![]() |
Overig - Reviews van je medetweakers - PiJuice, HomePod Mini, Edifier G2000 en meer De redactie van Tweakers test jaarlijks een groot aantal producten, maar de community bespreekt er nog veel meer. Wij lichten er maandelijks een aantal uit. |
Als je op zoek bent naar een klein kwalitatief goed PC setje met mooi geluid maar er niet te veel aan kwijt wil zijn is dit een no brainer. Had Edifier dit product voor het dubbele uitgebracht had ik het ook geloofd. Lees mijn volledige review!
Leuke kleine speakers met veel inputs. En nog best OK geluid, MITS ze blijven werken.
Heb dit product nu al 2 weken en met opstarten van 1 game, op laag volume, zijn de boxjes er na flink gaan ruizen.
Voor gamen is het dus alles behalve waard, aangezien de boxjes de geluiden niet aan kunnen.
Niet de prijs waard.
Was op zoek naar vervanging van mijn 2.1 Logitech set. Wilde minder kabels maar toch redelijke geluid houden. Op basis van reviews deze set aangeschaft en ben zeer tevreden. Ik kijk geen films maar redelijk veel YouTube en speel af en toe WoW en tijdens m'n werk muziek.
Mindere kwaliteit voor minder.
Aan de hand van goede recensies heb ik deze gekocht, maar wat was ik teleurgesteld.
Voor deze boxjes zou ik persoonlijk niet meer uitgeven dan € 15
Zien er ook echt goedkoop uit
Prima product, zeker gezien de prijs, maar geen topper zoals de Edifier R1280DB. Ik heb ze weer retour gestuurd. Met name het gemis aan bas is de spelbreker wat mij betreft.
Compacte maar zeer goed klinkende speakers voor dit formaat, het wisselen tussen bronnen is eenvoudig en de volumebediening is goed.
De verlichting aan de achterzijde had van mij niet gehoeven maar is een leuke gimmick. Daarnaast vind ik het jammer dat de speakers niet vanzelf uit gaan na bepaalde tijd