Voor deze deze prijs is het een uitstekend product. Jammer voor het ontbreken van hoogteverstelling. Heb moeten een monitor arm bijkopen.
Zelden schrijf ik reviews, of zeur ik over spullen die ik koop. Niet goed? Gewoon terug sturen.
Deze keer niet. Ik wilde graag van 27 inch naar 32, maar in dit geval zeker niet zonder klachten:-
Ik kan dit paneel alleen maar sterk afraden, vooral gezien de ghosting.
Huidige AOC IPS panelen halen hogere helderheden onder uitzonderlijk weinig ghosting (er staat een nieuwe AOC AGON Q27G42XE naast deze Gigabyte. Zie bijlage, hierbij is te zien dat de Gigabyte wel 3x meer ghosting vertoond dan de AOC, MET Overdrive aan, beide monitoren op 165Hz).
De helderheid van het AOC paneel wordt in de specs gemeten als 300, op papier gelijk aan de Gigabyte. Echter is het in de realiteit zo dat de AOC nagenoeg pijn aan mijn ogen doet op full brightness en de Gigabyte lijkt in vergelijking op 50% brightness te staan.
bij veel onderzoeken, kwam ik uit op deze gaming monitor van gigabyte , heb er goede dingen over gelezen , wat me deed kopen was eigenlijk voor de prijs een IPS paneel , wat bij andere schermen niet was.
heel blij ermee zalig om mee te gamen!
Waan en waan en waanzinnig!
Het scherm bevalt goed, mooie graphics voor het geld. Ik wilde graag een ips paneel op een groter scherm en deze is mooi en betaalbaar. Het enige jammere is dat het niet in hoogte verstelbaar is, maar dat is geen groot probleem. Ik ben er heel blij mee.
Dit is een mooie monitor met een scherp beeld. Komende van 27 inch 1080p is dit toch wel een wereld van verschil. Ontzettend fijne aankoop tot nu toe. Weinig ervaring met de HDR tot nu toe maar wat ik lees en ervaar is het niet heel bijzonder. Geeft wel een fijner beeld in bepaalde games.
De dunne randen geven je een immersive ervaring. Het is wel even wennen dat het geen curved beeldscherm is.
Na wat speurwerk op dit model uitgekomen, goeie prijs-kwaliteit verhouding voor mijn behoefte. Zocht naar een 140+ Hz scherm, IPS met QHD resolutie. De ingebouwde adapter kwam als een aangename plus, zo kan ik mijn kabels netter wegwerken (wat lastiger is met een adapter)
Op het beeld is niks aan te merken, voldoet aan de eisen wat je mag verwachten voor een IPS scherm met 165Hz. De games komen er goed uit, en door middel van wat pre-set instellingen kon ik goed de juiste instellingen vinden (en tweaken) waardoor de monitor het beste performed.
Voetsteun zag er prima solide uit, maar hij hang aan een beugel dus kan daar niet over oordelen.
Zelf wel een langere kabel ervoor gehaald, de geleverde displaykabel was erg kort.
Prima monitor voor het geld, 1440p op 32 inch met 170hz en ips paneel voor maar 260 euro is niet veel. Wel irriteer ik mij aan de uit knop, zodra ik mijn pc afsluit en later mijn monitor pas wil uit doen kan dit niet. Dan blijft die maar in slaapmodus hangen, waardoor de led lampje continue knippert.
Ook wel jammer dat die niet in hoogte verstelbaar is. Makkelijk om dat probleem op te lossen met en aparte monitor arm.
Het scherm ziet er erg goed uit, mooie graphics voor de prijs. vergeleken is met andere modellen is de extra 50-70 euro uitgeven voor het SS IPS en 10-bit paneel het zeker waard.
Heel mooi scherm voor de prijs. ips paneel, vlotte respons. 170 hz en dit allemaal voor een prijs van 260 euro. ik geeft dit scherm 4 sterren omdat ik toch vind dat het zwart iets zwarter kon zijn. maar dit is natuurlijk eigen voorkeur. al bij al voor de prijs een mooi scherm!
Geweldig scherm!
Het duurde mij wel even om een goede kleurafstelling te vinden die ik prettig vond. Gelukkig hoef je dat maar 1x te doen.
Dit gaat middels een joystick die in het midden aan de onderkant van het scherm verstopt zit. Dat werkt vrij handig overigens. Je scherm beweegt ook niet wanneer je hier aan zit. Dat is wel zo prettig, mocht je er meerdere tegen elkaar hebben hangen.
De zeer dunne bezels zijn hierbij ook een voordeel zodat je geen lelijke dikke rand ertussen hebt.
Een groot minpunt is wanneer je de pc afsluit en hierna pas het scherm.. Het osd is dat niet meer zichtbaar/bruikbaar waardoor je de joystick moet inhouden, gaat dit verkeerd schakel je per ongeluk allerlei opties aan.
Scherm gekocht voor gaming. Toch spijt van mijn aankoop en dat ik de doos weggegooid heb. Letters zijn vrijwel onleesbaar in QHD op zowel PC als Console. Gamen op 120fps geeft de nodige tearing, waardoor het nog niet heel zuiver is. HDR beelden zijn ook niet zoals ze moeten zijn. Jammer!