Review door de redactie

Review - RTX 4070 Ti Super - Geen Founders Edition en nog niet super - update

We zien weinig prestatieverschillen tussen de kaarten, waar een kleine prestatiewinst geboekt had moeten worden. Vermoedelijk zullen luxere kaarten beter presteren.

110 23 jan '24

Achtergrond - Videokaartprijzen in augustus - Alle gpu's onder de introductieprijs

De huidige generatie videokaarten is bijna twee jaar oud. We zetten uiteen hoe de prijzen zich hebben ontwikkeld en hoe goed de kaarten leverbaar zijn.

149 27 aug '24

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
19 maart 2024 Rapporteer

Ik heb deze videokaart gekocht voor gebruik in de Dell Precision 7875 workstation. Ik zocht naar een kaart die niet enorm is en betaalbaarder dan de dure Quadro kaarten die Dell voor dit systeem biedt. Veel GeForce RTX 4070 Ti Super kaarten zijn enorm, nemen drie slots in beslag en zijn erg hoog waardoor ze wellicht niet in mijn systeem passen. Deze Inno3D is een stuk compacter: Net zo hoog als een PCI-e slot, 2 slots dik en niet heel lang. De kaart wordt geleverd met een 2x 8 pin naar 12 pin power converter die ik nodig had om hem in mijn workstation te installeren.

De kaart is erg snel (Zie benchmarks) en tegelijkertijd erg stil. Ik heb de kaart getest op stabiliteit in 3DMark en FurMark en er waren geen problemen.

Als je een compacte 4070 Ti Super zoekt en niet wilt overklokken is dit zeker een aanrader.

Pluspunten

• Prima snelheden
  • Fijn compact formaat voor een 4070 Ti Super
  • Stille fans
  • Niet overgeklokt en dus erg stabiel

Minpunten

• De kaart is nieuw, ik weet nog niet hoe duurzaam de fans zijn blij langdurig gebruik
  • Design naar mijn mening niet zo mooi als de Founders Editions

14 augustus 2024 Rapporteer
Product gekocht

INNO3D GeForce RTX 4070 Ti SUPER TWIN X2

Dit is de goedkoopste 4070Ti Super kaart op de markt, maar dat wil zeker niet zeggen dat hij moet onderdoen. Het is een heel compacte kaart dus dat geeft meer flexibiliteit mocht je een bepaalde pc build in het hoofd hebben. De prestaties van deze kaart zijn perfect voor 1440p high refresh rate gaming.

Aanrader!

Pluspunten

• compact
  • stille fans
  • Goede prestaties

Minpunten

• Design laat de wensen over

14 februari 2024 Rapporteer
Product gekocht

INNO3D GeForce RTX 4070 Ti SUPER TWIN X2

Prima 4070 Ti Super built voor als je een kleinere kast hebt. Blijft ondanks kleinere formaat goed koel. 16GB heeft toegevoegde waarde in VR.

Pluspunten

• Compact
  • Stil
  • prima bouwkwaliteit
  • Goede prijs

Minpunten

• Power limit niet te verhogen
  • Derhalve geen overclockkaart

Heb jij ook een INNO3D GeForce RTX 4070 Ti SUPER TWIN X2?