€ 169,- bij bol Plaza

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:

De HS80 Max is een prima headset van hoge kwaliteit. Hij zit comfortabel op je hoofd, zweet niet maar kan voor sommige mensen net iets te zwaar zijn. De geluidskwaliteit is prima in orde en ook de microfoon doet goed zijn werk. Kan op meerdere manieren aangesloten worden wat een pluspunt is. Wanneer hij draadloos gebruikt wordt zal de accuduur en het bereik zeker geen probleem zijn. En is de headset leeg dan laadt hij snel weer op via een USB Type-C kabel. Minpunten zijn er ook: zo zijn er draadjes te zien naar de oorschelpen, is de microfoon niet los te halen en zitten er advertenties in de iCue software. Grootste minpunt is de prijs maar het is de investering wat mij betreft zeker waard.

Pluspunten

• Headset voelt comfortabel aan
  • Lange accuduur
  • Laadt snel op
  • Headset kan ook bedraad gebruikt worden
  • USB Type-C connector om te laden
  • Groot bereik
  • Prima geluidskwaliteit

Minpunten

• Draadjes naar de schelpen zijn zichtbaar en kunnen zo beschadigen
  • Microfoon is niet los te halen
  • Verborgen advertentie voor Voicemod Pro
  • Prijs is best fors

Testpanel +2

De Corsair HS80 Max Wireless is een mooie headset die veel functionaliteiten biedt. Zowel het geluid van de microfoon en audio zijn van een goede kwaliteit. De headset maakt gebruik van RGB leds die deels informatief maar ook deels cosmetisch zijn. De accuduur is gewoonweg uitstekend met een duur van 60+ uren afhankelijk van de instellingen. Minpuntjes zijn is het ontbreken van een case om hem mee te nemen en de microfoon die niet afneembaar is en waarvan de afstand tot de mond niet in te stellen is. Al met al een mooie degelijke headset die op moment van schrijven misschien net wel wat te duur is aan een prijs van €163,-

Pluspunten

• Mooi design
  • Goede geluidskwaliteit (microfoon en audio)
  • Goede accuduur
  • Veel software features

Minpunten

• Microfoon niet afneembaar
  • Afstand microfoon tot mond is niet instelbaar

Testpanel +2

Ik game regelmatig op de PS5 al liggen mijn hoogtij dagen toch een aantal jaren in verleden. Daarnaast luister ik graag muziek tijdens het werken. Nu zal ik deze headset (of welke headset dan ook) daar niet primair voor gebruiken omdat het me iets te bulky is. Zeker op kantoor met de niet-afneembare microfoon. Desalniettemin erg tevreden over de headset! Al kan de software beter

Pluspunten

• Draagcomfort
  • Lange accuduur
  • Bedraad gebruik als optie
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

• Slechte software
  • Geen handleiding, eerste setup lastig

Testpanel +2

Een fijne headset, geluidsweergave en microfoon zijn boven mijn persoonlijke verwachting van een draadloze headset.

Ondanks dat het een gaming headset betreft vallen de RGB features (gelukkig ;)) mee, de leds die erop zitten zijn goed in te stellen of zelfs uit te schakelen.

Pluspunten

• Kwaliteit geluidsweergave
  • Kwaliteit microfoon
  • SoundID
  • Bluetooth + Dongle tegelijk
  • Accuduur

Minpunten

• Microfoon arm had flexibeler gemogen
  • Aanprijzing voicemod software
  • USB-C niet voor audio

Testpanel +2

Fijne headset dat meer is dan enkel een gamingheadset. Een degelijk gebouwde headset, met veel handige functionaliteiten, ook als je niet enkel aan het gamen bent. Gelijktijdig het kunnen gebruiken van geluidsbronnen, goede geluidskwaliteit voor zowel muziek als spraak, en dat in twee kanten op. Ook is het gamingaspect hard te remmen, door alle tierelantijntjes als LEDjes te kunnen uitschakelen. Anderzijds, is deze ook in sync te brengen met de rest van de LED-installatie, zelfs Philips Hue is hier niet afwezig, al heb ik dat niet kunnen testen laat het wel zien dat er erg veel aan te passen is. De tag gamerheadset zou ik daarom niet snel toepassen hierop, want je kunt met deze headset veel kanten op. De software en het bestaan er van moet je zelf wel ontdekken, en dat is jammer. Daar zit namelijk alle functionaliteit (iCue).

Pluspunten

• Goed geluid
  • Meerdere connecties tegelijk mogelijk
  • Stevig
  • Comfortabel
  • SoundID

Minpunten

• Geen push richting iCue, je weet niet dat het er is.
  • Instellingen in iCue onduidelijk.

Testpanel +1

Super comfortabele headset waar je probleemloos uren mee kan gamen. De fysieke knoppen zorgen ervoor dat hij uitstekend te bedienen is. Je kan er ook muziek mee luisteren maar het ontbreken van multipoint audio en de lage geluidskwaliteit maakt de headset helaas geen aanrader.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Fysieke knoppen goed vindbaar
  • Scrollwheel achtige volumeregelaar werkt uitstekend
  • Super comfortabel
  • Microfoon uitstekend
  • Accuduur

Minpunten

• geluidskwaliteit
  • geen multipoint bluetooth
  • net iets minder geschikt voor audio
  • tikkeltje zwaar

2 van 5 sterren (Slecht)
23 december 2023 Rapporteer

Voorheen gebruikte ik de Corsair HS80 (non-max). Helaas ongelukkig laten vallen dus had een nieuwe nodig. De Corsair HS80 MAX leek de perfecte keuze voor me maar helaas blijkt dat vies tegen te vallen..

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Bereik

Minpunten

• Microfoon
  • Sidetone

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Corsair HS80 MAX Wireless Zwart?