Een krachtige no-nonsense PSU met zwarte kabels.
De prijs viel zeer goed mee vergeleken met andere van deze categorie en is kwalitatief heel goed
Mooie stevige power supply voor een zeer mooie prijs. Past perfect in mijn nieuwe pc kast en kan ook bij het aanschaffen van een nieuwere Nvidia kaart worden gebruikt door de 12 pin aansluiting. Het enige kleine nadeel is dat de kabels niet gelabeld zijn maar als je je kabels kent is dit geen probleem.
Mijn oude voeding heeft het begeven dus heb ik deze gekocht. Prijs van 89 euro is hartstikke mooi voor een 80 Plus Gold, modulair en 850W voeding.
Het is een stukje kleiner dan mijn 10 jaar oude voeding. Makkelijk te installeren, kabels zijn niet gelabeld maar dat maakt niet zoveel uit want ze passen toch alleen in de juiste slots.
Het is stil, mooi en draait gewoon goed in mijn wat oudere systeem. Doet wat het moet doen. Alleen jammer dat de kabels niet gesleeved zijn, dat zal het nog mooier maken.
Dit is een mooi laaggeprijsde PSU die het goed doet op mijn computer. Hij is redelijk stil en is de beste optie voor een goedkopere psu van goede kwaliteit
goede psu voor de prijs had meer aansluitingen kunnen hebben maar wel prima kwaliteit
Dit is een heel prima product, en ben er zeer tevreden mee. Alhoewel de installatie iets moeilijker ging omdat de videokaart met een speciale aansluiting moest, ging dit in eerste instantie fout. Na trial en error foutje gevonden en de juiste kabel aangesloten.
Ik heb deze PSU gekocht als upgrade voor mijn PC, die een krachtigere voeding nodig had (mijn vorige was een 550W Seasonic). Over het algemeen is het een prima product, zeker voor de prijs van een 850W voeding. Het enige nadeel vergeleken met mijn vorige PSU is dat de kabels niet gelabeld of gesleeved zijn. Verder is de voeding stil, compact en modulair, waardoor je gemakkelijk de kabels die je niet nodig hebt, kunt wegwerken. Ik ben er tevreden mee en hoop dat hij jaren meegaat!
Ik heb de Gigabyte GP-UD850GM gekocht voor mijn nieuwe gaming-pc en ben er erg tevreden mee. De voeding levert genoeg stroom voor mijn setup en mijn systeem draait soepel, zelfs bij zware games. Wat ik vooral fijn vind, is dat hij best stil is tijdens normaal gebruik. Het is ook handig dat je de kabels kunt loskoppelen die je niet nodig hebt, waardoor alles er netjes uitziet in mijn kast.
Wel merk ik dat de ventilator soms harder gaat draaien als ik veel programma’s tegelijk gebruik, maar dat stoort me niet heel erg. Al met al ben ik blij met deze voeding!
Na ongeveer 10 jaar trouwe dienst was het tijd om m'n oude PSU te vervangen. De nieuwe PSU van Gigabyte is degelijk gebouwd en paste met gemak in m'n case door het compactere formaat. De ATX 3.0 compatibility samen met een ruim vermogen van 850w maakt de PSU een prima optie voor future proofing.
Deze PSU is is sterk genoeg om je pc kracht te geven met de sterkste componenten. Wel was het een beetje verwarrend hoe alles aangesloten moest worden (eerste pc die ik bouw).
Fijn compact model, waardoor je in de meeste cases met een PSU shroud voldoende ruimte overhoudt voor het wegwerken van kabels. De fan staat stil tijdens idle/licht gebruik van je PC. De kabels zijn niet sleeved, maar wel volledig zwart en redelijk clean.
De PSU komt met een zacht prijsje voor wat je krijgt. De meeste PCIe5 voedingen zijn minstens een paar tientjes duurder. Waar deze een prima 80 Plus Gold EU rating heeft, valt dat echter niet te zeggen over de LAMBDA rating (geluidsniveau). Deze scoort behoorlijk laag en bij gemiddelde load (opstarten van een game op een RT2060s) gaat de PSU Fan meteen behoorlijk hard en luidruchtig draaien. Hierdoor vraag ik me af of deze nog veel meer herrie zou maken als ik de PSU wel maximaal zou belasten, nu stond er grofweg +/- 400/500W op.
I.v.m. een nieuwe videokaart (RTX4070) was een nieuwe voeding ook noodzakelijk.
Installaie was prima prima te doen. De lichtelijk stugge kabels pasten prima in mijn ATX kast.
Helaas was er wat onduidelijkheid over welke kabel waar moet worden aangesloten. De 8 pins voedingkabel paste namelijk op verschillende manieren op mijn moederbord (MSI B150). Uiteindelijk juist aangesloten en nu draait hij als een zonnetje.
Met deze voeding is mijn systeem weer voorbereid op de toekomst.
Heel erg goed product, vooral voor de prijs/kwaliteit verhouding. Heeft al het vermogen dat ik nodig heb en ziet er goed uit.
Nog geen problemen gehad, houdt alles goed vol. Installatie was makkelijk, moederboard slots een tikkie stroef (en dus ook stevig).
gemakkelijk in te bouwen, voldoende sata aansluitingen aanwezig.
Deze voeding heeft een kleiner formaat dan een normale voeding. Bij mijn kleine behuizing heeft dit ervoor gezorgd dat ik de voeding ingebouwd kreeg op basis van de afmetingen.
Door de modulaire aansluitingen was het gemakkelijk om de kabels goed weg te werken en aan te sluiten.
Met de V2 (PCL-E 16pins) is die geschikt voor de toekomst.
Bij het inbouwen van deze heb ik rekening moeten houden met de afmetingen omdat de ruimte in de kast uiteraard beperkt is.
Met het kleinere formaat is dit zonder enig probleem gelukt.
De modulaire aansluitingen zorgen ervoor dat cable management easy is.
met de nieuwste v2.0 is deze ook zowiezo future proof