn.
Ingebouwde WiFi is extreem snel. Bekabeld maakt geen verschil meer.